Güzellik & Bakım Erkeklerde geniş omuz çok etkileyici değil mi? LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sadece ben mi geniş omuzu önemsiyorum yoksa hemcinslerim ve karşı cins de beğeniyor mu?송강Bence boy kaç olursa olsun geniş omuz çok estetik duruyor. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Erkeklerde geniş omuz çok etkileyici değil mi? Cevapla Estetik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Coiffeur34 Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Evet , en çok revanşta olan bir durum ve ben de doğustan gelen birşey 1 0 Yorumla
nymphett Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Bende çok etkileniyorum aradığım ilk iki kriter uzun boy ve geniş omuz skjddjjdjd 2 0 Yorumla
Sedalı008 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Yes erkeklerde geniş omuz ve açık alın güvenilirliği temsil eder ki vücut dilinden de hemen anlarsınız 1 0 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Boyu uzun olanlara default olarak geliyor. Kısa olanların ise kas yapması gerekiyor ki geniş dursun. 0 4 Yorumla LeydiStark +1 yıl Alakasız boyu uzun olup dar omuzlu dikdörtgen tipli erkek çok varrrrr kısa boylu olup geniş omuzlu olan doğal erkekler de var vücut yapısı Yorumla Mennane +1 yıl 1.90 boyum var. Uzun süredir spor yapmıyorum, omuzlarım geniş. 1.83 boyunda arkadaşım spor yapıyor, otobüste yan yana oturamıyorum. Yorumla LeydiStark +1 yıl Genetik knk Yorumla Mennane +1 yıl Şimdi ölçtüm, 55 çıktı. Spor yapsam 80'e kadar yolu var. Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geniş omuz erkeksi bir özelliktir, kadında da itici olur. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız kardeşim de beğeniyor. Çocukken pazarda çalışıyordum. Baya geniş omuz yapmışım 0 0 Yorumla
bebeto13 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl benim bırak üçgen vücut artık düzgün yamuk mu düzgün olmayan yamuk mu bilemiyorum :D 0 0 Yorumla
Sefa4141 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ben genis omuzluyum XL beden giyiyorum ama beni gören dayı mısın diyor o kadar pazılarım büyük ondan galiba 0 0 Yorumla
OdtülüGenç06 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bir geniş omuzlu olarak onure oldum ama bence uzunlars daha çok yakışıyor ya kısa olduğum için bana yakıştığını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bence de çok etkileyici ve estetik duruyor🖤🖤 1 0 Yorumla
Pre-Workout Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Erkekte geniş omuz kadında ince bel 1 0 Yorumla
RüyaGibiBen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Çok çok çookk etkileyici hem de bayılıyorum 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hemde nasıl 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet , en çok revanşta olan bir durum ve ben de doğustan gelen birşey
Bende çok etkileniyorum aradığım ilk iki kriter uzun boy ve geniş omuz skjddjjdjd
Yes erkeklerde geniş omuz ve açık alın güvenilirliği temsil eder ki vücut dilinden de hemen anlarsınız
Boyu uzun olanlara default olarak geliyor. Kısa olanların ise kas yapması gerekiyor ki geniş dursun.
Alakasız boyu uzun olup dar omuzlu dikdörtgen tipli erkek çok varrrrr kısa boylu olup geniş omuzlu olan doğal erkekler de var vücut yapısı
1.90 boyum var. Uzun süredir spor yapmıyorum, omuzlarım geniş. 1.83 boyunda arkadaşım spor yapıyor, otobüste yan yana oturamıyorum.
Genetik knk
Şimdi ölçtüm, 55 çıktı. Spor yapsam 80'e kadar yolu var.
Geniş omuz erkeksi bir özelliktir, kadında da itici olur.
Kız kardeşim de beğeniyor. Çocukken pazarda çalışıyordum. Baya geniş omuz yapmışım
benim bırak üçgen vücut artık düzgün yamuk mu düzgün olmayan yamuk mu bilemiyorum :D
Ben genis omuzluyum XL beden giyiyorum ama beni gören dayı mısın diyor o kadar pazılarım büyük ondan galiba
Bir geniş omuzlu olarak onure oldum ama bence uzunlars daha çok yakışıyor ya kısa olduğum için bana yakıştığını düşünmüyorum
Bence de çok etkileyici ve estetik duruyor🖤🖤
Erkekte geniş omuz kadında ince bel
Ben 182 yim omuzlarim da baya genis
Evet evet maskülenlik katıyor çok iyi duruyoo
Çok çok çookk etkileyici hem de bayılıyorum
Kesinlikle
Geniş omuzlu adamlar çok seksi bemce
Aşırı etkileyici
Hemde nasıl
Fazlası komik duruo
He öyle askim
Evet etkileyiciyiz