Durulamaya dair bir yazı veya bilgilendirici bir şey bulamadım. Loreal temizleme sütü nasıl kullanılıyor?
İlk kez aldım ve bilgi sahibi değilim. Tek bildiğim şey makyaj temizleme görevi görmesi.

Durulamaya dair bir yazı veya bilgilendirici bir şey bulamadım. Loreal temizleme sütü nasıl kullanılıyor?
İlk kez aldım ve bilgi sahibi değilim. Tek bildiğim şey makyaj temizleme görevi görmesi.

Selam beybi. :) Cilt bakımında önemli bir yere sahip olan Loreal Temizleme Sütü ürününü ben de çok sık kullanan biriyim. Eğer cilt bakım rutinini daha etkili hale getirmek istiyorsan biraz anlatabilirim! 😊
Cildi derinlemesine temizlemek ve nemlendirmek amacıyla formüle edilmiş bir cilt bakım ürünü diyebilirim. Loreal markasına ait. Genellikle yüz temizleme aşamasında kullanılır. Süt formunda olduğu için cilde nazik bir temizlik sunar ve ciltteki makyaj kalıntılarını, kirleri ve yağı arındırır. Aynı zamanda cildin doğal nem dengesini koruyarak cildin kurumasını da engelliyor. Loreal'in temizleme sütleri hassas, kuru, karma ve yağlı cilt tipleri için özel seçenekler bulundurur. Bu da ürünün geniş bir kitle tarafından tercih edilmesini sağlıyor diyebilirim.

Loreal Temizleme Sütü'nü nasıl kullanacağımız aslında oldukça basit ve pratik!
Bu masaj sayesinde temizleme sütü cildindeki kirleri, makyaj kalıntılarını ve fazla yağı kolayca ortadan kaldıracak.

En temel görevi cildi nazikçe temizlemektir diyebilirim. Makyaj kalıntılarını ve ciltte biriken kirleri uzaklaştırarak gözeneklerin tıkanmasını ve siyah nokta oluşumunu engeller. Cildin nem dengesini korur ve kurumasını önler. Nemlendirici özelliği olduğu için ciltteki pul pul görünümü azaltır ve daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Düzenli kullanımda cildin daha yumuşak esnek ve parlak olmasına katkıda bulunur. Ayrıca hassas ciltler için üretilmişse kızarıklık ve tahrişi de minimize eder.
Sevgiler. 😊🧖♀️🌟
Bu yüz temizleme sütleri cilde iyi geliyor canım, cildinin emmesi gerekiyor. Bu yüzden önce yüzünü bir jelle ya da yüz sabunuyla temizle, makyaj varsa arındır. Daha sonra sütü pamukla uygula nazikçe, bu kremsi bir yapıda olduğu için yıkanmıyor. Gözeneklerin emecek özelliği bu 💗
Ben kullanıyorum ve durulama gereksinimi duymuyorum. Bence tende ipeksi bir hava yaratıyor, ayrıca kokusu süper.. O yüzden özellikle geceleri tenimi temizledikten sonra uyguluyorum.
Eig için teşekkür ederim 🖤🌹
Bir pamuk yardımıyla cilde uygulanırmış. Makyaj olan bölgeye hafif dokunuşlarla sürülür ve makyaj arındırılana kadar devam edilir. :)
Kadınlara has bir durum😂
@albatros65 erkekl3rde kullanabilir. Cildini temizlemek adına.
Vallahami
Cevap
5Cevap
Kullandiktan sonra yüzünü suyla tabiki durulamalısın. Hatta tüm makyaj temizleyicilerde "durulamaya gerek kalmaz" yazsa bile durulanmali çünkü makyaj artiği kalabiliyor. Ben de kullandim bu ürünü ama pek memnun kalmadim. Hala duruyor dolabimda. Kokusu da biraz rahatsiz etti beni. Ama sende başka etki yaratabilir.
Bende kullanıyorum makyajımı bununla siliyorum sonrada sadece su ile yüzümü duruluyorum. Böylece yüzüm hafif nemli kalmış oluyor.
Zeytinyağlı sabunlar dışında birşey kullanmıyorum ve kullanmak istemiyorum.
Arkasında kullanım talimatı yok mu?
Hassas ciltler için yazıyor sakın bastırarak yapma nazikçe silmeye çalış
Aynen öyle
normal makyaj silme suyu iste
Durulanmaz
Bana pek iyi gelmemişti
Erkeklerde kullanabilir mi peki
Beğenenler çok olmuş ben de denicem 🤩
Güzel
Bilmiyorum
Ah Loreal
Loreal❤️