Aldatmadım - Aldatmam !!! libidomuz çok yükseklerde olabilir, yakışıklılık göreceli bir kavram kiminin hoşuna giderim kiminin gitmem bu tartışılır… amma sevgilim varsa sadece onun olurum, şeref yoksunu değiliz… karşımdakindende bunu beklerim…
Fiziksel olgularından bağımsız olarak güven temeline ilişkimi kurmadığım müddetçe o kaygı ve korkuları yaşarım.
Ayrıca kurulmuş olan ilişkiler de bazen bazı şartlar ya da gerekçeler sebebi ile zaman zaman kaygılanırım bu olağan ve tabi bir durumdur mesele karşıya güvenmemek değildir aslında, mesele duyguların karmaşasında bazen güven çizgisinden zihnin sapmasıdır ve her insan yaşar bunu.
Mümkün değil yaşamamak çünkü sevgi tek başına yaşanan bir duygu değildir ve sevgi olasılıları zihninde savaşa sebep olan bir duygudur o sebep ile sevdiğimiz için oluşan duygularımızda nefret, öfke, kaygı gibi ilgili ve yoğun duygular yaşarız.
Yani en çok sevdiğin üzer değil, en çok sevdiğinin yaptığı seni derince zedeler.
Merhaba. Gerçek adamlar/kadınlar çalınamaz. Ne kadar yakışıklı/güzel olursa olsun. Eğer aldatıyorsa zaten bu o kişinin meyilli olduğunu gösterir. Karakter meselesi. Güzele yakışıklı ya herkes bakar ama önemli olan sevgilinizin ne yaptığı. İş güvende ve sadakatte bitiyor. Karakter meselesi!
İlişkide sadık o kişiye karşı cilveli emektar bir insan oluyorum o nedenle korku yaşamam, çünkü ben vereceğim emeği sadakati önce kendim için veriyorum o bunu genede yapıyorsa Müge anlı nın da dediği gibi aliye kibarca bir baybay 😂😂😂😂
Onun psikolojik ihtiyaçlarını, duygusal ihtiyaçlarını nekadar karşıladığımla alakalı biraz da. Evet o korku herzaman olur az ya da çok. Hayat müşterek. Giriyorsak bir yola her şeyi göze alıp girmek gerekiyor. 🤘😎🦀
Çok yakışıklıyı geçtim Yakışıklı biriyle bile olmadım🙄 çirkinler bile aldattı yakışıklı beni harcaaar harcaaar. Burada bile yakışıklı biri mesaj atınca sen çok yakışıklısın daha güzelini bul diyorum 😂
Aktarılma korkusu yaşamam. Fakat erkekleri iyi tanıdığım için bir kıskançlık yasarım.. Bakmalarini istemem, engelleyemem tabi ama bu sıkıcı olur benim için..