Keçi sütlü şampuan iyi midir?

Merhabalar💞
Söz konusu saçlarım olduğunda ben de birçok farklı ürün deniyorum en iyi gelecek şampuanın hangisi olduğuna karar verebilmek için. Son dönemlerde de keçi sütlü şampuanı, keçi sütlü saç kremlerini vs. duymaya başlamıştım, merak edip araştırdım sonra. İyi ki araştırmışım, çünkü sorunuz tam üzerine denk geldi.🤩 Hem keçi sütünün saça faydaları neler hem de nasıl kullanılır biraz birlikte bakalım.
Keçi sütünün sadece saçlara değil birçok farklı şeye karşı faydası var. Kilo verme aşamasında oldukça işe yarıyormuş mesela bilmiyordum bunu. Ayrıca sindirimi kolaylaştırma, kemikleri güçlendirme gibi hepimizin ihtiyacının olduğu faydaları da var. Kalp sağlığını artırma ve bağışıklığı güçlendirme özellikleri de gerçekten vücut üzerinde ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.🤩
Vücudumuzun için bu kadar faydalı olan bir şeyin saçlarımızda yaratacağı etkiyi düşünemiyorum bile. Keçi sütü, kalsiyum, protein ve vitamin açısından oldukça zengin olduğu için saçları resmen dipten uca onarıyor. Hem saçlarınızın daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor hem de kuru ve yıpranmış saçlarınızın onarılmasını sağlıyor. Anlayacağınız saçlarımızda isteyebileceğimiz en önemli etkilerin hepsine sahip keçi sütü.🎉
Peki keçi sütlü şampuan nasıl kullanılır?
Aslında keçi sütlü şampuan kullanımı diğer şampuanlardan pek farklı değil. Aynı şekilde şampuanı ıslak saçlarınıza, miktarı saçlarınızın uzunluğunuza göre ayarlayacak şekilde uyguluyorsunuz. Şampuanınızı bu noktada nazik hareketlerle ve saç diplerinize masaj yaparak uygulamanızı öneririm.🌸 2-3 dakika boyunca bu şekilde şampuanı saçınıza uyguladıktan sonra bol su ile duruluyorsunuz. Bu arada su sıcaklığının saç sağlığınız açısından önemini asla unutmayın. Sıcak ya da soğuk değil, ılık su kullanmalısınız saçlarınızı yıkarken.📌
Ayrıca ya duşta şampuandan sonra ya da duştan sonra nemli saçlarınıza saç kremi uygulamayı unutmayın. Saç kreminin saçlarınızın nemini süre koruma konusunda oldukça etkili olduğunu söylüyorum ve lafı çok da uzatmadan bitiriyorum.😂
Umarım faydalı olmuştur.💜
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selam.
Keçi sütü şampuan saçları yumuşatır, saç uzatmak istiyorsanız kullanabilirsiniz.
Hasarlı saçları onarır.
Kuruyan saç derisi için yardımcıdırve kepekle mücadelede yardımcı olur.
Saç derinizin sağlığına katkıda bulunur ve kuruluğun önlenmesine yardımcı olur.
Merhaba.
Keçi sütlü içeriğe sahip olan şampunalar saçı besleyerek içerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde saçın daha hızlı uzamasına katkı sağlar. Kullanbilirsiniz tabiki.
Keçi sütlü şampuanlar elbette saça iyi gelir. Keçi sütlü şampuanlar saçı besler onarır güzel gözükmesini sağlar ve hızlı uzamasına katkıda bulunur. Bu şampuanı kullanan kişilerin genel olarak memnun kaldığını görüyoruz duyuyoruz. Keçi sütlü şampuan saça esneklik kazandırır böylece kırılmasını engellemiş olur ayrıca mat soluk görüntüsünden kurtarır parlaklık katar. Keçi sütlü şampuanın faydası saymakla bitmez bir sürü faydası var saç ve saç derisinin temizlenmesini sağlar derideki istenmeyen maddeler gitmiş olur.
Böyle ürünlere itibar etmeyin. Ben yillardir sampuanin hiç bir türünü kullanmıyorum.
Sacimi vakiflar ayvalık magazasindan aldığım zeytinyagli sabunla, bedenimi beyaz sabunla yikiyorum.
Ayrica keçi sütlü demek icinde az bir miktar keçi sütü olan demektir. Bunlar hep ürünü satabilmek için tüketiciyi aldatıcı ifadeler.
Yeni yeni modalar neymiş o öyle arap sabunuyla yıka en iyisi :)
Kullanma sonra keçi gibi inatçı olursun.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş