Merhaba
O kadar kötü burunlar var ki gerçekten kendine şükretmeli ve kendini sevmelisin. Hayır bakıyorum burnunda bir şey yok. Rahatsız eden tek bir durum bile göremedim, gayet güzel. Evde burun için Egzersizler var onları dene. Ama hiç gerek yok zaten çok küçük ve güzel.
Teşekkür ederim
Cevap
6Cevap
Burnun kötü değil. Çok rahatsız oluyorsan burun dolgusu yaptırabilirsin. Acı vermiyor.
Ailem de izin vermiyor
Estetik ameliyatı ol paran varsa.
Var da ailem hayatta izin vermiyo
İleride yaparsın, çok da dert etme, öyle kötü bir yanı yok gibi. Ben ne yapayım yani, bu bizim suçumuz değil 😃😃 Boşver insanlar seni böyle sevsin, sen de kendini böyle sev.
Tesekkurler
Kalbin güzel olsun, her zaman kazanan sen olursun.
:))
Ben ve abimin burnu çok kötü gülğnce salak gibi gözüküyoruz DZGXUXIGO seninkigayet güzel bencr
Gülünce benimkide kötü oluyo baya ksjdkxk
Kafayı yemişsin ne güzel burnun var işte
Farketmediniz sanırım hem ucu düşük hemde hafiften bi kemer var sanki
Yandan görünüş çok mu önemli önden hoşuna gidiyorsa sorun yoktur. Hangimizin kusurları yok ki?
Asıl sorun da bu zaten önden de düşük gözüküyor önü. Anca makyajla düzeltirsem düzgün oluyor ama sürekli de makyajla gezemem :/
Aslında gayette hoş bir burnun var.
Yok maalesef
Burnun çok da kötü değil
Çok kötü olmasa da kötü :( kötünün iyisi diye buna deniyor sanırsam
Ailem hiç izin vermiyor aparat falan var diye arastırdım onlar da pek fayda etmiyor galiba
Ben işsizim baya mezun işsizlerdenim ama ailemin var parası bende biriktirmiştim var ameliyat olacak param ama babam ve annem çok karşı. Dedem benim burun ameliyatından öldü de ondan izin vermiyorlar korkuyorlar babam reddeder beni
Evde hani diş macunu sürüp düzeltenler varya onun gibi taktik arıyorum
:/ heveslenmiştim ama neyse yazdıgınız icin tesekkur ederim iyi akşamlar 😂
Abi pick me
Anlamadım
Ucu düşük hafif de kemer var :/ önden de düşük görününce güzel olmuyor maalesef bu yüzden
Güzel bence
Tesekkurler
Ne olsun istiyon
Kaydırak gibi olsun istiyorum
İyi neyi var
Ucu düşük sanki hafif de kemer var gibi
Tesekkur ederim tek saçlarım ve burnumdan bunu cıkarabilmissiniz :,)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar