Güzellik & Bakım konusunda 945 cevap paylaştı.
Bunları buldum umarım bir işe yarar
1. Hint yağı
Kırışıklıklar, benler, koyu lekeler, ince çizgiler ve sivilceler gibi bir dizi cilt probleminin tedavisinde kullanılan hint yağı çatlaklardan kurtulmak için kullanılabilir. Vücudunuza biraz hint yağı sürün ve bölgeye 5-10 dakika boyunca dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapın. Daha sonra bir sıcak su şişesi veya ısıtma pedi kullanarak, etkilenen bölgeye en az yarım saat boyunca ısı uygulayın. Olumlu sonuçlar alabilmek için bu işlemi her gün en az bir ay süreyle tekrarlayın. 2. Aloe veraAloe vera birçok cilt probleminin tedavisinde etkilidir. İyileştirici ve rahatlatıcı özellikleri, gerilme izlerinden kurtulmak için kullanılabilir. Aloe vera jelini gerekli cilt bölgesinde doğrudan ovarak uygulayın. 15 dakika bekletin ve ılık suyla durulayın. 3. Yumurta beyazıProtein açısından zengin olan yumurta çatlak önleme de de etkili olabiliyor. İki yumurta beyazını bir çatalla yavaşça çırpın. Etkilenen deri bölgesini suyla temizleyin ve daha sonra makyaj fırçasıyla biraz alıp cilde uygulayın. Yumurta akının kurumasını bekleyin ve ardından bölgeyi soğuk su ile durulayın. Nemli kalması için cilde bazı zeytinyağı uygulayın. İşlemi en az iki hafta boyunca tekrarlayın. 4. Limon suyuÇatlak izlerini azaltmanın bir diğer basit yolu limon suyu kullanmaktır. Limon suyu doğal olarak asidiktir; bu da çatlak izlerini, akneleri ve diğer yara izlerini iyileştirmeye ve azaltmaya yardımcı olur. Taze limon suyunu dairesel hareketlerle çatlak izlerinin üzerine sürün. Limon suyunun ılık suyla durulamadan önce en az 10 dakika boyunca cildinize emilmesini sağlayın. 5. ŞekerDoğal beyaz şeker çatlaklardan kurtulmanın en iyi doğal ilaçlarından biridir. Bir çorba kaşığı şekeri biraz badem yağı ve birkaç damla limon suyu ile karıştırın. Bu karışımı çatlakların olduğu bölgeye her gün birkaç dakika hafifçe ovarak yedirin. Bu işlemi bir ay kadar uygulayın. 6. Patates suyuPatates suyu, cilt hücrelerinin büyümesini ve restorasyonunu sağlayan vitaminler ve mineraller içerir. Orta büyüklükte patatesleri kalın dilimler halinde kesin. Çatlak oluşan bölgeyi bir dilimle ovun. Patates suyunun bir süre kurumasını bekleyin ve ılık suyla yıkayın22 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYani neden kötü olsun ki yani erkekler neden beğenmiyor anlamış değilim, böyle çok sorular görüyorum ve sinir oluyorum kimisi vajina dudaklarım sarktı eşim beğenir mi? Kimisi bikini bölgem karardı eşim beğenir mi? Kimisi göğüslerim küçük veya sarkık eşim beğenir mi? Kimisi ameliyat izi var eşim beni beğenmiyor diye soruyor kimisi de senin gibi çatlaklarım var eşim soğur mu diye sorular soruyor.
Bak kardeşim önce sen kendini Beğen ve sev kendin ile barışık ol kimseye kendini beğendirme çabasına girme zaten bu tür şeyler için seni beğenmeyen seni karakterin kişiliğin ve duyguların için değil seni bedenin için seviyordur ve amacı apaçık ortadadır ve ben böyle erkeklere erkek müseddesi döl israfı diyorum yani seven adam sevdigi kızı her haliyle sever beğenir.
