Güzellik & Bakım Jungkook yakışıklı mı? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Jungkook 2019 yılında dünyanın en yakışıklı erkeği2020 yılında dünyanın en seksi erkeği Seçilen Jungkook bu yılda favorin mi? YES NO! Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Jungkook yakışıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ARMYYYYY Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ayıp ayıp sorulacak sorumu şimdi bu adam taş gibi😍😄 3 3 Yorumla alarachan +1 yıl Sitenin nabzını ölçtüm 😂 Yorumla ARMYYYYY +1 yıl Eee sonuçta bende ARMY-İM HEMDE STAY Yorumla alarachan +1 yıl Stay ne oluyor kankacım? Yorumla
Leylalandım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Baby Face severim ama o kadar da abartı değil sanki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne kadar ünlenirsen o kadar YAKIŞİKLİ GÜZEL olursun bunları fanları seciyor cünkü 0 2 Yorumla alarachan +1 yıl Demekki o kadar çok kişi seviyor 😂 Yorumla alarachan +1 yıl Brad pitt gibi ünlüleride geride bıraktı ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayıp ayıp sorulacak sorumu şimdi bu adam taş gibi😍😄
Sitenin nabzını ölçtüm 😂
Eee sonuçta bende ARMY-İM HEMDE STAY
Stay ne oluyor kankacım?
Baby Face severim ama o kadar da abartı değil sanki
Evet hem tatlı hem yakışıklı hem de seksi
Ne kadar ünlenirsen o kadar YAKIŞİKLİ GÜZEL olursun bunları fanları seciyor cünkü
Demekki o kadar çok kişi seviyor 😂
Brad pitt gibi ünlüleride geride bıraktı ama
Kesinlikle yakışıklı😍
Evet, hem de çok yakışıklı. ♥
Hemde çok
Yakışıklı
Tabiki
Tabiki yakışıklı seksi sevimli
ergenliğe girdi mi bu bebe
Efsane
yakısıklı