Yani tam temizliyorum hicbisey kalmamasina ozen gosteriyorum o yuzden oyle uzun suruyo. Az ince sildim ve tam 43 oldu. Bide hafif bi makyaj yapmisdim biraz daha fazla yapinca 1 saat falan suruyo. Iyi mi sizce sizde nekdr suruyo yoksa çok mu
Kenks zaten hafif 🤣🤣🤣 kanka bak oyle 1 kere ustunden silmekle olmazzzzzz herzaman artik kaliyo tam almak lazm pamugun ustunde artik bisey kalmayana kadar
Ağır makyaj yapsan demek 1 buçuk saat sürecek silmesi ben anlamadım senin baya uzun sürüyor ya da sen uyuşuksun kanks ilk defa duydum yani 45 dakka ben 45 dakka da odamı boyarım la
Gel 15 dakka da silicem 20 dakka bile sürmez sen çok detaya giriyorsun bence ya da kullandığın şey tam çıkarmıyor bence sen uyuşuksun olabilir olsun ya 45 dakka da sil nolcak sende yaani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vay be. Ortalama 1.5 saat sürüyor yani yap-sil toplamda. Muhteşem.
Evet 😅 ama herrun yapmadigim icin sorun yok ayda iki üc kez yapiyorum zaten o yuzden sorun yok
Yılda 45 saat eder ki, o kadar da çok daha değil. Ben onaylıyorum, zararlı bir süre kullanımı görmedim
Evet yani hhergun yapan birindeglm boyle daha iyi dogallikda guzel ama yapincada tam yaparim
3 dakikada bitiyor benim işim 45 dakika ne kanka
Ciddimusin? Hepsinin ciktigina eminmisin 3 dk nedir
Tabii hızlı yapıyorum ama temiz ayrıca pek ağır bi mayajda yapmıyorum hafif yeterli oluyor benim için
Benimkide hafif senin hafifden kasti nne
Klasik düz şeyler ya tek tek sayacak halim yok
tamam
Benim banyom 20 dk sürüyo nasıl bı makyaj silme o
Kdkdkfkdksnybdjs
Badana mi yapıyosun kanks 45 dakka ne
Kanks tam siliyorum oyle ustinden degil bisey kalmamasina dikkat ediyom
Sen nasıl bir makyaj yapıyosun da silmesi 45 dakka oluyor bak makyaj cildi yıpratır hafif yap silmesi daha kolay olur keeenksssss
Kenks zaten hafif 🤣🤣🤣 kanka bak oyle 1 kere ustunden silmekle olmazzzzzz herzaman artik kaliyo tam almak lazm pamugun ustunde artik bisey kalmayana kadar
Ağır makyaj yapsan demek 1 buçuk saat sürecek silmesi ben anlamadım senin baya uzun sürüyor ya da sen uyuşuksun kanks ilk defa duydum yani 45 dakka ben 45 dakka da odamı boyarım la
Jykdkfkf kanks olabilir belkide uyusugum ama tam siliyom herseyi 20 dkda nasıl silinsinnhersey
Gel 15 dakka da silicem 20 dakka bile sürmez sen çok detaya giriyorsun bence ya da kullandığın şey tam çıkarmıyor bence sen uyuşuksun olabilir olsun ya 45 dakka da sil nolcak sende yaani
Kanka tabi ki detaya gircem yarim yamalak mi sileyim
Seninki detay değil başka bişey bence hdjsjd ben yatıyorum kanks iyi geceler 😂
Ne ozamab knk kffjuf
Iyi gclr
Knk yarın devam ederiz sal beni jdksns teşekkür edrm
tamam knk ama cvp ver yoksa uyuyamam fkkdd
Jsjaka güno
Günoo
Napıyon kız
Uyuyom senn
Bende yatcam girmedim bugün hiç yorgunum iyi geceler yat bakalım 😏
Banyo lifi kullan 5 dk da hal olur bu iş 😃