+1 yılAslında beden temizliği yapılırken sadece burun kılları açısından değil bedende yapılan bütün temizliğin tam olması gerekir, zira Bizim dinimiz yani İslam dini insanların temizliğe önem vermesi ne büyük önem vermiştir. Koltuk altı kasık tıraşı tırnak kesme gibi beden temizliğine her zaman dikkat etmek peygamber efendimizin başlıca sünnetlerindendir.
Bu nedenle her şeyden önce insan Allah'ın rızası olduğu için peygamber efendimizin sünneti olduğu için bu temizliğe büyük önem vermesi gerekir ayrıca bu bu pandemi döneminde Hicran ve temizlik daha büyük önem arz etmektedir.
Sevgili Peygamberimiz Benim ümmetim hasta olmaz virüse yakalanmaz buyurmuştur elbette bu pandemi döneminde çeşitli virüsle mücadele ediyoruz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız oluyor ama şöyle bir düşünecek olursanız yurtdışındaki Fransa İtalya İngiltere gibi yurtdışı ülkeleri gibi çok fazla kayıp vermiyoruz, bunun sebebi de insanların yani özellikle Avrupalı insanların hijyen ve temizliğe önem vermemesi neden kaynaklanıyor, düşünün ki lavabodan çıktığı zaman taharetlenmeyen cinsel birliktelik yaşadığı zaman gusül abdesti temizliğine gereken özeni göstermeyen Avrupalılar covid-19 virüsünden fazlasıyla etkilenmiştir.
Dolayısıyla zaten biz asırlardan beridir temizliğimize dikkat eden bir milletiz hatta bayramlarımızda kolonya dahi döküyoruz.
Tabii ki bunun yanında insanların bizi temiz güzel kokulu bakımlı olarak bilmesi ve yanımızdan kaçmaması için burun kılı başta olmak üzere tırnak koltuk altı kasık tıraşı ve güzel kokmak gibi temizliğimize muhakkak dikkat etmemiz gerekir.18 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun kardeş
- +1 yıl
Cevap verdim soru sormuşsun sen ne diyorsun hayırdır
Soran+1 yılAllahın rızası burun kılı almak mı? Peygamberimiz burun kılı almayı mı sünnet etmiş? ağdayla hem de? bak sen?
- +1 yıl
Tartışma yapmak gibi bir sorunum yok soru sormuşsun buna uygun bir şekilde cevap vermek istedim çok rahatsız olduysan kaldırabilirsin
Soran+1 yılBuranın amacı tartışmak zaten?
- +1 yıl
Ben bir kadınla tartışmam saygı duyarım ve sessiz kalırım
Soran+1 yılSeksistsin yani? Üzücü.
- +1 yıl
O ne demek
En İyi Cevaplar
+1 yılYa saçmalamayın o kıllar filtre görevi görüyor filtre. Dışarıdaki tozu, kiri, pisi, kılı, tüyü direkt akciğerlere iletmeden engelliyor. Kim burun kılını alır valla alan varsa da en geriii zekalı insandır. Ha kesersin uzarsa ona eyvallah. Agdayla alan barzolar varr
Kafayı yemişler02 Yorumla
Soran+1 yıllazere giditolarmış lazereee
- +1 yıl
Yok artık devenin nalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımlı olcaz diye ne yapacağınızı şaşırdınız, ben hiç almadım almamda beni rahatsız etmiyor alanlarıda mantıksız buluyorum, burun kılı sağlıklı ve gerekli bir şeydir dışarıdan gelen mikroplara karşı burnun içini korur yanlış yerin kılını almada ise burun davul gibi şişer.
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle
Burun en hassas organlarımızdan biri ve kılcal damarlar patçalanırsa vay halimize eski sevgilim erkek kuaförüydü ve bu işlemi asla yapmıyordu biri daha önce ölmüş burun kıllarını ağdayla aldırdığı için oda bunu duyduğundan beri böyle bir işlemi hiç yapmamış
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah için o kadarını da almak gerekir gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılyani gerekmiyor hayır
Saçmalık.
