Selammm 🧚 Ay yaz geldi hem sevinçliyim hem üzünçlü çünküm güneşe çıkar çıkmaz bronzlaşıyorum🥺🥲 hiç sevmiyorum bu yüzden yazın çoğu zaman uzun kollu giyinerek geziyorum 🙄 sizi bronzlaşmak korkutuyor mu?
Ben buğday tenli kızları ve erkekleri beğeniyorum yanmadıkları sürece bence insanlar için sıkıntı yok😝 Ama ben domates oluyorum maalesef 😅 Bir de çillerim çoğalıyor Soğuğu sevmiyorum ama sıcak ve güneş de az değil ya. Her türlü dert işte.
Yazın gelmesi beni korkutmuyor. Ama memnun da değilim. En güzel ilkbahar😅
Süt gibi tenim var güneşte yansam bile eski haline 1 2 haftada dönüyor. Ama mutluyum esmer ten sevmiyorum kendimde. VE Güneşi de sevmiyrm sıcağı da bazen kabus olarak brozlastigimi goruyrm. Ama şu da bi gerçek bronzlaşmak cilt kusurlarını daha çok örtüyor lekeler olsun batık olsun. yeni kıl tüy alindiginda benek benek iz kalmiyr ben bunun zorluğunu yasiyrm. ağda yaptıktan ertesi gün dışarı cikabiliyrm.
Hayır tam tersi bronz ten seviyorum fakat güneş beni hemen bronz yapmıyor sanırım saatlerce güneşlenmem gerekiyor. Bir diğer sorun güneşin yani sıcak bana iyi gelmiyor.
Benim yuzum kizariyor ama kollarim 1 seferde karariyo kişin ne guzel beyazlasti kendine geldi nefrete ediyom o yuzden gunesten normalde bmbeyazim ama kollarim cabul karariyor
Beyefendi gıcık olabilir misiniz acaba 😏 ben nereden biliyim Fransızlara ait olan peyniri hayır bana doğu Anadolu bölgesine ait olanları söyle bilirim olmadı ama bu hıhg 😌