Benim annem çok hassas ne uzun tırnak ne de oje asla görmek istemez. Uzun tırnağa ben de karşıyım protez olması haricinde. Çünkü protez plastik ve bakteri, hijyen konusunda sorun yaratmıyor ama canlı tırnak öyle değil. Aynı şekilde ojeli ellerle hazırlanan yemeklere burun kıvıranlar da var. Bu sizin için sorun olur mu? Ojeli parmaklardan yemek yer misiniz? #benkendall
görseldeki tırnaklarla uğraşsan da yapılmaz oje konusu da yemeğe gidebilir sonuçta böyle bir ihtimal var soyuluyor sonuçta o yüzden ben de sıcak bakmıyorum
Yaparım, yerim, yediririmde manyak mısınız arkadaşlar? Yok oje soyulurmuş, yok hijyenik değilmiş, iğrençmiş.. Zihniyetinizi anlayamıyorum. Temiz ve titiz olduktan sonra her türlü yemeği, pastayı, böreği yaparım. Herkeste yer.
ASIL SENİN. Z İ H N İ Y E T İ N ANLAŞILMAZ ZATEN HERKES O UZUN VE OJELİ TIRNAKLARDANN YEMEK YİYEMEZ TAMAM MI SENİN TEMİZ OLDUĞUNU NERDEN BİLECEKLER BİLEMEZLER RUH HASTALARI GİBİ BİLCEKLER DEYIP DURMA BİLEMEZLER OLMAZ ÖYLE ŞEY KENDİ HAYATINDA KENDİ KENDİNE NE YAPMAK İSTİYORSAN YAP AMAAA DİĞER İNSANLARA SAYGI DUYMAK ZO -RUN-DA-SINNN İSTER KABUL ET. İSTER KABUL ETME