Merhaba tiksinmeyin ya da öğrenmenin lütfen ben cumartesi evleniyorum ve özel bölgemi daha hiç almadım daha azını alırken bile dayanamayıp makasla kısaltırdım hep şimdi almam lazım nasıl yapabilirim acil yardım lütfen
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
gillette venus breeze mor olanından al
jilet ama hiç acıtmıyo kanatmıyo. kenarları jelli. önce makasla biraz kes sonra jileti biraz ıslatırsan prüzsüz olur sonra gelip teşekkür edersin. o kadar mükemmel bişey bi kere kullanınca anlarsın
Ayy gerçekten mi bakmam lazım ama jilet ya afi üstünde sakal gibi ve daha çok çıkarırsa
olmayan yerleri almamaya çalış. zaten bu kadınlar için yapılmış çok çıkartmıyo ama biraz kalınlaştırıyo. evlendiğinde de lazer epilasyona başlarsın o tamamen bitiriyor zaten. bu küçük kendin yaptığın epilasyon cihazları tam bitirmiyor
tüy dökücü krem sakın kullanma başka yerlerde de çıkarıyo her seferinde biraz daha diye diye bacaklarında bile çıkar
Banyo traş jiletleri var onu kullan, korkmana bile gerek yok onların da koruması var kullandığın gibi de at çöpe
Daha çok çıkarır diye korkuyorum ya
Hayır daha çok çıkarma ile alakası yok kıl tüy genetik bir durumdur
Öyle jiletle alayım daha çok çıkar demek yanlış bilinen bilgi
Bilmiyorum artık herkes öyle söylediği için biraz da onlarin yalancısı olmuş olabiliriz
Herkes öyle söylese de sonuçta düzenli temizliğini yapman gerek
Ama jilet kalkıpta sıklaştırmaz yani yalan bilgi o, genetiktir her şey
ağda falan diyenlere itibar etme benim asla cekmiyordu bide uzunsa hiç çekmez istediğin agdayi sür çekmez bide yapışır onu temizlemekle uğraşırsın gilettenin 5 bıçaklı tıraş bıcaklarini alabilirsin
Evet uzun ama kısaltarak alırım da çok acıyor gerçekten dayanamıyorum ve o jilet değil mi daha kötü çıkarmaz mı
yok canım yok 5 bıçaklı olduğu için jilet gibi olmuyor
Yeni evleniyoshn ve kuaföre gitmiyorsun tuhaf makasla kisalt ve kuaföre git 5 dk da alır tertemiz olur jiletle çok kötü görünür ağda uzun süre çıkmaz ve aldıkça alışırsın
Ya çok utandığım için şey yapmak istemiyorum kendim halletmeye çalışıyorum
Ama sonuçta ilk gecen olacak yani jilet le bile alsan çok kötü olur kuaföre herkes gidiyor yeni evlenenler falan utanma bence o an göreceksin bitecek en azından kurtuluacaksin
Haklısın ya bir iki daha deniyim ağda bandıyla olmazsa giderim artık
Git bence utansan bile mesela bende utanıyorum ama ilerde evlenirsem gidecem mecbur ya da lazer yapacak bişey yok diğer türlü kötü gözükür canım mutluluklar bu arada :
Ağda ağda o olmadı jilet
Ağda bantlarıyla deniyorum öldüm resmen
Ağda bandı değil sıcak ağda olmalı
Bant tam ısınmıyor
Ama belli ki canın tatlı, jiletle al ozaman sen de
Isınmıyor mu sıcak ağda bulmam imkansız ondan bunu kullanıyordum ama jilet kötü yapar
Sıcak ağda olması lazım... jilet kötü yapar evet ama yapıcak birşey yok...
Ya ağda bandını da büyük ihtimalle canının yanacağını düşündüğün için çok hızlı çekemiyorsundur... illa ağda yapıcam diyorsan bi arkadaşından yardım isteyebilirsin bence sorun olmaz
abla bas ağdayı yapcak bi sey yok
Ağda bantlarıyla yapmaya çalışıyorum olmuyor
öyleyse tüy dökücü kullan ya da epilasyon
Tüy dökücü nasıl olur acaba
veet'in tüy dökücülerinden alabilirsin, 5-6 gün etkili
Daha sonra fazla falan çıkarıyor mu peki
tüt dökücü kullanmıyorum ama bildiğim kadarıyla çıkarmıyor. kıl köklerini kurutuyo kesmiyo sonuçta
O da doğru ama yinede kötü oluyormuş diye duydum ve sen ağda ile mi alıyorsun
şöyle yap bi kereliğine tüy dökücü kullan sonra lazere gidersin kalıcı olarak aldırırsın. ve evet ağda kullanıyorum ben
O da mantıklı denemek lazım ağda bandıyla cart cart çekemezsem bakicam
hadi bakalım bol şans<3
Teşekkür ederim
hamam otu sür, 3 dakika sonra yıka. tertemiz
Jilet gibi değil mi ama o da
hayir ya, toz o, suyla karistirip krem kivamina geliyor
Yok biliyorum da hani jilet gibi hemen çıkarıyor ve daha kötü yapıyormuş diye duymuştum da
ya sacmalama, sen o geceyi bi atlat, sonrasini takip edersin, korkma
Tırnak makası ıle kes
Onda yok gibi gözükmez ki
Jilet kullanamıyo musun
Mesele acı ise jilet kullan.
Daha kötü yapar ki
Kıllı dolaşmak olabilecek en kötü durum. Neyi daha kötü yapabilir ki? Lazer epilasyon git daha sonra kalıcı olarak kurtulursun. Ama şimdilik acil olması sebebiyle jilet kullan. Ağda kullanacaksan eğer tüyler fazla uzamadan kullan. Epilatör bana göre daha iyi bir seçenek. Tabi en kısa zamanda lazer epilasyon yaptıran daha iyi.
Evet lazer çok iyi biliyorum da bu epilatörde kısaltmak gerekiyor mu
Eğer çok uzunsa önceden bir kısat yoksa biraz zor alabilir. Aslında ilk seferinde bir kuaföre aldırsan daha rahat edersin.
Böyle dibine kadar falan makasla kessem alırım herhalde diye düşündüm şu an Yok ya kuaför falan utanıyorum zaten
Kanka tüy dökücü Krem kullan tamamen alamiyorsan
Ama sonra daha kötü çıkarmaz mı ve cuma günü yapsam yarına kadar çıkar mı
Yani cumartesiye
Çıkmaz iyi bir marka kullanırsan fazla da cikmaz
Hangi marka mesela
Veet tercih ediliyor genelde ama bilmiyorum
Of bir denemem lazım teşekkür ederim
Kuaföre git
Utanırım
Kuaför
Kuaföre gidemem ki ya
Niye paran mı yok.
Ondan değil utanırım ben
Ya evleniyosun kocanın yanına tıraşlı diger gün tekrar uzamış mı çıkcaksın. Asıl bundan utanırım ben.
Bundan da utanırım ama ağda bandıyla alabilirim herhalde demi ya
Kendin çok zor. Bi tanıdığın var mı yapabilecek sana.
En iyisi jilet hiç uğraşma
Tüy dökücü krem
Çak kibriti yansın
Epilasyon
Makinesi var o de mi ama o da acıtıyor kısaltmam mı gerek acaba