Ilk defa duydum böyle bir şeyi.
Burun kıllarının görevi var sensörlü kıllar onlar giren havanın ısısının ayarlanması, zararlı kimyasallar, ağır metaller, toz, polen gibi hastalık yapıcı maddelerin solunum yoluyla içeriye alınmasını engelliyorlar.
Dünya alem bana bakımsız dese öööğğ kusuyorum dese burun kıllarıma ellemem. Burun kıllarıma laf eden bir bey arkadaş ise de kendisine bunun insanın kirpiklerinin yolunması ile aynı şey olduğunu böyle bir şeyin ahmaklık olduğunu anlatmaya çalışırım.54 Yorumla
Soran+1 yılalttaki ıy yazan beyefendilere de yazar mısın ya rica ediyorum, ben uğraşamadım
Soran+1 yılonların bilgisi şey, öpüşürken bak bakalım erkeğin burun kılına jashfajkhfa
- +1 yıl
Hiç bir kadının burun kılı kolay kolay burnundan fışkıracak düzeyde olmaz eğer herhangi bir sağlık hormon problemi vs yoksa.
Keza hiç bir kadının da öpüşürken bir erkeğin burun içi kılına takacak kadar beyin fukarası olduğunu sanmıyorum zira burun içi kılına gelene kadar erkeklerde ne kıllar vaar djdjdj onlar önce onlara baksın sonra gelsin burun içi kılıma abidik kubidik yapsın.
Öpüşürken burun kılına bakmak nedir bu arada ya djdjdjdjjdjd
+1 yıl- Türk erkeklerinin kendini beğenmişliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden olsa gerek.
Burun kıllarını almamanın Türkiye dışında hiçbir ülkede bakımsızlık sayıldığını sanmam.
Temiz bir toplum, güzel... Burundan dışarı çıkan, uzun kılları kısaltalım; bu da tamam...
da burnun içindeki kıllara takmak ancak dünya güzeli kadına kollarındaki tüy yüzünden
burun kıvıran Türk erkeğinin ve ona kendini onaylatmaya çalışan Türk kadının işidir🙄
- Aşırı takıntılı bir milletin öğrenilmiş güzellik algısından çıktı.32 Yorumla- +1 yıl
Muazzam bir yorum görmüşke, tebrikler 👏👌
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurun kıllarının görevi vardır. elletmem. sormadan bir iki kuaför almaya çalıştı sakın alma dedim.
Bu ne biliyor musun burun kılı almaya çalışan dangalak kuaförler, daha fazla müşteri gelsin diye burun kılından da müşteri toplamak için almaya çalışıyorlar.13 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı demek ondan sürekli almaya çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılSakın aldırma burun kıllarını. Para kazanmak için yalan konuşanı var kuaförlerin de. sen kendini bil. ne istediğine sen karar ver.
Soran+1 yılyok yok ben niye aldırayım tartışıyorum milletle :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKısaltma olabilir kötü görünümü engellemek için fakat tamamen almak sağlık açısından zararlı o burun kılları nefes alırken vücudumuza girebilecek mikropları engelliyor. Burun kullarına ağda yapmamak kezbanlik değil tam tersi bilgi olmaktır da diyebiliriz bu yüzden.
10 Yorumla
20 Yorumla
+1 yılMillet de iyice kalite kontrol uzmanı olmuş maşallah burnumun içine kadar bakiyorsa sorun karşı taraftadır net kafayı sıyırmıştır
40 Yorumlaburun kılı alınır bıyerden cıkmadı bıyık gını uzamasımı ıyı..
burun kılı ıcın ınce makas ya da elektrıklı burun kılı alma makınelerı var cok kolay ve acıtmadan alıyı01 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadan gelen bi kral daha
+1 yıltabiki o küçük vitaminsizlere göre burunda kıl olmaz ama bak yemin ediyorum 10 dakika burun kıllarının önemiyle ilgili bir video iz- neyse o vitaminsizler yine anlamaz...