Sevgilimin çatlakları, veya vajina dudaklarında sarkması ya da o bölgelerde kararması var mi veya göğüslerinde sarkma var mi bilmiyorum ve bunlar benim için katien zerre önemli değil çünkü ben onu bu saydığım yerleri için değil ben onu karakteri kişiliği ve o masum güzeller güzeli kalbi için sevdim yani bu saydıklarım onda olsa bile ben onu her haliyle beğenir ve severim sende aynı şekilde böyle benim gibi düşünen birini hayatına al ve dediğim gibi özgüvenin olsun kendinle barışık ol 👍😊☺12 Yorumla- +1 yıl
ben biri beğenmez diye değil kendimde beğenmiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman sen kendin ile barışık değilsin öz güvenin yok demektir. Yani bence üzülecek birşey yok tıpkı kolumuzda ki o iğne izi gibi normal karşılanmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlara bir baktım da bakmaz olsaydım.. Fiziğin gayet güzel. Çatlak konusuna gelince böyle güzel bir fizikte çatlağa takılacak çok çok az erkek vardır. Laf edenler de bir şeye benzese bari. Çatlak dünyanın en normal olaylarından biridir. Ha diyorsan diğerleri umrumda değil ben kendim rahatsızım diye, onun için de birkaç çözüm yazan olmuş onları denersen faydası olur diye düşünüyorum. Ama maşallah yorumlar abazalarla ve Türk kızlarını beğenmeyenlerle dolu. Böyle beyinsiz insanlara annelerinin de bir kadın olduğunu hatırlatmak isterim.
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederimm :)
Merhaba.
Biz kadınlar her halimizle, her sorun ve kusurlarımıza rağmen güzel ve özeliz. Çatlak her kadında meydana gelebilen bir sorundur. Kendimizi her halimiz ile sevmeliyiz. Dert etmeyin.64 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 siz böyle de güzelsiniz
- +1 yıl
Peki biz erkekler her halimizle leş gibi miyiz
- +1 yıl
He görüyoruz bazı kezbanları 😂
+1 yılÖncelikle iyi günler. Çatlakların olması gayet normal bence. Her bayanda olabilir böyle şeyler. Sen lütfen milletin ne dediğine çok önem verme. Önemli olan senin kendini sevmen ve beğenmen. Bu arada Türk kızlarını beğenmeyen erkekleri de boşver. Türk kızları gayet te güzel ve bakımlılar. May the Force be with you. 😎👍
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. 😊
Insan ve bir kadinsiniz çatlaklariniz selulieriniz olabilir sizi bu sekilde kabul etmeyene yallah demelisiniz. Siz bununla yasamayi ogrenmeli bunlarin sorun degil sizin oldugunuzu benimsemelisiniz. Sizin isteğiniz arzubuz zaten bunlari örtecek ve fantazileriniz bunlari gormeze getirecektir
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 625 cevap paylaştı. Çatlak olsa nolcakki
Seni beğenen sanki kusursuz yaradilislimi
Herkes işine baksın
İnsanları çatlak patlak değil kişiliğine gore beğenip ona gore birlikte olmak gerekir
Bugün senin çatlakların var diye beğenmeyen birisi yarın bi trafik kazası gecirir şempanze gibi olur o zaman aklı başına gelir22 Yorumla- +1 yıl
Rica
+1 yılBende de var hiç rahatsız olmuyorum. Kime de hem? Ben mutluysam diğerine...
51 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de hafif kaçlamda var ama belli olmuyor ve senin ki de kötü durmuyor eğer rahatsız oluyorsan çözümleri var.
