Az ya da çok göstermek genotiple alakalıdır. Bunun dışında genç göstermek istiyorsan yaşam enerjini, hücresel enerjini geri kazanmalısın. Genç ve sağlıklı olmak için bir çok öğreti vardır. Bir koku duyduğunuzda çocukluğunuza gitmişsinizdir, aslında giden sadece düşünceniz değil tüm hücrelerinizdir, o zamana ne kadar çok uyumlanırsanız okadar genç kalır, yaşlanmayı geciktirebilirsiniz. Tibetin gençlik pınarını okumak faydalı bir başlangıç olur. Sorunun cevabına gelince, insanlar yaşıma inanmıyorlar.
8 ay önce yaşımı soyledigimde insanların ağzı açık kalırdı hep en az 10 yaş daha küçük göründüğümü söylerlerdi bu geçen 8 ayda çok büyük üzüntüler yaşadım 17 kilo birden vedrim çöktüm simdi yaşını gosteriyosun abi diyolar artık...
Yaşıma kimse inanmıyor minyonum onunda etkisi var vede anne tarafından dolayı genetik küçük gosteriyoruz eskiden bu durumdan nefret ederdim ama yaşım ilerledikçe küçük gostertmenin iyi bişey olduğunu idrak ettim zamanla 🙂
Küçükken hep büyük gösterdiğimi söylüyorlardi büyüyünce biraz değişti ama geçen gün kuafor çok büyük duruyorsun dedi yanındaki de evet deyince eve gelip maske yaptim yüz yogasina falan başladım
Biraz büyük gösteriyorum çevremdeki herkez minyon ben napiyim minyon tipli bi kız olupta küçük görünemdediğim için okadar çok dalga geçiyorlaki utanmadan yüzüme bakarak alay eder gibi çok büyük gösteriyorsun vb. itici kalp kıran cümleler kuruyolar artık dışarı çıkmaya utanıyorum market hariç gitim bir yer yok sırf insanlar benim görüp "aa nekadar yaşlı gösteriyor" demesin diye (Azıcıkta olsa rahatladı )