Genel olarak soruyorum. Genelleme yapma diye başlamayın cümleye rica ediyorum:d
Zayıf, şişman, balık etli, kısa, uzun. Hepsine bakarlar mı?
Zayıf, şişman, balık etli, kısa, uzun. Hepsine bakarlar mı?
Ne istediğini bilen bir erkek sadece kendisine hitap eden tarzdaki kişilere bakar. Aynı şeyi kızlarda yapıyor. Tüm kadınlar güzeldir diyen sürümden kazanmak isteyen tüccar misali her kadına yeşil ışık yakan erkekler elbette daha fazladır. Bunun sebebide erkekler her önüne gelen kadınla birlikte olmak ve genlerini mümkün olduğunca dağıtmak istiyor. Bu noktada kadının seçimi önem kazanıyor.
Başkentiliyim Çok Pavyon, clup, deniz kumsalla gittim bu yüzden dolayı alışkanlık oldu herkesin kendi tercihi Sevgilim değil eşim değil ki o bile kıskançlık krizine yol açar ama insan tutup da başkalarını tahrik edip sonra da taciz vs demesin önce dikkatli giyinmelerini ki gerçekten de bazı insanlar ipin ucunu kaçıyor hırka ince bir hırka giyin hem şık hem rahat ohh miss
Benim yaşadığım şehir küçük. İlk defa arkadaşımın nişanı için elbise almıştım dizden bi karış yukarıda. Başka hiç bir dekoltesi yok kolları da uzun. Vücut hatlarını belli eden bi elbise de değil dökümlü elbise. Çok rahatsız olur muyum diye sormuştum : ) olurum gibime geldi. İnce çorapla giyicektim ama ne bileyim bu elbise de tahrik eder mi giymesem mi ki ya
Yani bu elbise bu şehir için açık galiba. Bir de nişanına gideceğim arkadaşım tesettürlü onun akrabaları falan da aynı. Açık olup etek giyinen sayısı bir elin parmaklarını geçmez diye tahmin ediyorum. Karar veremedim :d
Düğün kalabalık bir ortam tarif ettiniz elbise tarzı Disco da çok rastladığım, night clup de de zira gördüğüm bir tarz oturup kalkarken çok sıkıntı olur o sizin için Koray avcı yı bilirsiniz onun bol şalvar tarzı bir pantolonu var aynı modelin kadın için olanı da var Kadınlar için rahat şeyler bunlar dize kadar terzi de ayarlanır üzerine güzel bir Tişört giyildiğin de Etrafa renk katan şen şakrak bir hanım efendi olursunuz
Diğer türlü penti giyin
Bakarlar bakarız. Önemli olan nasıl bakıldığı. Bir şeyi görmek var, bakmak var. Baktığın şeye nasıl baktığın ne düşünerek baktığın var. Var oğlu var. Bunun kadını erkeği yok herkes bakar. Kim nasıl bakar bilemem.
Bu şehirden şehire erkeklerin kültür durumuna göre değişiyor elit yerlerde süper mini giy kimse dönüp bakmaz varoşluk arttıkça bakma laf atma taciz etme durumları artıyor mesela ben otobüs minibüs gibi yerlerde mini giymem toplu taşımada her milletten adam oluyor illaki rahatsız edici bakış görüyorsun
Cevap
76Cevap
Ben bakmak isterim merak ederim aslinda ama bakamam utanirim. Mesela onume biri denk gelir kaldirimda. Arkasindan yuruyemem ya hizla onune gecerim gecemeyeceksem yavaslarim ya da karsiya gecerim araya mesafe koyarim. Yani oyle bakiomus durumuna dusmekten cok korkarim. Disardan cok kotu gorunur bakan erkekler o duruma dusmek istemem.
Açık giyinmesem bile bakıyorlar ve bu çok rahatsız edici 🤦♀️
Ğsğdldl @nolights anlatamazsın, anlamazlar 😅
Buna ne diyeceksiniz hadi 😅
Erkeklerin Kalçalarına ve Bacaklarına Bakıyorum? ↗
Yine 3 5 kişinin yaptığı şeyden bütün kızlar sorumlu tutuluyoruz 😅
@Pumpik bi kişinin sorusundan bizim erkeklerin kalça ve bacaklarına baktığımızı mı çıkartıyorsun? Herkesi aynı kefeye koymak çok yanlış bir tutum ben yoldan geçerken bakmayan veya süzmeyen bir erkeğe rastlamadığım için böyle bir görüş yazdım. Bakmayan erkek var mıdır bilemem belki vardır ama ben denk gelmedim.
@nolights o halde buna yorum yap hadi madem bir kişi dedin sana sabaha kadar binlerce bulayım bundan he?
