olivia esmer olan sabrina ise sarışın olan ikisi de şarkıcı sabrina olivia nın sevgilisini elinden almış. ve ikisi de birbirlerine gönderme şarkılar yapıyorlar.
Beni Böyle Sorulara Davet Etde Sonra Aşık Olayım Etkileneyim Dimi 😅🤭 İkiside Çok Güzel Çok Tatlı Kız 💖🤭 Eh Bende Yakışıklı Sayılırım 😏 🤭 Mesela Örnek Bu Kızlardan birine aşık olsam Acaba bana bakarlar mi ki İkiside ünlü ya o yüzden sordum 🙂
Davet icin tsk Sabrinanin ölüsü yeter En kötü hali o kızdan güzel Bi alimlilik çekicilik olarak bakınca olivia ham kalıyor Sabrına bir başka Bakışlar çene duruş dudaklarını tutuş şekli gözler Amann işte sabrina
Ben ikisinide bırakmam asla çünkü biri diğerine asla tercih edilmez..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sarışın olan bir tık daha güzel gibi... emin olamadım. Sarışın olan sonuncu fotoğrafta çok aşırı güzel çıkmış fakat diğer fotoları nedense orada pek iyi çıkmamış (Makyajın gücü herhalde)
Esmer olan kız ise gözlüklü ve gözü kapalı fotoğrafta güzel çıkmış ama diğer fotoğraf 👎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oğlan daha güzel bunlardan bence. Yabancılar da cast konusunda mala bağladı makyajla bile güzelleşemeyenleri ekran yüzü yapıyorlar
Canım inglizcen yok beli ki ama çevir yaparsın gözlerini aç dikkatli oku. www.beforeandafterceleb.com/.../ Girl Meets World star Sabrina has been captured for getting various plastic surgeries which she did never admired and confessed. Many spectators and social media sites claims that Disney Channel actress is use to with cosmetics surgeries. A one of the most appealing rumor is Sabrina Carpenter nose job. Her nose looks so refined and customized. It looks slightly different then to her previous photos. You can see in the following Sabrina carpenter nose job before and after photos that how her nose tip looks so sharp and her nasals look wider.
Beside the nose job rumors she has also been seizing with boobs job and the Sabrina Carpenter breasts implants rumors are also getting viral these days. Her boobs look so stout and her cleavage looks ample. It sparks the attention of viewers and spectators towards the breasts implants rumors.
Son foto ve ilk fotoda olan farkı görmeyen kördür baksana en altda yüzü dire ve çenesine bak ilk fotoda yüzü elmas şekli ve çenesi çok uzun onu geçtim jawline botoxu var