Madem ki o dil ağzıma girecek, al benden de bu kadar😀😀
Yanlışlıkla Eşinin Diş Fırçasını Kullanan Koca Hakkında?
Madem ki o dil ağzıma girecek, al benden de bu kadar😀😀
Eşler arası öpüşme durumu bir sevgi, tutku, aşk ve bağlılık göstergesidir. Ama kişisel hijyen farklıdır. Aynı diş fırçası kullanılmaz. Diş fırçaları kişiye özeldir. Ağızdan ağıza geçilerek kullanılmaz. Bakteri üretir.
😀😀 diş fırçası dişlerimizin arasındaki mikrop istilasına uğramış kalıntıları temizlediği için mikrop yuvası bence. Onun dişinin arasına giren fırça benimkine de girecek ve daha kötü yapabilir. En azından malum işe ağızlarını dişlerini dillerini temizlemeden başlamıyorlardır ve kuytu köşelere girmeden yüzeysel bir iş çıkarıyorlardır 😅
Böyle düşünüyorum ben.
Bence hiçbiri hijyenik açıdan hijyenik değil haklısın ama dış fırçası bakterileri hapseten bir malzeme. Direk olarak onun ağzındaki bakterileri niye alasın ki saçma yani.
Cevap
12Cevap
Temizlik malzemesi ayrı bir kategoridir ve diş fırçası apayrı bir kişisel malzemedir.
Mecburi bir durum yoksa ben bunu istemezdim.
O dil ağzına girerkenki psikolojinle dişlerini fırçalarkenki psikolojinin ayni olmasını mi bekliyoruz?
Diş fırçalarken kanıyor falan ben de istemem fırçkukusu kullansın sen gibi gıcıklık yaparsa da saklarım dolaba çantama bir yere
Yaa her defasında sana nasıl bu kadar güle biliyorm 😂 ama diş fırçası olmaz ya sanki dişlerini fırçalamamışta çiğnemiş görüntüsü var.
Her seferinde nasıl iğrenç sorular bulabiliyorsun 🤢 sana katılmıyorum 😬
🙂 her seferinde istemsizce gülüyorum. Yine de aynı şey değil yaa. Hep kafa karıştırıyorsun😆
Yanlışsın abi diş fırçasında dişlerdeki pislikler oluyor kullanmamak gerekli mikrobakteriyel oluyor diş fırçaları
Hayatın içinde ki bir-çok çelişki gibi buda çelişki. Neler neler yapıyorlar sonrada titiziz diyorlar 😂
Sonunda sayende bu çelişkiye bir son verilmiş oldu ve sana%200 katılıyorum 🤣🤣
Diş fırçasını karıştıracak kadar bunamış ise yapacak birşey yok.
Ne demek yanlışlıkla eş candır idrarını bile içerim ne bu saçmalık
Tek kelime ile çelişki olan bir durum.
Tespit gibi tespit 😁
Haklisin.
Gülerek okudum 😃😃 haklısın👍
Napiyosnz acabaa bayim 😀😀😀 tabii ki katılmıyorum 🤦🏻♀️🤣🤣
bu adamın soyledıklerıne kulak verin
Evet ilginç bir bakış açısı.
Sana istemsizce hak veriyorum sanırım🤢
Haklısın sonuna kadar
✌️✌️
Aynı şey değil ya sonuçta şişin kirli iken fırçalıyorsun öbür türlü ağzın temiz