Yonca Evcimik (57) yeni imajıyla poz verdi ve soruya yanıtı: fakir ama güzel olmak çünkü, güzelliği bir şekilde paraya döndürebiliyorsun yanıtını verdi. Savaş Özbey/ Hürriyet 
✂️ #Coiffeur34

Güzelliği paraya çevirmek biraz meziyetli ve şans işi, ama paran varken çirkinsen bunu doktorlar halleder, o gördüğümüz cillop gibi karılar orjinal güzel değil sonuçta hepsi makineden çıkma o yüzden zenginlik 😜
Hiç doğmamak en güzeli 😊
Konu kapanmıştır
Zengin ve çirkin gerisi bıçak altı zaten bütün mutluluk parayla olur
Cevap
5Cevap
Zengin çirkin dogmak parayla estetikle hallederim güzelleşirim çok zekiyim 🤣
Fakir ve güzel elbette doğal duru güzellik
Vede zeka parayi bana zaten getiriyor...😘
Güzellik para etmez ha zengin adamı aşık eder olur orasını bilemem ama dedikleri gibi zengin çirkin olunca estetikle hallolur.
Bende güzelim ama bir halta yaradığı yok... Bunlar güzelliğini ona bunu satarak kazandığı için normal...
Çirkin zengin dogayim gerisini estetik halleder 😂
aynen kanka
parayla estetik yaptırırım diyenler olmuş yüzden fedakarlık verip zengin oluyorsun yani kalıcı oluyor soruyu bozmayalım
zengin ama çirkin makyaj ve estetik sayesinde güzelleşen bir çok ünlü var zaten ona bakarsak
Zengin ama çirkin olmak. Parayla da bir şekilde güzel olurdum - tabii şu anki tipimi saymazsak 🤣
Zengin olupta çirkin olan görmedim hepsi estetikle barbie donuyorlar
Fakir ve güzelsen, zenginlik 3-5 instagram paylaşımına bakıyor.
Ama telefon alacak paran yoktur :(
Ve o kadar fakirsindir ki hanzonun biriyle parası yüzünden evlenirsin
Ve 14 çocuğun olur ve gittikçe yaşlanırsin ve kimse güzelliğini bile göremez çünkü kocan evden dışarı çıkmanı yasaklamıştır
İyi söylemiş ama çirkin olup para ile de estetikle güzel olabilirsin
ona bakarsan parayla da kendini dünya güzeli yapabiliyorsun her güzel zengin olucak diye birsey yok tabi bakış açısı
Zengin çirkin doğmak 😄
zengin çirkin doğup estetik yaptırmak 10/10
Elbette zengin ama çirkin
Bu dünyaya hiç doğmayaksın en iyisi
Tabii ki de fakir ama güzel
Hepsi b*k valla, ben fakir yakışıklı.
Fakir ama güzel doğmak.
Fakir ama güzel
zengin çirkin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?