Güzellik & Bakım Lili Reinhart fiziği nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kendisi guzel mi vucudu nasil? ben dizisini oyunculugunu falan beğeniyorum size de sormak istedim fotosunu sapıkça yorum atanlarıda siteye şikayet edicem Lili Reinhart fiziği nasıl? Cevapla Dizi Soruları Fal Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. Vücudu gayet güzel, bel ve bacak kısmında bir iki kilo fazlası var belki, ancak kilolu demek fazla iddialı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl şişman değil hafif balık etli ama itici bir görünümü yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bana da balık etli gibi geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl balık etli ama böyle bıngıl bıngıl değil :D Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şişman değil balık etli 4 1 Yorumla Soran +1 yıl bana da öyle geldi Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Balıketli diyebiliriz az birazda sıkılaşmaya ihtiyacı var 0 0 Yorumla
MrAnderson35 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bu kadın şişmansa dünyadaki kadınların çoğu morbid obez olmuş olur :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl fiziği nasıl Yorumla MrAnderson35 +1 yıl Maşallahı var bence. Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla
liluuu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok hafif bir kilosu var ama fıstık gibi kız 🥵❤ 1 0 Yorumla
sadist_sereyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Vücudu biçimsiz, kilolu sayılmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl biçimsiz nasıl yani spor mu yapmıyor Yorumla sadist_sereyyy +1 yıl Aynen Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tosun gibi maşallah ama şişman sayılmaz bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tosun derken nasıl yani? yapılı mı Yorumla bismut +1 yıl Amaan fazla sorgulama, tosun işte Yorumla
LucasHernandez Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Yok be kililu değil güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencede yüzü çok hoş Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sıkı değil. Ve bir kaç kilo fazlalığı var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de bacakları özellikle. spor yapmıyor sanırım Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Sisman degil, balık etli iyi yani 0 1 Yorumla Shazam6 +1 yıl Sadece sporsuz gozukuyor Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı. Sıkı değil sadece spor lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bence de sporla iyi olabilir Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Birşey demek bize düşmez aslinda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sadece sordum Yorumla Serii05 +1 yıl Balık etli. olmasi gereken gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal kg boyuna göre 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet normal de bacaklari kalın gibi sanki Yorumla
YarenNaz94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Balık etli😊 1 1 Yorumla Soran +1 yıl ayn :) Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 856 cevap paylaştı. Hafif balık etli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl duruyor Yorumla candeveci3434 +1 yıl Bence güzel duruyor Yorumla
Önemsiz1iii01 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yesss 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sisman mi Yorumla Önemsiz1iii01 +1 yıl Baldır almış başını gidiyor Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Değil ama biçimsiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl beli falan ince Yorumla redork +1 yıl O kadarından anlamam bana görünüşü bu Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Orantısız, hatta geneli kalas gibi... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kalas? ne alaka ya kadının omuzları nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalas fiziğin en iyi örneği; popo yok, meme yok, bel kıvrımı yok, hakiki kalas fizik. Tanımıyorum kendisini ama fotoğraflarda böyle. Durum buyken omuzlar görülmüyor. Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kıza sulanıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ya hshshdhdhdjfjshhahs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende sulanıyorsun biliyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay sendeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vücudu gayet güzel, bel ve bacak kısmında bir iki kilo fazlası var belki, ancak kilolu demek fazla iddialı.
şişman değil
hafif balık etli ama itici bir görünümü yok
bana da balık etli gibi geldi
balık etli ama böyle bıngıl bıngıl değil :D
Şişman değil balık etli
bana da öyle geldi
Balıketli diyebiliriz az birazda sıkılaşmaya ihtiyacı var
Bu kadın şişmansa dünyadaki kadınların çoğu morbid obez olmuş olur :)
fiziği nasıl
Maşallahı var bence.
hmm
Çok hafif bir kilosu var ama fıstık gibi kız 🥵❤
Vücudu biçimsiz, kilolu sayılmaz
biçimsiz nasıl yani spor mu yapmıyor
Aynen
Tosun gibi maşallah ama şişman sayılmaz bu
tosun derken nasıl yani? yapılı mı
Amaan fazla sorgulama, tosun işte
Yok be kililu değil güzel
bencede yüzü çok hoş
Sıkı değil. Ve bir kaç kilo fazlalığı var
bence de bacakları özellikle. spor yapmıyor sanırım
Sisman degil, balık etli iyi yani
Sadece sporsuz gozukuyor
Sıkı değil sadece spor lazım
bence de sporla iyi olabilir
Birşey demek bize düşmez aslinda
sadece sordum
Balık etli. olmasi gereken gibi
Normal kg boyuna göre
evet normal de bacaklari kalın gibi sanki
Balık etli😊
ayn :)
Hafif balık etli
nasıl duruyor
Bence güzel duruyor
Yesss
sisman mi
Baldır almış başını gidiyor
Değil ama biçimsiz
nasıl beli falan ince
O kadarından anlamam bana görünüşü bu
tamam
Orantısız, hatta geneli kalas gibi...
kalas? ne alaka ya kadının omuzları nasıl
Kalas fiziğin en iyi örneği; popo yok, meme yok, bel kıvrımı yok, hakiki kalas fizik. Tanımıyorum kendisini ama fotoğraflarda böyle. Durum buyken omuzlar görülmüyor.
Hayır
Bu kıza sulanıyorum
ya hshshdhdhdjfjshhahs
Sende sulanıyorsun biliyorum 😅
ne alaka
Ay sendeee