#burunkıllarınızlabarışıkolun #burunkıllarınınönemi00 Yorumla
+1 yılburun kıllarrım çok az benim niye alim ki ayrıca burun kılları nefes aldığımızda kötü bakterileri biriktiriyor sonra dışarı atıyo
20 Yorumla
+1 yılNe alaka ya burun kılı olmasa insan yaşayamaz ki? Genze gider tüm tozlar hasta olur herkes, saçmalık
21 Yorumla
Soran+1 yılya deli oldum dünden beri, buna iğrenç tabi ki alınmalı bakımdır bu diyenler var adama profesörün bunun ölümcül bir şey olduğunu anlattığı haberini atıyorum bana hakaret ediyor
Ulan saçma saçma şeyler moda oluyor. BENI SEVEN BURNUMU KORUYAN KILLARIMLA SEVSİN.
21 Yorumla
Soran+1 yılgayet haklı bi serzeniş :D
Dışarıdan görünmemsini sağlamak tamam da ama kök diye almak içine karışmamak lazım burun kılları olmasa insanlara virüsler daha kolay bulaşır unutmayın onlar da koruyucu anten gibi.
00 YorumlaBen normal cikan biyiklarimi almiyorum artik buruna gelene kadar ohoooo ha bu arada benim goruşum kıl kökünü ne kadar uyarırsan o kadar kokü güclenir 🤣 ağdaya neresi olursa orada karşıyım
00 YorumlaDışarı firlamiyorsa burnunun icindekiyle derdi ne acaba insanların. Herkesin burun deliğinde var o kıllar. Ne yapacaginı şaşırmışlar. Benim burnum sızladı alındığını düşününce 😭😭😭
00 Yorumla
+1 yılYakında kıllardan iğrenildi diye saçlara bile ağda yapar bu insanlar.
30 Yorumla
+1 yılMillet kafayı yedi iyice yakında tırnaklar mikroplar için yuva kesmek çözüm çektirmek lazım derlerse şaşırmam😄
11 Yorumla- +1 yıl
Tırnaklar için yuva, kesmek çözüm değil çektirmek lazım derlerse olacaktı
+1 yılBurun kulları bazılarının çok uzun ve tuhaf durabiliyor. Eğer öyleyse belki biraz kısaltmak iyi olabilir.
10 YorumlaBurnun içindeki kılın ne zararı var deli mi ne bu insanlar
21 Yorumla
Soran+1 yıldeliler :D
+1 yılburun kılı sağlık için önemlidir almak da beyine zarar verir
20 Yorumla
+1 yılBilgisizlik işte, tek dertleri zevkleri. İnsan sağlığı herşeyden önce gelmeli.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatsiz hissediliyorsa görünmeyecek kadar kisaltilabilir ama ağza ide kökten almanın zararlı olduğunu düşünüyorum en basitinden düşününce burun kılları içeriye tozun girmesini engelliyor alınınca oldugu gibi toz mu cekicez içimize?
