Yaklaşık 9 aydır lazer epilasyon a gidiyorum Bu sene yazın tatile gitmem gerekecek fakat tüylerim bitmedi çıkan tüyleri tek seferliğine ağda yapıp gitsem döndüğümde lazerime devam etsem çok sıkıntı olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
Tüy dökücüyle alsam nasıl bi etkisi olur
Lazer epilasyonda tek seferlik ağda yapsam sıkıntı olur mu?
Ben de tatilden sonra normal lazer seansım bittikten sonra buz lazerden devam etmeyi düşünüyorum ama işte sil baştan da başlamak istemiyorum bir kere ağda yaptım diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Onu gittiğin lazer epilaston merkezine sorsan daha iyi olmaz mı? Bu arada gerçekten işe yaradı mı epilasyon?
Bazı bölgelerde %60-70 azalma oldu kökler inceldi bazı yerler hala çıkmaya devam ediyor bölgeye göre değişiyor
Olmaz.
neden olmaz kökleri güçlendirmiyor mu
Kendim Güzellik uzmanıyım o yüzden güvenebilirsin canım.
Sebebiyle birlikte açıklarsanız daha tatmin edici olabilir benim de içim rahat olur
Hayır basa dönersın
Başa nasıl dönerim yani tüylerim eskisi gibi mi çıkar hiç lazere gitmemişim gibi
Evet
Tüy dökücüyle alsam da mı aynı Bir kere jiletleyip gitmiştim bir şey olmadı
Ya lazer epilasyon acitiomu
Yoo neden olsın
Ağda kıl köklerine müdahale edip kalınlaştırdığı için
Buz epilasyon kesin çözüm
gittin mi
Gitmedim ama arkadaş gitti gerçekten pürüzsüz ve el bile takılmıyor kaygan
Ben de tatilden sonra normal lazer seansım bittikten sonra buz lazerden devam etmeyi düşünüyorum ama işte sil baştan da başlamak istemiyorum bir kere ağda yaptım diye
En çok bikini bölgenden mi rahatsız oluyorsun yoksa bacaklar mı
ikisi de ama bacaklarımda azalma oldu
Sir ağda makinen var mıı
Hayır yok güzellik salonunda yaptırırım ağdayı eğer bir etkisi olmayacaksa tek seferlikten
Bikini bölgeni kendin mi yapıyorsun yoksa güzellik salonunda mıı
tahmini ne zaman kendi soruma cevap alırım yani bi bildiğiniz var mı ona göre mi cevap vericeksiniz yoksa öylesine mi soruyorsunuz anlamadım
Tabi ağda yap döndüğünde epilasyon çünkü bir kaç sean süre bilir
Tüm vucut mu
evet
Tatil derken nereye
niye sordun sen de mi gelcen
Hayr ya bakımını kendin yapsan olmaz mı
Ne kadar sürecek tatilin
7-10 gün