Güzellik & Bakım Bu oyuncu yakışıklı mı sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanimayanlar için ismi Halil İbrahim Ceyhan. Kanal 7'de Emanet adlı dizide başrol oyuncusu. Sizce yakışıklı mı? Bu oyuncu yakışıklı mı sizce? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kilovercemsorusy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Keko 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Esmer sakallı sevmiyorsun galiba? Yorumla kilovercemsorusy +1 yıl Genel olarak evet kıyafeti bakışları vs de keko Yorumla Soran +1 yıl Burak ozcivit keko mu? Yorumla kilovercemsorusy +1 yıl Kekonun önde gideni Yorumla
Hdmdkdk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Evet 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Burak ozcivit mi bu adam mi? Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Bu adam Yorumla Soran +1 yıl Peki bu adam "ultra yakışıklı" kategorisinde mi yoksa "normal yakışıklı" kategorisinde mi? Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Benim için ultrada Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Peki burak ozcivit ultra mı? Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Çok soru soruyorum kusura bakma ama bisey daha sorucam. Burak ozcivit de esmer sakalli bu adam da esmer sakalli. Bu adamı buraktan üstün kılan nedir? 😂 Yorumla Hdmdkdk +1 yıl Karizmatik, sesi güzel, sempatik insanlar daha üst derecede bence Yorumla Soran +1 yıl Burak ozciviti niye begenmiyorsun? Yorumla
Nenavidet Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Ben cok yakışıklı buluyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki sence burak ozcivit mi yoksa bu adam mi? Yorumla Nenavidet +1 yıl Bence ikiside yakışıklı ama burak Özçivitin davranışları hoşuma gitmedigi icin itici buluyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki burak ve bu adam "ultra yakışıklı" kategorisinde mi? Yorumla Nenavidet +1 yıl Bana göre yaman kırımlı daha yakışıklı Yorumla Soran +1 yıl Burak ozcivit "ultra yakışıklı" kategorisinde mi? Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 524 cevap paylaştı. fena değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burak ozcivit mi bu adam mi? Yorumla Phoenix06 +1 yıl aynı ikiside Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok yakışıkklı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Burak ozcivit çok yakışıklı mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o sadece yakışıklı 😂çok değil Yorumla Soran +1 yıl Peki bu adamı çok yakışıklı yapan ve burağı çok yakışıklı yapmayan nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu adamın bakışi duruşu serrtliği cok yakisikli yapiyor bence burak daha çok zengin sosyeteden olduğu icin ısınamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bağcılarlı keko duran.
Keko
Esmer sakallı sevmiyorsun galiba?
Genel olarak evet kıyafeti bakışları vs de keko
Burak ozcivit keko mu?
Kekonun önde gideni
Evet
Burak ozcivit mi bu adam mi?
Bu adam
Peki bu adam "ultra yakışıklı" kategorisinde mi yoksa "normal yakışıklı" kategorisinde mi?
Benim için ultrada
Anladım. Peki burak ozcivit ultra mı?
Hayır
Çok soru soruyorum kusura bakma ama bisey daha sorucam. Burak ozcivit de esmer sakalli bu adam da esmer sakalli. Bu adamı buraktan üstün kılan nedir? 😂
Karizmatik, sesi güzel, sempatik insanlar daha üst derecede bence
Burak ozciviti niye begenmiyorsun?
Ben cok yakışıklı buluyorum
Peki sence burak ozcivit mi yoksa bu adam mi?
Bence ikiside yakışıklı ama burak Özçivitin davranışları hoşuma gitmedigi icin itici buluyorum
Peki burak ve bu adam "ultra yakışıklı" kategorisinde mi?
Bana göre yaman kırımlı daha yakışıklı
Burak ozcivit "ultra yakışıklı" kategorisinde mi?
fena değil
Burak ozcivit mi bu adam mi?
aynı ikiside
çok yakışıkklı
Burak ozcivit çok yakışıklı mi?
o sadece yakışıklı 😂çok değil
Peki bu adamı çok yakışıklı yapan ve burağı çok yakışıklı yapmayan nedir?
bu adamın bakışi duruşu serrtliği cok yakisikli yapiyor bence burak daha çok zengin sosyeteden olduğu icin ısınamıyorum