31 Yorumla- +1 yıl
Kalçamada. *
Çok dert edilecek büyük bir sorun değil küçük bir araştırmayla bu sorunu halledebilecek kremler vs bulabilirsin ki bulamasan bile dert etmene hiç gerek yok bence..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ya hızlı gelişmeden kaynaklı o bir çok kadında olur kremi var kullan geçer ki kullanmadan da olur
11 Yorumla- +1 yıl
krem adı ne
+1 yılEvet siz kadinlar her halinizle guzelsiniz dogru ama bence bunun da arkasina siginmamak gerekir. Her yasta her sartta kendini gelistirmen gerekir. Yanlis anlama bu kotu oldugu anlamina gelmez fakat neden daha iyisi olmasin. Herseyden once hickimse icin degil kendin icin yapmalisin inan daha mutlu olacak daha ozguvenli olacaksin bence. Bu benim gorusup hic kimse hicbirsey ile yetinmek zorunda degil.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından memen var😂 soru başlığı: memelerimin olmaması çok mu kötü " de olabilirdi
21 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılKuzu soğuk duş bolca kese yap kan dolaşımını hızlandır at kılı fırça kullan ve Mecit efendi çatlak bakım yağı var işe yarıyor
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de hafif kalçamda var kilo alıp vermekten oluyor ve geçmiyor sanırım
30 Yorumla Düzenli tatlı badem yağı kullanırsanız baya kapanma oluyor, kuzenim memnun kaldı yağdan.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kötü değil ve örneğin, benim de belimde ve göbek kısımlarında biraz çatlaklıklarım var fakat neredeyse 25-30 kg verdim ve kendimi çok iyi hissediyorum.
10 Yorumla Ani kilo verince veya çocuk emzirince malesef oluyor bu çatlaklar, fakat halâ diri oluşları kurtarıyor 😉
10 Yorumla117 kilodan 91 kıloya dustum catlaklarım az oldu bunun ıcın 3 formülü kullandım cok sukur hıc bır ız kalmadı ısteren dene @soran
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılHızlı kilo alıp vermekten oluşur çatlak. Eczanede kremleri var ve egzersiz spor yaparak tamamen yok olmasa da , düzelebilecek bir şey..
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılYani gorsel olarak kotu duruyor * cok belli olmuyor olcu buyukluk olrak diklik acisindan da 10 numara goguslerin var
10 Yorumla Yanlız fiziğini çok beğendim nasıl kilo verdin kız bı anlat
32 Yorumla- +1 yıl
tiroidlerimle ilgili bir şeyler vardı ilaca başlayınca direk zayıfladım zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsun ki. Kusur olarak da görmeme gerek yok. Her kadın doğallığı ile güzeldir.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç umursamadığım bir şey.. seni seven bir erkeğin de bunu umursayacağını hiç zannetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılYa neresi kötü ben hatta doğal dövme diyorum buna. Hic kafana takma kusur bile değil bu.
10 Yorumla
+1 yılBişey olmaz makyajla kapatırsın … karanlık ortamda da görünmez zaten
10 YorumlaYağmur takilma abicim bunlara. Aklın beynin daha önemli
10 YorumlaKilo alıp vermekten o kadar kötü durmaz içi kötü biri değilse kötü görmez zaten
10 YorumlaDeğil ya doğal bir şey çözümü yok o yüzden barışık olmak lazım
10 Yorumla
+1 yılÇatlakları kadınlar niye bu kadar takar anlamam gayet iyi.
10 Yorumla
+1 yılHmm güzel bence hiç çatlak falan varmış gibi görünmüyo
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sanat severler bilir ki, çatlarlar fotoğraflar için harikadır.
10 Yorumla Balmumu ve Halis zeytinyağı ile krem yapabilir ve kullanabilirsin başarılı olduğu söyleniyor
10 YorumlaÇok güzel gözüküyorsun gerçekten ama bu çatlakların özel bir merhemi var
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. kilo alıp verince herkeste oluyor çatlak
bol su iç düzenli ve dengeli beslen
kendinle barışık ol
seven seni sevsin oranı buranı değil10 Yorumla
+1 yılkilo verme ya da kilo alma durumunda oluyo genelde
10 YorumlaMükemmel varlıklar olduğumuz için çok kötü olmuş (!)
10 YorumlaKötü değil. Takılacak bişey de yok herkesde olabilir. Belli bile olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kötü bi görüntü yok, genel anlamda ilgili bölge yeterince düzgün-gergin. ileri derece büzüşmeler, kendini salmalar itici olabilir, o nedenle formu korumaya çalışmak gerek her zaman
10 YorumlaO kötü değil bu kötü değil, ne kötü yav? Abazanlar sizi.
10 YorumlaGöğüsler ve vücut güzel herkeste yok tabi ama benim için sorun teşkil etmiyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. çoğu kişide var kötü durmuyor dekolte giyincede fondoten sürersin olur biter
10 Yorumla
+1 yılHer insanda olabilen bir durum, fazla takıyorsunuz takmayın.
