Yıllardır tüy dökücü ve jilet kullanıyorum. Ağdayı kendim yapamadım. Zorlanıyorum. Kuaföre ya da lazere gidip başkasına yaptırmaya da çekiniyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ve bana hangi yöntemi önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
5 6 sene öncesinde alex marka cihazla lazer yaptırdım koltukaltım için. Verimli bi sonuç alamadım. Yani lazer de kökten çözmüyor bunu biliyorum...
@Sskskakkakaka veet ve şu ne ağda diyorlar ya bal gibi olan varya ondan benim cildim çok hassas bacaklarım mosmor olur ağda yapınca belki hasassliktandir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ağdaya gerek var mı? Bence tüy dökücülüğü ile devam etmelisin. Ağda ve genital bölge bana çok korkunç geliyor
😂
Lazere gitmeyi düşünüyorum yıllardır kendim yapiyorum hem ağda hem jilet inan bana karartma sivilce oluyor en iyisi kökten çözüm
Bisey diycem agda ile yapilinxa kararma mi oluyor
@Sskskakkakaka oldu bende
Hangi agdayi kullanmistin
@Sskskakkakaka veet ve şu ne ağda diyorlar ya bal gibi olan varya ondan benim cildim çok hassas bacaklarım mosmor olur ağda yapınca belki hasassliktandir
lazere git yat sırt üstü onların işi bu. gocunmana gerek yok. senin ki altın kaplama değil sonuçta.
Lazer yaptır durumun varsa çekinmeye hiç gerek yok. Lazer çok büyük rahatlık
Bence lazer en iyisi bu işi yapıyorum gerçekten tek çözüm bu
Tüy dökücü şeyleri ben kullansam sorun olur mu acaba
Sürekli ağdayla yapıyorum
Bir kaç kez yaptıktan sonra azalma olması lazım değil mi? Bu bacaklar içinde böyle diye biliyorum
Agda karartiyormus dogru mu eger kararma olmadiysa hangi agdayi kullaniyorsun
acelem yoksa veet tüy dökücü yoksa jilet
Lazere git hiç uğraşma
Ağda ya da eldiven ile bence
Evet.
Jiletle seb
Ağda yapıyorum
Çalıyorum jileti
Jilet ile
tüy dökücü knka
sende mi ya kşkqowiidodixidowodof
@yeeeldabr Yoksa sende mi sdfsdfd