Daha fazla öncelik verip dikkat ettiğim şeyler olsa da tırnaklara da dikkat ediyorum. Temiz ve kısa olmaları genel olarak benim için önemli. Eğer ki onunla sık sık el ele tutuşacaksam veya o eller (tırnaklarla da pek tabi) ile yemek hazırlayacaksa veya o elden bana gelen bir şeyi ağzıma atacaksam kesinlikle dikkat ediyorum. Kişi cinsel olarak partnerim olmuş ise uzun ve renkli olması (kırmızı renkte) daha ateşli 🔥 bir ilişki yaşamamıza sebep olabilir.
Şahsi fikrimi söyliyim. Erkeklerde de Kadınlarda da Bence Tırnak Çok Önemli Bir Konu Kimse Pislik İçinde Bir Tırnaklı Birisi İle Beraber Olmak İstemez, Beni Öyle Birisi Bir Anda Hislerimi Soğutur Ona Karşı Aslında. Bence Tırnaklar Ve Tırnak Bakımı Çok Önemli, Hadi Bakımlı Olmasın En Azından Temiz Olsun Yine İyi :D
ederim temizliğine falan tabii ki kendime nasıl bakıyorsam o da baksın isterim bana manikür yap desin yaparım o ayrı o temizliğe bakıma niyetli olsun gerisi kolay.. erkek arkadaşım sanayide çalışıyor elleri hep yanık su topluyor makinelerden kapkara oluyor ama emeğin izi ayrı özenle kirletip pis bırakmak ayrı
Erkeklerde temiz olmasına dikkat ederim ama hem cinslerimde hem temiz hem bakımlı olmasına, uzun protez tırnak sevmem ve saçma sapan rengarenk boyuyorlar ojeyle 😅
Yapısı olarak dedim, kadınlar gibi değil evlat. Ne o öyle? Gitar çalan çocuklar gibi. Bazılarının tırnak yapısı dar ve küçük olur, bazıların geniş küçük, bazıların ise, geniş ve uzun olur. Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım 😅
Elleri ilk dikkatimi çeken özelliklerindendir. Tırnaklarına bakımlı olduğu sürece takılmam. Leş gibi uzun tırnaklar iğrite edici. Fakat bakımlı tırnaklar ilgi çekici severim. Ellerinize güzel bakın.
çok farketmez pis değillerse önemli değil ama takma olmasın biraz uzun olması kötü olmaz ama illa tercih yapıcak olursam kısayla orta arası bir şey seçerdim.
Kadında da erkekte de dikkat ediyorum. İster istemez ilk el ve tirnak yapısı dikkat çeker. Temizliği önemli kişinin ne kadar temiz ve titiz olduğu tirnaklarindan belli olur.
tabii ki gün içinde en çok elini kullanır bir insan ve haliyle elini bile temiz tutmayan insan da titizlik beklenemez bence keza ben nasıl dikkat ediyorsam o da etmeli