Güzellik & Bakım Plajda güzel görünmek senin için önemli mi? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben plajda bile süslü olanlardanım. Denizden çıkınca saçımı tarar dudağıma parlatıcı sürerim. var mı benim gibi deliler? 😂 Plajda güzel görünmek senin için önemli mi? Cevapla Deniz Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Bende kırmızı ojesiz takısız gitmem makyaj yapmıyorum ama genede aksesuar oje ve saçla kapatıyorum o arayı 😊 0 0 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendime yakışıklı görünmek benim için önemli, hiçbir zaman başaramadım orası ayrı. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. O kadar da değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende kırmızı ojesiz takısız gitmem makyaj yapmıyorum ama genede aksesuar oje ve saçla kapatıyorum o arayı 😊
Kendime yakışıklı görünmek benim için önemli, hiçbir zaman başaramadım orası ayrı.
Tatilde sahile gidicem ve orda bol bol kız yiycem.:)
Plajda makyajsız geziyorum
Tabi ki
Tanıdık kişiler varsa önemli
Sevdiğim çocuk da ordaysa önemli
Ölü kurbağa gibi yatıyorum kıpırdamadan 😁
Fazlasıyla önemli
plaja birini düşürmek amaçlı mı gidilior
Bir hafta öncesinde yaptığım sıkılaşma
Ben dumduz takiliyorum
O kadar da değil
Hayır
Yok sen teksin