Selammm 😛 Bu aşırı sıcak havalarda bile makyaj yapanlar vardır bence misal ben hava sıcak olabilir ama makyaj yapmaktan vazgeçemem asla 🤭 Bana göre makyaj yapmakta sevdaya dahil bu sıpsıcak havalar da 🔥ve cerrahi maske takarken yapıyorsak ivitt ivitt kesinlikle makyaj da sevdaya dahildir 💄💅
Merhaba. Makyaj yapmak benim için sevdaya dahil. Bu sıcak havada yüzümde bana zorluk çıkartacağını bile bile makyajımı büyük bir aşk ve gururla yüzümde taşıyorum.😀
Makyaj yapmak bir resim sanatıdır. Desenli sanatlar kategorisine girer. İyi yapan hızlı sevda bulur kötü yapan yavaş sevda bulur. Burada sanatçı sanattan ne istiyor ve bekliyorsa onu gördüğü an sevdalanmış olur. Sanatçı ve sanat arasında geçen bu makyaj ilişkisinin sonu düğün makyajı ile son bulur.
Makyaj yapmak bence kadınlar için sevdaya dahildir. Elbette makyajı sevmeyen veya çok sık yapmayan kadınlar da var ama genel olarak makyaj yapmayı sevdiğinizi düşünüyorum. Sıcak havalarda makyaj yapması sonra temizlemesi zordur belki ama makyajın her kadına yakıştığını düşünüyorum.
Valla sevdaya dahil mi bilemem de bu sıcak kavuran güneşte makyaj yapılmaz bir kere yapayım çıkayım dedim hepsi kustu irenö görüntü oldu güneş kremimi sürüyorum çıkıyorum artık
Bence suya dayanıklı rimel ve dudak balmı her zaman yeterlidir ! Yaşın çok küçük henüz 10 yıl böyle makyaj yaparsan korkarım 30 lu yaşlarda cildini düzeltebileceğin bir formül olmayacak ! Bence en güzel yaşlarında güzelliğini makyajla gölgelememelisin !
18 yaşında güzellik uzmanı mı oldun ! Seni gönülden tebrik ediyorum ! Yeni nesil müthiş ben uzmanlık alabilmek için 2 yıldır çalışıyorum ve daha 2 yıl daha çalışacağım !
Hiç bozmadan böyle devam et ! Faydasını 30 yaşında göreceksin yaşıtların kırışıklık ve botox için gün kovalarken sen 30 yaşında olduğuna birilerini inandırmaya çalışıyor olcaksın 🥰🥰 bu güne kadar gördüğüm tüm özgüvenli kadınlar makyaj yapmazlar ve hoşlanmazlar özel günler harici en fazla rimel ve ruj 🥳🥳