Güzellik & Bakım Bu saç nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu saç nasıl ve bu saçı devlet okulundakullansak bir şey derler mi acaba Bu saç nasıl sizce? Cevapla Okul Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Demezler ama gereksiz şakalar yapacak öğretmenlerin olabilir. Bence fena değil ama yüz güzel değilse yakışmaz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çekik göz, kumral ten ve ortalama bir yüze yakışır mı acaba Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şu saçı yaptırmayan kalmadı cidden, özenti gibi duruyor herkes yaptırıyor ya.. Daha farklı şeylere yönel 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Harika ötesi saçta böyle renkleri çok cesur ve çekici buluyorum 😊🌼🌼🌼 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Günü birlik bir eğlence partisi için iyi. Sürekli iyi degil 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl sarı ya da mavi hoş oluyor ama bu rengi beğenmedim kıza da yakışmamış 0 0 Yorumla
Oğuz-KUTUP Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saç yakışmış mı o sorduğun kişiye göre değişir ama bence bu saç rengi ile devlet okuluna gitme. Okul yönetimi kızabilir. Okulda belli bir düzen olmasını isteyeceklerdir. 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl benim için hoş güzel başkasını bilemem 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 926 cevap paylaştı. Çok kötü ! 0 0 Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Gulmedigin sürece iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fotodaki ben değilim kuaföre bu saçı gösterip yaptırıcam Yorumla taytayko1 +1 yıl O zaman ona şöyle gülmesin Yorumla
MrMitrovic Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bu kız Charli D'amelio değil mi? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl evet o Yorumla MrMitrovic +1 yıl Bence bir şey yapmazlar ya yani hocalar uyarırda sıkmazlar arkadaşım fanı bu kızın Kocaeli'deyim Yorumla Soran +1 yıl himm Yorumla MrMitrovic +1 yıl Kızmazlar yani dm gelsene kaçıncı sınıfsın? Yorumla Soran +1 yıl lisedeyik Yorumla Soran +1 yıl lisedeyim olacaktı klavye çevirdi Yorumla MrMitrovic +1 yıl Yüksek ihtimal yaşıtız o zaman dkabdabd ben özeldeyim bizim sınıfta boyayan çok var bence yap Yorumla Soran +1 yıl yaptırıcam Yorumla MrMitrovic +1 yıl Güzel o halde sadece hocalardan mı çekindin peki Yorumla
LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 644 cevap paylaştı. Yaş kaç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Demezler ama gereksiz şakalar yapacak öğretmenlerin olabilir.
Bence fena değil ama yüz güzel değilse yakışmaz.
çekik göz, kumral ten ve ortalama bir yüze yakışır mı acaba
Şu saçı yaptırmayan kalmadı cidden, özenti gibi duruyor herkes yaptırıyor ya.. Daha farklı şeylere yönel
Harika ötesi saçta böyle renkleri çok cesur ve çekici buluyorum 😊🌼🌼🌼
Günü birlik bir eğlence partisi için iyi. Sürekli iyi degil
sarı ya da mavi hoş oluyor ama bu rengi beğenmedim kıza da yakışmamış
Saç yakışmış mı o sorduğun kişiye göre değişir ama bence bu saç rengi ile devlet okuluna gitme. Okul yönetimi kızabilir. Okulda belli bir düzen olmasını isteyeceklerdir.
benim için hoş güzel başkasını bilemem
Ergen saçı hiç güzel değil
Çok kötü !
Gulmedigin sürece iyi
fotodaki ben değilim kuaföre bu saçı gösterip yaptırıcam
O zaman ona şöyle gülmesin
Uzun uzun bakarlar okul da
ergenler yapiyor böyle
Bu kız Charli D'amelio değil mi?
evet o
Bence bir şey yapmazlar ya yani hocalar uyarırda sıkmazlar arkadaşım fanı bu kızın Kocaeli'deyim
himm
Kızmazlar yani dm gelsene kaçıncı sınıfsın?
lisedeyik
lisedeyim olacaktı klavye çevirdi
Yüksek ihtimal yaşıtız o zaman dkabdabd ben özeldeyim bizim sınıfta boyayan çok var bence yap
yaptırıcam
Güzel o halde sadece hocalardan mı çekindin peki
Başarılı
Bakması çok zor. Tavsiye etmem
Yaş kaç
İgrenc kanks
Saçın rengi güzel.
Bir kaç renk daha lazım 😊
Berbat
tatlı :)