Güzellik & Bakım Tüylerim derimin altinda ne yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Elbise giyicem agda yapmaya calistim ama gelmediler derinin altidalar nasil cikarabilirim 1 2 tane degil bir suru kese vs yaptim ise yaramiyor? Tüylerim derimin altinda ne yapabilirim? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Iyi bi kese yapman lazim.. o zaman hepsi disari cikar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok cikmiyor peeling bile denedim kahveylee Yorumla Soran +1 yıl Baksana sadece bir bolumun resmini attim %70 deri altinda tuylerin Yorumla 34blackk35 +1 yıl Keseyi tersten sureceksin biraz kuvvet li ama... kese biraz sert olursa acar gozenekleri Yorumla 34blackk35 +1 yıl Gecmos olsun... bayagi bi cokmus batik Yorumla 34blackk35 +1 yıl Peeling eldiveni kullan... gunde 2.3 kez Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama sanırım vücudunu nemlendirmiyorsun ondan olabilir 0 1 Yorumla ganalimahosgeldiniz +1 yıl Bilmiyorsan görüş atma. Yorumla
eyşn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Soğanı pişir üstünde gezdir daha sonra kese yap belki işe yarar 1 0 Yorumla
Düşünen_Cesett Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hiç bir şey yapamazsin buna zorlama boşuna 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giymeyin yahu, değer mi?Kapalı giyin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet giymem gerek durum onu gerektiriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzücü 😔 Yorumla
cgr_ylmz Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Tüy dökücü ise yaramaz mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deri altindakini nasil cikarsin tuy dokucu Yorumla cgr_ylmz +1 yıl Bilmiyomki işte belki etkisi olur dedim Yorumla
sürrealist_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İsmail abi senmisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hee yavrum benim okeyde eksik var gel Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Bilardo yu severim okey sıkıcı emmi Yorumla Soran +1 yıl Bilardo sıkıntı yavrum okeye gel sen Yorumla sürrealist_bey +1 yıl Kalabalığı sevmem işin ras gelsin brooo Yorumla
sanem73 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İgneyle derinin altindan cıkarabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi birini asddff Yorumla sanem73 +1 yıl Aslinda cok uzun surmuyo benimde onceden oyle bi problemim vardı tık tık cikar jsjxjxkd Yorumla
evliyimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Lazere git bence 😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gidicem arastiriyorum hassas cildim var Yorumla evliyimmm +1 yıl Erkek o kadar yakından bakmaz Yorumla Soran +1 yıl Ya bazisi uzun bak cikardim azcik gozukuyor ucu hala icte ama en altta belli Yorumla evliyimmm +1 yıl Elbise yi nerde giyeceksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Iyi bi kese yapman lazim.. o zaman hepsi disari cikar
Yok cikmiyor peeling bile denedim kahveylee
Baksana sadece bir bolumun resmini attim %70 deri altinda tuylerin
Keseyi tersten sureceksin biraz kuvvet li ama... kese biraz sert olursa acar gozenekleri
Gecmos olsun... bayagi bi cokmus batik
Peeling eldiveni kullan... gunde 2.3 kez
Hiç başıma gelmedi bilmiyorum ama sanırım vücudunu nemlendirmiyorsun ondan olabilir
Bilmiyorsan görüş atma.
Soğanı pişir üstünde gezdir daha sonra kese yap belki işe yarar
Hiç bir şey yapamazsin buna zorlama boşuna
Giymeyin yahu, değer mi?
Kapalı giyin.
Evet giymem gerek durum onu gerektiriyor
Üzücü 😔
Tüy dökücü ise yaramaz mı
Deri altindakini nasil cikarsin tuy dokucu
Bilmiyomki işte belki etkisi olur dedim
Zaman yoksa en kolay yolu traş bıçağı malesef
buhar gözenekleri açar
İsmail abi senmisin
Hee yavrum benim okeyde eksik var gel
Bilardo yu severim okey sıkıcı emmi
Bilardo sıkıntı yavrum okeye gel sen
Kalabalığı sevmem işin ras gelsin brooo
İgneyle derinin altindan cıkarabilirsin
Hangi birini asddff
Aslinda cok uzun surmuyo benimde onceden oyle bi problemim vardı tık tık cikar jsjxjxkd
Kese yap
Batık kremi kullan.
Çok kötü duruyor
Derini sök
Saglam kese ve jilet
Lazere git bence 😊
Gidicem arastiriyorum hassas cildim var
Erkek o kadar yakından bakmaz
Ya bazisi uzun bak cikardim azcik gozukuyor ucu hala icte ama en altta belli
Elbise yi nerde giyeceksin