Aylık almıyorum ki daha geçen 300 liralık bir alışveriş yaptım o kadar yani 12-24 ay gider bana kii zaten abartılı makyaj yapan bir insan değilim.. evde falan öyle canım sıkılınca.. tarihleri geçmeden bitiriyorum nzjamakkwkq
Meykap yaptığım bir doğal far bir rimel o kadar genelde ben parfüm saç bakım yüz bakım tırnak bakımı ve temizliği en önemli kıyafet ayakkabı çantaya harcıyorum
Çok fazla kozmetik ürünleri alan birisi değilim fazla masrafın olmaz benim, nemlendiricim, cilt temizleme jelim olsun, rujum olsun, göz kalemim olsun, ojem olsun, bunlar bana yeter, kişisel bakımlarda girmiyorum bile, ne kadar tuttuğunu söylemicem,😃 ama yok ya ben masırafsız biriyim, her kadın da olmadı gereken bakımlar işte belli şeyler, zaten yaşadığın şehire göre de değişiyor tutarı belki.
Bir bayanın hangi ürüne ihtiyaç olduğu, hangi ürünü nereden ne kadara temin ettiğine bağlı bir durum. Mesela Elc Company store dan (resmi distribütöre ait mağazalar bunlar elca kozmetik) Estee, mac, bobbie brown, clinique tom ford gibi markaların ürünlerini mağaza fiyatlarının yarısına temin edende var. Bir alt segment grubu tercih edenler için ise indirimli ürün bulmanın bir çok kolay yolduğu olduğu söylenebilir. Temelde, ihtiyaç, tercih ve temin edildiği kanallara bağlı çok kapsamlı bir durum.