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmayı bi erkek olarak dikkat ediyorsam kadından da beklerim
04 Yorumla
Soran+1 yılbakımlı olmak ile ruh hastası olmak arasında bi çizgi var
- +1 yıl
O kadar değil tabi ki
Soran+1 yılbu o kadar ama
- +1 yıl
O zaman başka tabi
Valla almıyorum, çevrem de alan çok. Ama hiç burun kullarını almadığım için yargılanmadım gözükmüyor ki ztn içerdleer ve sağlığımız için de gerekkiler
00 Yorumlaçok uzun ve hemen yüzüne bakınca görününen kişiler rahatsızsa alabilirler ama bence bakımsızlık göstergesi değil
00 Yorumla
+1 yılKökten alınması çok yanlış. Kim çıkardı bu aptalca uygulama ve düşünceyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbi bilsem
+1 yılBen hiç çevremde görmedim. Çok uzunsa ve rahatsız oluyorsan kısaltırsın ki onu bile yapmak saçmalık ama ağda ile almak asıl saçmalık.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılCımbız ile aldığım halde yine çıkıyor hanımefendi 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılEe?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi o burun kılları içeri girecek olan mikropları engellesin diye var. He dışarı çıkacak kadar uzun falan olur alırsın eyvallah
Ama kimse kimseye kilo tüyü icin kezban da diyemez15 Yorumla- +1 yıl
Hemen hemen aynı yorumu yapmısız şaşırdım:D
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahah aklın yolu bir demek ki :d
- +1 yıl
Uzarsa kesersin eyvallah yazmısız ikimiz de ben ona şaşırdım 🤭🤭 o yüzden yazdım. Dedim bu ben miyim aynı üslup dhshsjjs
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahahh ben senin içindeki ruhum. Kork benden 😂
- +1 yıl
😁😁
Yahu saçmalama burun kılının işlevi belli yeri belli bence alınması kısaltılması çok saçma
10 Yorumlakim nerden çıkartıyor böyle saçma sapan şeyleri. bakımsızlık felan değil böyle şeylere takılmayın
00 YorumlaKol kılından sonra şimdi de burun kılı mı çıktı 🤣 kim buluyo arkadaş bunları ya 🤭
00 YorumlaBurun kılıma da bakmazsın be kardeşim. Ki istersem uzatır örerim. Çok bakımlıyım diye de gezerim 😂
00 Yorumla
+1 yıl2 3 tane var oda gözükmüyor zaten hiç aldırmadım düşünmüyorum da
00 Yorumla
+1 yılKendimi beğendireceğim diye ne b*k yapacağını şaşıranlar da bugün..
00 YorumlaBurundan dışarı çıkan kıllardan nefeet ediyorum. Çıkmadıkları sürece sorun yok.
00 Yorumla
+1 yıl😱 diyorum. Bayanların burnundan kıl aldığını duymamıştım doğrusu.
00 YorumlaBurun kıllarını alan erkek veya kadın olsun ikiside kafayı sayırmıştır. Bir 10 sene kadar akciğerleri yerine başka bir taraftan solunum yapar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılYani uzatıp toka takmak modada çığır acarmi denemek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllütfen alın, yani bundan 5 sene önce çalıştığım yerde bi kız vardı hala aklımda böyle dışarı taşıyordu gördükçe tiksiniyordummm
01 Yorumla
Soran+1 yıldışarı taşırmamak ile almak arasında dağlar kadar fark var
Nanobot mı salıyorsunuz burnunuza, neyle kökten alınıyormuş bunun içinden!!
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Burun ucundan sanki sümük çıkmış gibi duruyor kadında da erkekte de çirkin bir görüntü oluşturuyor hoş değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, bu muhabbeti biliyorum. Aslında ben de aynada bakarken fark ettim. Burnu biraz kaldırınca belli oluyo. Kısaltmak gerek. Ağda vs çok zararlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKökten çekmek aşırı derecede zararlı.
Görünen var ise alınabilir uçlarından ama burun kılları inanılmaz faydalıdır vücuda.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle çünkü, soruyu okurken bile midem bulandı, birde ayak lafı duyunca böyle irrite oluyorum
07 Yorumla
Soran+1 yıldeğil çünkü
Cevap sahibi+1 yılAğda demişsin o kadar da abartmamak lazım ama dışarı çıkanları cımbız halletmeli, çok iğrenç görüntü olur yoksa
Soran+1 yılcımbız ile ağdanın bir farkı yok, kökten alan her şeyin zararı var burun içine. kısaltılabilir dışarı çıkanlar
Cevap sahibi+1 yılAmaan o kadar zarar herşeyde var zaten. Zararsız ne kaldı ki.
Soran+1 yıl"o kadar" dediğin şey ölüme bile yol açabiliyor ama peki
Cevap sahibi+1 yılDaha neleri, sen gozunde büyütmüşsün
Soran+1 yıl:) dermatoloji uzmanları söylüyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşamı var kir girmesin diye bu millet iyice azıttı
Hayır taşıyorsa al normalse dokunma02 Yorumla
Soran+1 yılaynen kısalt yani en kötü ağda nedir, lazer yaptıran bile varmış :D
Cevap sahibi+1 yılSaçma 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ağda ile ile alıyorum ve gerçekten almazsam bıyık gibi dışarı taşıp gidiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılkısaltılabilir.
