Şart değil.. Sedef Akalın şişman bir kadın ve kendisi oyuncu,öyle güzel ki, sevgi dolu bakıyor.. Her şey kusursuz olmak zorunda değil.. Kusursuzluk bana yapay geliyor Ben kusur seviyorum
Güzellik yakışıklılık, çekicilik gibi kavramlar kişiden kişiye değişir. Mükemmel fizik diye birşey gerekmediği gibi birine göre harika ona karşı cinsi bir diğeri zerrece beğenmeyebilir.
Bana göre güzellik bedende değil kalptedir. İstersen Dünya'nın en güzel kadını, en yakışıklı erkeği ol. Kalbinde iyilik olmadıktan sonra istediğin kadar bakım yap kendine, güzel olamazsın..
Ne kadar mukemmel fizik olursa olsun fizik kuranlarina karsi caresiz onemli olan kalp guzelligidir insanda bir organ vardir o organ temiz ve guzelse butun vucut temiz ve guzeldir sayet o organ kirli ise ne kadar guzel olursan ol hikaye kalp kalp kalp
Yakışıklılık veya güzellik, kişinin fiziğiyle alakalı bir kavram değil midir ya? Hani, işin içinde karizmatiklik falan olsa orası ayrı olurdu ama soru 'yakışıklı veya güzel olmak için' şeklindeyse' sanırım evet.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya bence şart sadece yüzüne ve fiziğine göre değerlendirmem bütün olarak bakarım sonra derim ay çok güzelmiş/yakışıklıymış
Hayır tabiki. Her insanın kendine yakışan bir ölçüsü var bence ki her dönem değişen güzellik algıları da aslında mükemmel fizik diye bir şey olmadığının kanıtı.