Erkeklerin kaşı ince mi olmalı yoksa kalın mı, ben kalın kaş sevmiyorum mesela yakışmaz mı bize ince kaş :D?

Çevrenizdeki insanların göz sağlığını bozmamak için lütfen kaşlarınızı incelttirmeyiniz.

Bilemedim şimdi.. Rahatsız edici boyutta değilse eğer doğal kalması ya da etrafının alınması daha hoş sanki 🤔
Yüzüne bağlı
Yüzün nerde? Memen gözüküyor?
Yüzüne uygun gibi duruyor
Lensimin markasını vereyim sende ceylan ol hatim indirsinler?🤔
Tabii gerçek sanıp iltifat ediyorsujuz ben burda pis pis gülüyorum
Ortam yaratmayın sizdeee🥳
Cevap
13Cevap
Kaşlarını incecik alan erkekler bana komik geliyor 🙈 biraz doğal durmalı.
Nasıl istiyorsa öyle olsun. Ama çok ince istemesinnn 😛
alinan ve karisan kas erkekte cok itici duruyo bana gore. gur kaslilar havaya kalkanlari toplayip kalani birakmali. tabi onemli olan kendisini nasil begendigi. bize anca konusmak kalir. :)
Kalın olmalı, daha doğrusu doğal olmalı. Erkeklerin kaş ortasındaki aşırı kıllar haricinde olmak üzere, kaşlarının alinmasini doğru bulmuyorum.
yani erkek degl de hrkesin yuz yapisina gore degisiyo
Kalin ama toplu olmali bence gelişigüzel cikanlari almak yeterli
Hocam benim bir kaşım yarım bir mevzuda yarılmıştı oraya bir şeyler yapıldı orda çıkmıyo
Erkekten bahsediyoruz kalın kaş yakışır erkeğe tabi ki
Esas kaşın dışındaki kenardakileri toplatsin yeter bence
Bence gerek var ortasini ve kenardaki ufaklari almalari güzel gösteriyor yüzlerini. daha yakışıklı yapiyor bence
Bence sende aldirip bir sekil vermelisin
Bence kenarlarini bitis yerlerini o kisimlar cogu insanda sivri oluyor seninki dümdüz gelmis onun disinda üstünde altinda sorun yok gibi duruyor
@Lusioan Başka yorumda Kaş alan toptur dedikten sonra burda tamam demen, ayrı ironi.
Çok kalın değilse alınmasa daha iyi gibi ya da sadece arası alınırsada güzel oluyor 🙃ince kaşlı erkek görünce bakamıyorum 🤭
Yuzunuz belli olmuyor kii
Kaşını alanlar bana itici geliyor kerimcan durmaza benzetiyorum ama hafifçe toplamak için alınabilir
Hayır ince berbat oluyor berbattt🤢
yüzüne bağlı
Erkekten erkeğe değişir ki
Ne kalın ne ince orta
Bence iyi yani kalın bence
İnce kaşın yakışacağını düşünmüyorum
Bebeğim
İnce
Kötü görüntü oluştuyorsa toplanmalı sadece bence
Kalın kaş hoş durmuyor bence
Öyle çok kalın ise düzeltilmeli ama incecik degil
Doğal