gözlüğün sana yakışmıyor.. demode bir stil.. gözlüğünü değiştirmeni veya çıkarmanı öneriyorum ve saçlarının önünü , alnına kadar düşürmezsen çok daha iyi olur bence.. yüz şekline uygun bir sakal modeli de kullanabilirsin bu arada.. gözlüğün tamamen ofsayt.. yoksa elin yüzün düzgün. tarzını güncellemen yeterli diye düşünüyorum.
valla dostum sen hatun bul kafana göre. yakısıklılık vs 2. cil işler. tabi olmak isteyebilirsin. ok ama sunu diyim. her kesin kendine göre bir tipi vardır. misal ben istesem x sanatcısına benzeyemem. sana göre en iyi model neyse onu yapcan. fotodaki arkadas ıcın sunları diyim. bence zaman varsa tabi renkli bi gozluk cok havalı durur. cercevesi renkli ve sacları uzun ondekiler. onlarıda kestirirdim ben olsam biraz daha.
Yakışıklılığın ne önemi var kalbin güzel olsun yeter. Pek takma öyle şeyleri beyaz gömlek siyah kumaş pantolon kemerde dışarıda gomleginde sonuna kadar kapanmayacak son 2 düğmesi açık olacak şekilde giyin git düğüne
Varki zaten niye üstündeki yakışıklılığı arıosun kardeş. Güzel kızın daha güzel olmaya çalışmasındaki ısrarlılık gibi.Önemli olan içiniz güzel yakışıklı olsun. Fizik bakımlı olur güzeldir yakışıklıdır zaten.Ötesi yoktur fizik için.
Başkasının gölgesi olma başkası senin gölgeni takip etsin dostum Güzellik dolu kalbin oldukça seni sevenlerin olur yakışlı makışıklı ya gerek yok kalbin güzel olaun yeter -VESSELAM-