Abaza olabilir mıyım yoksa zaten öyle miyim? ↗
@Pumpik anlatamıyorum sanırım, herkesi aynı kefeye koymak yanlış bir tutum. Bunları yazanların hayatları beni ilgilendirmiyor emin ol bende görüyorum bunlardan sitede binlerce atmana gerek yok o yüzden. Bakan kız vardır bakmayan vardır cinselliği çok arzulayan kız vardır arzulamayan vardır her kız tek bir kategoride mi sizin için üstelik bu sordukları sorulardan bunu mu çıkarıyorsunuz? Özetle son kez açıklıyorum. Bana bakan biri veya birileri olduğunda hissedebiliyorum farkediyorum ve gözüme takılıyor istemsiz de olsa. Ama öyle öküz gibi de bakmıyorum milletin orasına burasına. Kafamı çevirip yürüyorum bu kadar basit.
Daha çok öküz gibi kaslı fiziği olan adamlar görünce gözüm kayıyor tıpkı bir Ferrariye bakar gibi bakarım
Adskskjx neden😅
Ha aynı kadınların başka kadınların fiziklerine baktığı gibi :d anladım 😄 gerçekleşir umarım: )
İkisi arasında kaldım ama ilk başta bunu düşünmüştüm bende 😅
E bu daha güzel. Senin gibi erkekler sayılı maalesef : ) Allah sayınızı arttırsın😄
Ahjashs öyle değil ya heteroseksüel erkek olup önünden geçen her dişiyi süzmeyenlerin sayısı az😄
Antalya’da yaşıyorum pek dikkatimi çekmiyor işin gerçeği
Oda doğru. Antalya'da neredeyse herkes açık giyiniyor zaten. Şehre göre değişkenlik gösteriyor :d
Hem öyle hem de biraz kişilikle alakalı diyelim. 😅
Bunda da haklısın. İçinde sapıklık olan çarşaflıya bile bakıyor zaten. Biraz yetiştirilme tarzıyla da alakalı sanırım😄
Tabi eğitim de bir etken 😅
Kapalı açık giyinsen fark etmez, bakan erkekler hep olacak😅 ama açık giyinenlere daha fazla bakılır tahminime
Alacaklı gibi baştan aşağı bakmalarının bir anlamı yok bence. Ama bakan bakıyor maalesef. Kişilik meselesi.
özledim seni
@umutsuzum64 kimsin
hatırlatırım
Baktığım ve pişman olup ıykk dediklerim oluyorum. Gözümü cifle yıkayasım geliyor. Balkon gibi basen, fıçı gibi bacaklar varken mini etek, tayt giymek nedir.
Bakarsın ama bakma süresi değişir o kişiye göre. Fiziği güzelse çok uzun süre bakarsın ama fiziği o kadar da iyi değilse bi kaç saniye bakıp geçebilirsin muhtemelen
Bende bakıyorum yani erkeklerde bakar. Genel olarak bakılır😂
yurtdışında da bakıyorlar ama türkiyede taciz ediyor çoğu
Açık giyinene değilde harbiden şöyle güzel giyinen kalem gibi hatunlar var işte onlara 2 kere bakıyorum 3. Günaha giriyor 😂😂
arda bir göz kayıyor ister istemez ama abartmadan 1 sefer bakılır 2. incisi sıkıntıya sokar
O kadarını kızlar da bakıyo. Göz kayar da bide gözünü ayırmadan süzenler var ya genel olarak herkes mi böyle diye merak ettim.
ben şahsen değilim öyle uzun bakmanın anlamı yok ama herkes benim gibi düşünmeyebilir
siz kadınlar bile bakıyorken erkeklerin bakmasını neden abest karşılıyorsunuz
Niyet aynı değil çünkü.
nerden biliyorsun müneccim misin :D
Evet bakıyorum hoş görünüyor mu eksiği fazlası yanlışı var mı diye ama yiyecekmiş gibi kötü niyetle değil
Kadınlar bile birbirine bakarken erkeklerin bakmamasini beklemek aptallık..
Bakılacak gibiyse bakılır, bir kez bakarsın çevirirsin yüzünü
Evet bakarım. Kötüyse bir daha bakmam iyiyse gözüm biraz uzun takılı kalır
Güzele bakıyorum.
Değilse hiç başımı bile çevirmem.
Yani fiziğe göre değişir bulunan ortama göre de değişir
Ne giyerse giysin benim takıntım saç ve gözler rahatsız etmeden kaçamak bakarım.
dikkat çekerse evet. herkesin açık giyindiği bi ortamda kimse bir şeye dikkat etmez 😀
Bakarlar sulanırlar bu kadın benimle yatarsa ne güzel olur derler hayal kurarlar tipki sizin zenginleri hayal etmeniz gibi onlarda seni yatakta düşünürler bakıp ta zikir çekecek halleri yok ya :D
Kendi görüşüm dikkat çeken güzel olan ve Güzel Giyimli Hanımefendiler Sadece
kadınlar bile birbirine bakıyor kesiyor da erkekler mi bakmayacak bakar tabii ki.
Çarşaflı kızlara bakıp fantazik durumlar hayal edenleri gördüm çoğu erkek için pekte fark etmiyor...
Gördüğüm hepsine bakarım. Kimisine daha uzun kimisine daha kısa süre.
Eger bir ortamda boyle giyinen tek kisiysen dikkat cekersin ama degilse sanmiyorum.
Yetistirilme tarzına baglı
Belli olmuyor fizigi iyi ise bakıyorum fiziği kötü ise görmüyorum bile hahhahahahhh
Fiziği iyi olana bizde bakıyoruz şwksıdnx bu sapıklık boyutuna girmiyor bence :d
Öyle diyorsan öyledir hahhahahahhh
Herkes herkesin ya gözüne ya popona muhakkak bakar, ne niyetle baktığı önemli olan,
Sen yanından geçen ya da karşından gelen vs birisine bakmıyormusun mesela?
istisnalar hariç onlara ebeler dedeler de bakıyor zaten :D
hepsine bakarım obez değilse hatta dün bakıcam diye motorsiklet kazası yaptım elim sakatlandı ama değdi çünkü mal fenaydı aga
Bakar ama bakmamalılar.
Aynen. Arkadaşımın nişanı için elbise almıştım bu yorumlardan sonra giymicem galiba :/
Aynen herşeyi sizin için yapıyoruz tamam haklısın. Üslubun bunu anlayamayacağını net belli ediyor zaten.
bakmaları için açmıyor musunuz demişsin hayır dese de fark etmez sen anlamamakta ısrar edeceksin o yüzden diretmedi
Baydı. hayata dair bisiler merak edin artık
sana sormadan merak ettim özür dilerim : )
Hepsine bakılmaz canım
Güzel seksi olana bakarız
Bakmayan da vardır içlerinde ama o da ılıktır 😅
Ilık derken🤣
Açık veya taytlı görürsem içinden geçerim insanlıktan çıkmadan tabi. Gözlerim bayram etsin biraz dimi nede olsa bekar adamız. Evde bekleyen kadınımız yok 😊
Baka baka baka baka baka kıçımıküçülttüler
Kusura bakma görmedim sapık yaratığın yazdıklarını:/
Ne yazmış bende görmedim. 🙄
İğrenç pislik şeyler yazmış işte KS klasiği. Bi bitmediler
Şeyi kopsun pisliğin
Hayır tatbiki de hoşuna giderse bakar gitmezse neden baksın 😊
Açıksa bakarlar şahsen güzel binfizige sahip değilse bakmam çıplak olsa bille
Ben bakarım. Popoya, memeye, bacaklara, kollara, karna, yüzüne vs.
Kürk giyince bile bakarlar
Fiziği güzelse bal gibi de bakarım.
Evet açık olsan bakarlar
Sen baya bi sahanesin..
Bakmamaya çalışırım rahatsız hissetmesinler diye
Gozumuz carpiyor arada
Evet bakarım fiziği güzel mi vs diye bakarım
Aşırı şişman ve aşırı zayıflara bakmam , haricinde evli olanlara açık kapalı farketmez bakarım
Nasıl yetiştikleri çok önemli.
Bakıyoruz niye bakmayalımki
İlgisini cekene bakar
Genelde bakıyorlar kız çok şişman değilse
dikkat çekene bakılır
Fizik güzelse go tunu acsa kaç yazar
bakmayıpta acanların amacına ulaşmamasını mı saglayalım emeklerine yazık değilmi
yeterki bakılcak gibi oolsun bakarız bacak meme kalça vs
Morgda bile😃
Ciddi?
Aynen potansiyel bu yönde 😃
Ben arkadaşımın nişanı için bi elbise aldım ama biraz fazla kısa. Küçük şehir bide. Arkadaşım tesettürlü onun akrabaları falan da aynı. Ben böyle gidersem çok dikkat çeker miyim giymesem daha mı iyi ki ya:/
Güzel kardom cevap soruda gizli.😃Bence sen elbiseden mahrum kalma, terziye git, elbisenin etek kısmını uzattır, aklını kullan, tatsızlık çıkmasın, sevgiler😃
Doğru ya. Teşekkür ederim : )
Ne demek canım kardeşim. Sonra uygun ortamı gelince elbiseni terziye götürüp tekrar orijinal halini gönlünce giy istersen.😃
Ben bakmıyorum. Kimse kimseyi rahatsız etmemeli.
👏👏
Bakmam
Tek bakmayan sizsiniz galiba:/
Bakarlar bende bakıyorum bazen istemeden de olsa
ilk baktığın yer neresi samimi ol
Eeee yani gösterirseniz 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?