10 YorumlaBendede var fakat pek takmiyorum :)
100 Yorumla
+1 yılKötü değil fakat kadınlar zayıflama sürecinde spor yapmadan başlayıp öyle devam ettiği için fazlasıyla çatlak oluşuyor ve bu çoğu kişide böyle
50 YorumlaBu çatlaklar kilo alıp vermeden mi oluşuyor?
Kız arkadaşlarımda genelde bel ve basen ve kalça bacak birleşimlerinde denk geldim de göğüste ilk defa görüyorum bir tık kötü duruyor belde bacakta çok göze batmasada göğüste dikkat çekiyor.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılkimse sallamaz bunu..
ayrıca cup ölçüsü büyük südyen giyiyorsun. uyanık seni.. :)10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 860 cevap paylaştı.
+1 yılbenimde var:( kötü ama onları sevip onlarla yaşamaya alışmalıyız
40 Yorumla 19 yaş için fazla buruşuksun yavrum, erken çökmüşsün.
Senin 30 hallerini düşünemiyorum, daha doğum bile yapmamışken o çatlaklar pek hayra alamet değil..10 YorumlaBende de var ya özellikle basen ve göğüs bölgesinde
615 Yorumla- +1 yıl
Takıntı yapıyor musun var diye
- +1 yıl
Yumuşak oldukları için mi öyle acaba hızlı kilo alma verme yüzünden oluyor diyende var
- +1 yıl
Ahaha evet otamatik klavye
- +1 yıl
Yumosluk evet yapar, resimdeki kadar büyükse senin göğüsler bide hem yumuşaksa epey
- +1 yıl
Resimde ki kadar var diyorsun 😅
- +1 yıl
Belli gayet tavrından git başka yorumları kolla her kızla sohbet edene yaz abaza diye sonra belki biri sana haklı der erkek der mesaj atar köroğlu
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkeste vr benimde hafif basen kismimda var bu sene cikmis daha 19 um bide
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok sadece dedigim yer.
+1 yılEvet kotu ve cirkin gosteriyor bu yuzden soguk dus ve krem kullanilmali.
50 YorumlaHer kadında olabilecek bir şey. Takmaya da gerek yok.
50 Yorumlakadınların büyük çoğunluğunda olduğunu zannediyorum.
10 Yorumlaüstüne yatmış...
gereken özeni göstermemiş...
doğum çatlaklarını anlarım ama resimdeki farklı...00 Yorumla
+1 yılHerkes de olabilen şeyler. Cok takma kafana
104 Yorumla- +1 yıl
@Terweqs bunu diyenin tipi :D
- +1 yıl
Sesli güldüm
+1 yılHer kadında var dert etme istersen uygulama yaptırırsın
50 Yorumla
+1 yılOraya kadar gelen birisi zaten onları görmez. Ha göğüs dekoltesi açısından kötü
10 Yorumla
+1 yılDeğil köyü sence kötümü
36 Yorumla- +1 yıl
olmasını istemezdim
- +1 yıl
İsteemzdin ama olsada sorun olmaz nerelerin de varki başka
- +1 yıl
göğüs sadece
- +1 yıl
Sorun değil bence sonucta gözle görülür bir yer değil herzman
- +1 yıl
ben görüyorum o yeter zaten
- +1 yıl
Tamam sen gör birde heryerinden olan bir durum değil ki sanki cok kötü bir durum gibi baya üzmüş seni bu durun
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır seni daha etkileyici ve daha Seksi gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaaa bu nasıl olmuş ki çok kötü. Bence para biriktir lazerle cilt yenileme yaptır oraya
10 Yorumla
+1 yılErkekler sence buna kötü diyebilir mi? Diyemez elbette. O kadar abaza kaynıyor burası , fotoyu görünce bayilmislardir muhtemelen. Benim görüşüm ise biraz kötü durduğu yönünde ama çok da sorun değil
10 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne