selam. kendimi bildim bileli göz altlarım çökük. o kadar mor değil ama çok çökük neden sizde ve nasıl düzelir göz yapımı da kötü gösteriyor 

genelde düzensiz uyku ve arkolden kaynaklı oluyor şoka iki adet patates dilimi at sonra onları birbirine sürt suyu çıksın gözünün üstüne koy hem beyazlatır hemde şişkinliği alır
şişik yok ki kardeşim
Cevap
26Cevap
Senin vücut yapın veya genetik olduğu için olabilir gadası. Bunu kafaya takmaya gerek yoktur.
Bende de kendimi bildim bileli öyle. Güzellik merkezlerinde çok farklı işlemlerle halldeiliyor ama
bence çokuk değil sana öyle geliyor ayrıca gözlerin çok güzel kıymetini bil tanrının yaratma sanatının en güzel örneklerinden birine şahit oldum
Uyur gezer olabilirmisin gece dayak yiyip geri uyuyup sonrada hatırlamıyo olabilirmisin 🤪
Çok fazla telefona maruz kalmaktan veya geç uyumaktan kaynaklı olabiliyor. Gözlerinde hafif şişlik varsa. Gözlerini dinlendirmen iyi olacaktır.
Uykusuzluk harici çöküş veya morarma yaşamadım hiç, uyku düzeninden kaynaklı olabilir mi?
kötü durmuyor karakteristik özellik yapacak bir şey yok
Yorgun halin bile çekici güzelsin cidden
Genetik ile ilgili olmalı doktora gidip ufak bir ameliyatla düzeltebilirsin :)
Nedenini bilmiyorum ama bende de var tek kelimeyle goth için mükemmelller 😌
Benim de tam tersi şişik hep
keşke şişik olsa benim ya
Namı diğer moruksun, kolay kolay çözülmez o iş
Telefona bakarsan öyle olur işte evladım
Uyku düzenin be beslenme düzenin bozuk
Göz yapın öyledir. Genetik olmalı
Pek bisi belli olmuyo bence kafaya takma
genetikkimsi olabilir
abartılacak kadar kötü bir görüntü yok
Hayat bizi bu hale getirdi
hayat seni çok yormuş
Cokmu yoruluyorsn
hayır aslında ya
Öyel ama cok sıkıntı böyle ooması
Hasta misin
Uykusuzlukkkk
Genetik.
Kemik yapın öyle
yüz yapısı ile ilgili takılma
Uykusuzluk
Gayet güzel duruyor
Bakımsızlık.
göz altıma ne gibi bi bakım yapabilirim abi sizin gibi bulduğunu süremiyorum her yerime üzgünüm
Doğal ürünler (hindistan cevizi yağı, e vitamini, kesme salatalık veya maske..) gibi
her gece yatmadan hindistan cevizi yağı sürerim kirpiklerim ve göz altıma ama maalesef yaramıyor işe
İçine e vitamini ekle, soğuk salatalık dene sabahları. Burna doğru hafif hareketlerle masaj yap, telefon vb. ekrana çok bakma, düzenli uyu.
Yaslisin ondan
Uykusuzluk yorgunluk
Göz güzel
güzel bence
Tiroidlerini ölçtür.
Genetik maalesef
Uykunu al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?