Güü🍀naay🍀dıınnn, kumral, beyaz, esmer, buğday ve sarışınlarr, Ben beyazlıkta sütle yarışırken karşı cintste bana göre bir erkeği en çekici yapan Ten rengi kumral ve hafif esmerliktir. Siz kadında/erkekte en çok hangi ten rengini çekici buluyorsunuz? 😅😊😉
Ya cidden ben kadınları ten rengi, saç rengi vesaire olarak kısım kısım ayıramıyorum. Kadın komple bir bütün benim gözümde. Güzelse güzel, değilse değil. Her ten renginden güzel kadınlar var.
Ama boyle ruh gibi olanlar var kansiz vitaminsiz gibi onlar cekici gelmiyor. Senin ten rengin iyi bak cekici olmasi icin vucut sekli onemli benim icin ten rengi cekicilik katmaz. Ama seninde fizigin cekici zaten. Ama ten rengi cinsel hazda degisiklik yapabilir. Yani sevisirken vucudun her noktasini gonul rahatligi ile opme ve emme istegi uyandirabilir. Sahsen bende oyle.
Merhaba. Her tende, her bedende her insan güzeldir. Kişilerin elbetteki zevkleri ve kendilerine göre beğenileri vardır. Önemli olan o tenin ve o bedenin içinde yer alan düşünceler, karakter ve kalptir.
Beyaz tenli kadinlar daha cok hosuma gidiyor benim. Esmer ten rengide guzel seviyorum ama beyaz olmali bana gore. Olmali demeyeyim de hosuma gidiyor diyeyim :)
Her insan evladı güzeldir , bu ten olayına yıllar önce Amerika kıtasında ve Avrupa'da girdiler daha çıkamadılar anladık güzelsin valla güzelsin ya sen çok güzelsin ALLAH ALLAH.