Cevap sahibi+1 yılHayır bir kere denedim gerçekten inanılmaz kaşındırdı
Soran+1 yılpekala, büyük sorunlar yaşarsın ileride ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
+1 yılburun kıllarını alan insan aptaldır
onlar bir amaç için oradalar
burun kılı dışarıdan belli olan var mı ki
niye alıyorlar burnun içindeki tüyü anlamıyorum10 YorumlaBurun kılları dışardan gelen zararlı maddeleri engeller ve filitre görevi görür. Çok derinden alınmaması lazım ama uc taraftan alınabilir.
00 Yorumla
+1 yılEn azından dışarı taşmayacak şekilde almak insanın kendi temizliğindendir. Kimse demiyor içeride kıl bırakma diye. Sadece dışarı taşmasın yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse demiyorsa bu insanlar ruh hastalığından mı ağda yaptırıyor?
- +1 yıl
Ağda kişinin kendi tercihi kısaltmak en doğrusu bence.
istediği kadar bakımsızlık olsun, o kıllar birçok mikroptan koruyor insan bedenini.
20 Yorumlaburun kılı insandaki hava filtresidir. ha burnundan fışkırıyodur kısaltılır ama asla alınmamalı
20 Yorumla
+1 yılKökten almayın arkadaşlar zararlı fakat burun kılları dışarıdan gözükmemelidir. Makasla kısaltabilirsiniz.
00 YorumlaSüpürge sapı gibi burnundan fışkıran şeyler iyi bir görüntümü sence.
06 Yorumla
Soran+1 yılkimse burundan fışkıran şeyleri kısaltmayın demedi
Soran+1 yılcımbız da ağda da çok zararlı zaten, kökten almak yani. lazere bile gidenler varmış
Soran+1 yılgörevinden de ziyade açık olan dokuya bakteriler rahatlıkla girebiliyor, ki bu leş gibi havaya sahip olduğumuz dönemde acıdan daha fazla düşünmemiz gereken şeyler var
Uzunsa kısaltılabilir o tamam da ağdayla almak falan çok saçma
00 Yorumla
+1 yılDışarı çıkıyosa alın ya erkekler de alsın kızlar da lslflsld
00 YorumlaNe alaka hem o kıllar önemli bakterileri engelliyor
00 Yorumla
+1 yılEee kötü görüntüde ondan
13 Yorumla
Soran+1 yılburun İÇİNDEKİ bi şey nasıl kötü görünebilir
- +1 yıl
Neyse ben kısa yazdım anlarsın diye çok şey istemişim pardon, sen beni görmedin ya devam et sen örgü yap burun kıllarını.
Soran+1 yılsağlık açısından bi ton yararı olan bir şeyi görüntü olarak kötü diyerek kısacık cümleyle açıklaman benim anlayacağımdan değil, iki kelimeyi bir araya getirmeye üşenecek tip olduğundan, haberin olsun
+1 yılAdı üstünde pislik
01 Yorumla
Soran+1 yılhangi adı üstünde?
+1 yılİğrenç bir görüntü oluşturduğu için olabilir ıy
031 Yorumla
Soran+1 yılvücudunun sağlığı için var olan bir şeye iğrenç demek de anca z kuşağının işi olabilirdi zaten, şaşırtmadınız
- +1 yıl
Ya iyimisin sen lan ağzıma girecek kadar uzuyor burun kıllarım bunu güzel
Soran+1 yıl@alexendermacaroni ee? kısaltma denen bi şeyin varlığından haberdar mısın?
