Artık bakım denilen şey in ucu çok açık. Estetiklerden, cilt bakımlarına, maskelere, makyajlara, spor ve diyet le oluşturulan fit bedene dek, bir çok yöntem ulaşılabilir... Bunun üzerine, giyim de çok gelişti ve ilerledi. Birçok şeye ulaşım da kadınların güzelliğe de ulaşılması imkanlardan geçiyor... Gerçeklik bu. Mutlaka saf, duru güzelliği olan kadın larda vardır...
Ben bu söylentiye katılmıyorum çirkin kadın tabii ki vardır ne yaparsan yap güzelleştir yemezsin Allah'a sözüm büyük gitmesin ama bazıları estetikle bile güzel olamıyor şöyle diyorlar ya işte makyajla güzel olur makyajla güzelleşir falan filan hayır ben buna katılmıyorum çünkü dışarıda çevremizde de görüyoruz ne makyaj kurtarabiliyor ne de estetik ameliyat o kadar çirkinlikte olan kadınlar ve erkekler var
güzellik görecelidir tabiki buna lafımız yok dünyanın en güzel kadını diye övceğim insana çok çirkin diyen çıktı onların güzel buldukalrı da bana çirkin geldiği oldu
Ben vardır diyorum bana çirkin gelen kadın da var tipsiz gelen erkekte.. Bu göreceli bir şey sadece benim göz zevkim ile uyuşmuyordur bir başkası gayette onu güzel/yakışıklı bulabilir.
~Çirkin kadın yoktur. Kalbi kötü insan vardır 🌸 İşin kötüsü kalbi kötü olan istediği kadar makyaj yapsın, istediği kadar estetik ameliyat olsun asla yüzündeki kötülük maskesini saklayamaz...
Hayır çirkin kadın diye bir kavram yoktur. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bana güzel gelen başkasına çirkin ya da başkasına güzel gelen bana çirkin gelebilir. Yani çirkin kadın yoktur.
Hayır yalan değildir. Bakim mutlaka insanı bir tık ileriye götürür. Mesela çirkin biri bakimli olursa ortalama düzeye gelebilir, ya da ortalama biri güzel olabilir.
Bence çirkin kadın yoktur az esnetiksiz kadın vardır 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
makyajla herkes güzel gözükebilir fakat bu seni güzel yapmaz. farkli şeyler. bakim konusunda ise cirkin ol güzel ol temiz olmak iki taraf icinde +1 yani.
Çirkin kadın yok bence. Bu erkekler içinde geçerli bana kalırsa. Çünkü bakımlı olup kendini beğenirsen eğer bu dışarıya da bu şekilde yansıyor. Bu güzellik kavramları o kadarda önemli değil. Sadece sen bakımını yap ve gerisini düşünme :)
Var tabi. Bakım. Onlar yalan insan. Beli bı zamandan sonra sıkılıyor fön dür makyajdır ben hep doğuştan güzel olmak ıstemişimdır sabahları kaktımıda yüzüm bembeyaz olsun. Fızıgım. İstedim. Gibi. Olsun. Ama hep tersi oldu ://
Yalan değil kadın kaslarını alıp cilt bakımı kişisel bakımını doğru yaparsa güzel giyinirse Spor yaparsa gayet güzeldir. Unutmayın herkesin kusuru var kiminin gözleri kiminin gülüşü kiminin kokusu kiminin giyimi güzeldir.
Herkesin kendine ait bir güzelliği olduğunu düşünüyorum hayatımda kimseye çirkin falan dememişimdir. Bu güzellikler de bakımla birlikte daha çok öne çıkıyor tabii ki
Vardır tabi. Bakım yaptıktan sonra her kadın güzelleşir. ☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu özgüvenle alakalı. Birinin özgüveni yüksekse kendini güzel görür ve çevreside onu bu şekilde görür. Ama kendini sevmiyorsa çevresi tarafından da sevilmez