Selamlaaar 🌼💋birazcık yoktum farkındayım ama geldim burdayımm, En çok kullandığınız ya da en Seksi bulduğunuz ruj hangi renk?, kırmızı benim vazgeçilmezim oluyor genelde 💋👍

Dudaklarım çok büyük kırmızı her zaman sürülmüyor, doğal olmuyor. Nude tonları seviyorum, üzerine azıcık da gloss. Kırmızı her zaman seksi göstermez bazen avam gösterir (söz meclisten dışarı). Duruma göre değişir bence. Bir de dişler bembeyaz olmalı kırmızı ruj sürmek için
Ciao🦇🍀
Duruş, fizik ve bakışlar seksi yapar ruj değil. Ve çekici biri ise ruj gerekmez sadece boya bir duvarı keyfiyen boyaman o duvarın şeklini değiştiremez.
kırmızı seksi göstermiyor aksine rezil bile edebiliyor herkes kendine yakışır sanıyor
Nude tonlar kesinlikle doğru teknikle sürüldüğünde efsane çekici duruyor

Kırmızı
Cevap
87Cevap
Kırmızı seksi göstermenin ve şehvetin rengidir. Ama her zaman kullanılmaz.
Sadece ruj bi etken degil bence.. bakişla bütünlesmemiş hic bir renk seksi degildir.. bakis dudak sekli. Vs vs. kirmizinin seksi sayilmasi dikkat cekici bir renk olmasi bence..
Mavi alt tonlu kırmızıları seviyorum. Ama tercihim daha çok nude tonlardan yana. Dudaklarımı pek beğenmem zaten kırmızı yakışmıyor bana.
Kırmızı ve tonları hep cazip edicidir, bazen siyh ve mor gibi absürd renklerde çeker. Fakat kadın ince dudaklıysa ne yapsa nafile
Kadının sac rengi, ten rengi, dudaklarının dolgunluğu, genişliği gibi hersey Seksi gorunmede rengini etkileyeceğini düşünüyorum.
Beyaz ve buğday tenlide kırmızı renktir. Fakat giyim tarzı ve karakter etkiyi artırmada oldukça önemlidir.
Sana ruj alacam böyle sürmelik heryerine sürersin ama gene birseye yaramaz ama olsun genede alaç * sana
Mesela bu görseldeki ruj ile sen gayet birbirinizi tam anlamışsınız Bir de bakış açısına göre de çok şey değişiyor ama yakışmış
Yeah boya badana olmus gibi basını bi kovaya mı soksak ne
Ruj kullanmıyom kimse de beni seksi bulmuyor zaten şwidföofsldk ama bordo güzel bence
Ben anlamam ne rujdan ne de kadından. Tipsizliğin getirdiği birşey olsa gerek
Kadını seksı gostren az makyaj ne oyle opersın her tarafın boya olur 🙂🙂🙂
Parlak simli olmasında :)
Ten rengine uygun kullansan olur. Nemlendirici bile işe yarar.
Takip etmediğim halde hep önüme çıkıyorsun. Ben sık giren biri değilim lakin sen hep buradasın anlaşılan.
Pempiş veya parlatici ilk yildizim olur topuklarla 😂
Kirmizi ya da bordoyu yakistiriyorum bende kadinlara
Zayıflamışsın daha güzel olmuşsun ablam. Çok süpersin. Sen ne sürsen gayet hoşsun ablam. ❤️😍🔥🥰💛💙
Aslında kadında dişilik yoksa tüm renkleri de sürse aynı anda dudağına bir şey değişmez. Kadını seksi gösteren onun dişiliğidir gerisi hikaye.
Saçları çeker misin pls manzarayi kapatmışsın dhsnaund
Kadını seksi gösteren şey akli mantığı yapmak istedikleridir. Kalanı ancak skmeye yarar
Renkten ziyade kıyafet ile uyumu önemli
Bide dikkati çekmek istediğin noktaya odaklamalı karşıdakini
kırmızının yakıştığı tek kadın görmedim bana çok itici geliyor pembemsi renkler daha iyi
geceliğin rengi de güzel ruj rengide... bir kadına pastel tonları bana göre yakışıyor
Kırmızı ve bordo ruj kadına başka bir çekicilik katıyor
Hiç seksi gözükmemen dışında sorun yok
Önemli olan ruj rengi değil dudak güzelse her ruj rengi yakışır
Kahverengi tonları
Kendini böyle koyman bunu yazman altına abaza yorumlar istiyorum demek istemişsin
Genel olarak koyu tondaki rujlar
Kırmızı çekici duruyor beyaz tende
Ruj sevmiyorum tadı da iğrenç
Kırmızı kesinlikle, aşırı seksi gösteriyor. 😍
Bence ten rengine uygun ruj olmalı
Ten rengine göre farklılık gösterir bu
kırmızılar her ortamda olmuyor ama .
Islak gösteren. Etkilenmeyecek adam Tanımıyorum
Kırmızı sana çok yakisiyor
Kırmızı ya da bordo ruj başkasını tanımam
Kırmızı tabi ki çok hoşsun
Sana kırmızı çok yakışıyor 😄😄
Kırmızı tek kelimeyle👍
Bence kırmızı evet yakışmış sanada
o dudaklar varya o dudaklar
Bence kırmızı ve bordo renkler yakışıyor kadınlara
Biraz koyultursan daha seksi olacaksın, sevgiler
Dudaklar dolgunsa kesinlikle kırmızı
Ruj sürmene gerek yok
Tebessüme eşlik eden kırmızı iyidir.
Nude tonlar seviyorum kırmızı aşırı bence :))
çekici bir kadının ruja ihtiyacı yoktur
Öncelikle iyi ve huzurlu Bayramlar. 😊🍬 Tabiki de her zaman kırmızıdır bence. Tutku ve cazibenin rengi kırmızıdır. Sizde de baya güzel durmuş. 😎👍
😊 ama sen çok güzelsin
Kırmızı beni benden alıyor
Ruj ve gecelik uymuş 😍
Yüzünde çok mu makyaj var yoksa tenin mi öyle
Sen de çok güzelsin yahu😁
Kirmizi ruj ve parlak kirmizi rujlar 🙂
Hayır kıvrımlı yapısı 😉
Ruj değilde ustundekiyle seksi olmuş zatenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?