- +1 yıl
Kısaltırsan uçları sivri gibi burnuna batıyor yara bile yapıyor kökten alıyorum 3 yıldır hiç bir sorun çıkarmıyor
Soran+1 yıl@alexendermacaroni daha yaşın 21, ölüm üçgenini dürtmeye devam et 31'ine geldiğinde elden ayaktan düşecek kadar felçli olduğunda gel konuşalım
- +1 yıl
Yuh ya eldmwldmdpwkskd felçi olmak dedi kafayı yicem allahım ne alakası var lan dlrlwlsşeksşföd
- +1 yıl
Burnu olmayan ya da burnunu kullanamayan bir sürü insan var onlar yaşayamaz ozaman sldmeksldkdkd
Soran+1 yıl@alexendermacaroni araştır, okumak güzel şeydir ufkunu genişletir. Uzmanlar ne diyor bir bak bakalım
Soran+1 yılBurnu olmamasıyla ne alakası var? Burun kıllarından ve kılları çekerek açtığın ve enfeksiyona açık hale gelen gözeneklerden bahsediyoruz
- +1 yıl
Link atsana nasıl felç kalıcakmışım merak ettim😂
- +1 yıl
Oho gözenek ile alakalı ise kimse ağda yapmasın m k ne alaka anca bu kadar boş yapılabilinirdi
Soran+1 yıl@alexendermacaroni gerçekten beynin düşünme görevi görmüyor mu yoksa dalga mı geçiyorsun? burun ile bacak ağdası bir mi? tüm mikropları toplayan, leş gibi türkiye havasını filtreleyen yerlerin bacakların değil, burnun.
- +1 yıl
Havada her zaman mikrop bakteri virüs var vücuduna her zaman ağzından burnundan giriyorlar eğer vücut bunlara yeterli tepkiyi veremez ise hastalık oluşur ve geçer bu yani felç kalmazsın merak etme
Soran+1 yıl@alexendermacaroni oku oku, gerçekten yorulmazsın bu kadar kıt düşünceli olma
- +1 yıl
Ayrıca hiç bir bakteri burundaki gözeneklere girip felç yapmaz
- +1 yıl
Tamam link at
- +1 yıl
Okuyayım
Soran+1 yıl@alexendermacaroni ölüm üçgeni diye aratıp oku, az bi beynini çalıştır diyorum hala hazıra konmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
G otunden kaynak uydurursan böyle g ot gibi kalırsın hadi işine
Soran+1 yıl@alexendermacaroni :) araştırmaya üşendim çünkü Google'da search etmeyi bile bilemeyecek kadar asalağım diyemiyorsun dimi, güzelmiş
- +1 yıl
Umarım çok acımamıştır kaynağından çıkarken bilgiler 🖕
Soran+1 yıl@alexendermacaroni www.cnbc.com/.../...ngle-of-death-dr-oz-warns.html cerrahi Profesörünün verdiği bilgi yeter mi yoksa hala çocuk gibi kendi doğrularını savunmaya devam mı?
- +1 yıl
Lan sa lak burda sivilce sıkmaktan bahsediyor aynı şeymi m al
- +1 yıl
Birisi kan damarları ile bağlantılı sivilce içeri doğru patlarsa bakteriler damarda ve sinir hücrelerinde enfeksiyona neden olabilir çok ayrı şeyler a q
- +1 yıl
Senin ben aklına
Soran+1 yıl@alexendermacaroni ya hiç ingilizcen de mi yok, kıyamam :( "pulling out that nose hair or popping that pimple in the “triangle of death”—an area on the face around the nose and upper lip." bak al yapıştır translate'e o şekilde anlarsın belki, belli ki burun kıllarını almaktan beyin hasarı çoktan başlamış
- +1 yıl
Vallahi mal
Soran+1 yıl@alexendermacaroni kıyamam ya bi bok da öğrenememiş bu yaşa kadar üzüldüm adına kuzuumm
- +1 yıl
Hayatında şuana kadar burun kılından felç kalan kaç kişi gördün at go tu 😂🤣
Soran+1 yıl@alexendermacaroni Hakaret etmeye de başladıysan iyice köşeye sıkışmışsın demektir. Ki sana profesörün %30 ölüme yol açabilecek bir durum oluşturduğunu anlattığı videoyu da attım. :)
- +1 yıl
Ne mezunusun çok merak ettim
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler