AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet cildin pürüzsüz oluyor vücudunun neresi olursa olsun fark etmez daha hoş duruyor
Evet kesinlikle güzelleştiriyor yüzün felan açılıyor
Erkeklerde de geceli mi bu sizce?
hayır
E tabi ki
Evet maymunlugun geregi yok
Guzellestiri
Evet kesinlikle
Güzelleştirir
şu zamana kadar tüylü mü geziyordunuz*
dedi götünde kıl olan adam
@çikolataçikilop birinicisi, hesabına veda et, provakatif paylaşımdan görüşünü şikayet edeceğim.
ikincisi, göğüs kıllarımı, bacak kıllarımı hep alırım. haftada 1 defa yüzümü ağda yaptrır, sakallarım çok uzamadan kendim kirli skaal olarak keserim. kaşlarım zaten kendimi bildim bileli şekillidir ama ben yine de aldırırım. vücudumda kıl-tüy çok az. o da belirli yerlerde bırakırım. yani sallamadan önce destekli salla. hesabınla da vedalaş.
nesine alındın bunun bu kadar?
kral mısın sen bir şey söylenmiyor mu sana?
sen kadına tüylü mü geziyordun bu zamana kadar derken bir şey yok hadsiz
@çikolataçikilop yahu kadın demiş ki tüyleri aldırmak güzelleştirir mi vücudu ben de sordum işte bunu soran bir insan şu zamana kadar demek ki aldırmamıştır ben de bunu merak ettim bir problem yok ki? ama sen ''götünde kıl olan adam'' diyerek aşağılamış oldun beni. hani benim oralarda kıl yok ama olsa bile, bunun üzerinden bir aşağılama gerçekleştirme hakkı sende yok.
sende kadını aşağılıyorsun
erkeklerin kadın vücudu hakkında söz sahibi olmasından gına geldi artık
bu zamana kadar tüylü gezse nolur?
basbaya aşağılama işte
kodon dodoğon toylo olmoz
kadın pembe yapıyor tuvaletini de
istediğiniz bu
ayrıca madem götünde kıl yok ne takılıyorsun kardeşim yok de geç
@çikolataçikilop kadın bize sormuş soruyu, yani kendi vücudundaki değişiklikler için soruyu bize sormuş. ''erkeklerin kadın vücudu hakkında söz sahibi olmasından gına geldi artık' demişsin ya, buradaki birçok kadın gibi, erkeklere yaranmak için, yani güzel olmak için, bir soru sormuş. bizim onayımıza bırakmış. senin ne haddine gelip de onun avukatlığını yapmak. önce doğru oku bazı şeyleri.
hah çok güzel
size sorduğuna dair bir kanıt var mı?
ben soruda erkekler cevaplasın diye bir şey görmüyorum
ayrıca kadınlar tüylerini erkeklere beğendirmek için almıyor
bunu neden anlamak istemiyorsunuz ya
sen bir işi yaparken kimden yardım istersin?
o işi daha önce yapmış birinden mi yoksa fikir belirtecek izleyici birinden mi?
tüylerini alan kadınlara sormuş işte vücudunuz güzelleşti mi diye bunu nasıl sadece erkeklere mal ettin?
@çikolataçikilop sadece kadınlara sorsaydı, soruyu sorarken sadece kadınlar için sor ibaresi var zaten. o erkeklere de sormuş ce vapladım. seni kudurtan, seni öfkelendiren ne?
senin tüylü mü geziyordun bu zamana kadar demen
gezse ne olacak?
@çikolataçikilop ya iyi de ben zaten gezse bir şey olacak demedim ki :D ben merak ettiğimden sordum o soruyu yani tuhaf geldi böyle öfkelenmen çok anlamsız
tamam
erkek olduğun için sen de işe yaramaz zaten sakallı bir maymunsun
hahashashdadas :D şunun dediğine bak ya canım ben zaten tüylerimi alıyorum geç kalan sensin :/
18 yaşındayım
kuzenim 13 yaşında onun bile kollarında tüy yok, yüzünde tüy yok alıyor, 18 ne? çok çok geç kalmışsın
aferin
isterse hiç almaz ya tüy olsa nolur
pis bir şey mi tüy
o kadar tiksiniyorsan önce yüzündekileri al
@çikolataçikilop Yüzümdekiler seni rahatsız mı etti? ama dur bir dakika, seni neden rahatsız etsin ki, sen benim neyimsin de karışıyorsun* :D
beni rahatsız etti demedim ki
kıl tüy bu kadar seni rahatsız ediyor da
kadına bu zamana kadar kıllı mı geziyordun diyorsun da
senin yüzündekiler ne kıl değil mi
önce onları al millete kılın tüy var demeden
@çikolataçikilop İyi de onlarla bu kadının bahsettiği şeyler aynı mı? kadın tüyleri almak güzelleştirir mi diyor, eh pekala tamam o zaman ben tüylerimi almayacağım, siz de almayın, eğer ikisini aynı torbaya koyuyorsun tüylü yüzlü kızlar görelim sokaklarda normal mi? :D
mal mısın? benim sorumla senin yorumunun alakası ne?
ya siz niye bu kadar kabasınız ya :d halbuki kadınlar daha nazik olması gerekirken bu kabalık cidden mide bulandırcı. yazmayın artık
cinsiyetçi
Kaba