Yüzü çok kart bence beğenmedim ama güzellik göreceli senin erkeklik dürtülerini canlandırdigi için vücudundan ötürü aşırı güzel bulmuş olabilirsin ama bana güzel gelmedi ama çekici ve seksi
Ee herkesin bir tipi var tabii, ben bu ayarda kadınsı modelleri seviyorum. Sorunda kullandığın da gayet iyi fakat çocuksu, o sebepten bana hitap etmiyor
Bir erkek böyle kadını nasıl beğenmez cidden aklım almıyor tamam soğuk bir tip kendisi hatta buz dolabı gibi ama güzel değil demekte garip güzellik göreceli de hayret ediyorum işte
Onun farkındayım. Herkesin benimle aynı görüşte olmasını beklemiyorum ki bu imkansız bir kadını 50 kişi çok güzel buluyorsa 50 kişi çok çirkin buluyor olabilir
Hayir 50 kişinin cok guzel buldugu bi kadini asla 50 kisi cirkin bulmaz goreceli dediysek de o kadar da degil 25 kisi guzel bulur 20 kisi orta duzey bulur 5 kisi belki cirkin bulabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnsanın sevdiğinin yüzü yanında bu yüzler halt yer , bunu bilir bunu söylerim
Orası doğru tabi ☺️
Yüzü ve fiziğiyle, bu..
https://www.instagram.com/_paige.renee/
Yüzü çok kart bence beğenmedim ama güzellik göreceli senin erkeklik dürtülerini canlandırdigi için vücudundan ötürü aşırı güzel bulmuş olabilirsin ama bana güzel gelmedi ama çekici ve seksi
Ee herkesin bir tipi var tabii, ben bu ayarda kadınsı modelleri seviyorum. Sorunda kullandığın da gayet iyi fakat çocuksu, o sebepten bana hitap etmiyor
Anlıyorum doğru 🙏
İlla vardır da hatun taş
Bence margot Robbie çok güzel bir kadın
Bende severdim kendisini vahşi şeylerden...
Megan Fox ya gerçi o da yaşlandı ama Megan yani
Güzellik göreceli ama onu güzel bulmuyorum ya itici bir yüzü var
Gigi Hadid de güzel çok
Aşırı güzel değil ki
Bir erkek böyle kadını nasıl beğenmez cidden aklım almıyor tamam soğuk bir tip kendisi hatta buz dolabı gibi ama güzel değil demekte garip güzellik göreceli de hayret ediyorum işte
Beğenmedim demedim , abartılacak bir yanı yok dedim.
Bana çok abartılacak kadar geliyor ne Adriana Lima ne Barbara Palvin bu kadın kadar güzel gelmiyor mesela
Kafanı gereksiz şeylere fazla takıyorsun. Tek bir güzellik algısı yoktur insanlarda.
Onun farkındayım. Herkesin benimle aynı görüşte olmasını beklemiyorum ki bu imkansız bir kadını 50 kişi çok güzel buluyorsa 50 kişi çok çirkin buluyor olabilir
Hayir 50 kişinin cok guzel buldugu bi kadini asla 50 kisi cirkin bulmaz goreceli dediysek de o kadar da degil
25 kisi guzel bulur
20 kisi orta duzey bulur
5 kisi belki cirkin bulabilir.