Normalde hiç böyle bir sorun yaşamadım ama 2 seanstir başka bir makine kullanıyorum vücuduma daha iyi geldi kıl yok etme konusunda ama vücudumda ufak çizikler halinde veya kabuklu yanıklar bıraktı sizce nasıl geçer ve sizce o yere devam etmeli miyim
Benim bildiğim yılın 2 ayı lazer islemi yapılmaz temmuz Ağustos hatta 3 ay yazları yapılmaz en iyi kıl kökü 8 ayda kendini 8 seansta zaten bitirir hayr işin içinde olmasam tamam diycemde neyse siz bilirsiniz tabi
Her yerime bir anda başlamadım.. ayrıca yasım gereği ( yaşımı söylersem ban yiyebilirim) Hormonlarım sürekli yenilendiği için tam anlamıyla bitmiyor ve açık tenli olunca kıl kökü görünmesini zor imiş sözde bilirsin (:
Sözde bilirim detayını görmezden gelerek söylüyorum ki ban yiyebileceğin 😊Yaşın gereği olsa gerek iyiliğine söylediğim şeyleri ters algiliyorsun yine saygı duyuyorum yaptır devam et sana Bacaklarından hiç gecmiycek yanık izleri ile hayatında başarılar mı diliyeyim oturup iyligini bilgilerimi aktardım Sözde bakımlı 😂
Yanık izleri 1. Dereceden yani geçecek, iyilikle söylediğin yok yardım edecek bir bilgi vermedin ayrıca bakımlıyim diye bir şey iddia etmedim fakat bunu buradan anlayip böyle yorum yapamazsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güneşe çıkma bu havada. Lazer mi yapılır kardeşim
Bugün yaptırmadım, ayrıca her ay düzenli olarak gitmem gerekiyor haliyle tüysüz olmak istersem..
Benim bildiğim yılın 2 ayı lazer islemi yapılmaz temmuz Ağustos hatta 3 ay yazları yapılmaz en iyi kıl kökü 8 ayda kendini 8 seansta zaten bitirir hayr işin içinde olmasam tamam diycemde neyse siz bilirsiniz tabi
Gittiğim her bilindik bir güzellik salonu bana da böyle bir bilgi verilmedi 2 yıldır da gidiyorum yazlı kışlı hiç sorun yaşamadım taa ki..
iki yıldır sende nasıl bı tüy varmışta 24 ay da biterememisler 😊
Her yerime bir anda başlamadım.. ayrıca yasım gereği ( yaşımı söylersem ban yiyebilirim)
Hormonlarım sürekli yenilendiği için tam anlamıyla bitmiyor ve açık tenli olunca kıl kökü görünmesini zor imiş sözde bilirsin (:
Sözde bilirim detayını görmezden gelerek söylüyorum ki ban yiyebileceğin 😊Yaşın gereği olsa gerek iyiliğine söylediğim şeyleri ters algiliyorsun yine saygı duyuyorum yaptır devam et sana Bacaklarından hiç gecmiycek yanık izleri ile hayatında başarılar mı diliyeyim oturup iyligini bilgilerimi aktardım Sözde bakımlı 😂
Yanık izleri 1. Dereceden yani geçecek, iyilikle söylediğin yok yardım edecek bir bilgi vermedin ayrıca bakımlıyim diye bir şey iddia etmedim fakat bunu buradan anlayip böyle yorum yapamazsin
Ayrıca nasıl bir tüy varda bitirememisler lafı oldukça saygısızdi... (:
Aynı bölgeye 2 yıldır gidiyorsun zannedince yazdım onu kusura bakma saygısızlık niyeti ile yazmadım 🙏
Geçmez