Güzellik & Bakım Bir kadına en çok yakışan ruj rengi nedir? melisişçi Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Kadınlara yakışan en güzel ruj rengi hangisidir? Güncellemeler+1 yıl Görüşleriniz için teşekkürler 🙏🖤🖤 Bir kadına en çok yakışan ruj rengi nedir? Cevapla Ruj Soruları Nedir Soruları En Güzel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AllietheCat2002 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 82% +1 yıl Pembe-kırmızı arası kişiye göre değişir. Pembe daha doğal, kırmızı ise daha çekici. Ben kırmızı tercih ederim. 0 0 Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Yüz şekli ten rengi ve kıyafete göre değişir ama benim gözüme koyu renkler koş görünür.Koyu kırmızı, bordo, koyu mor veya siyah gibi. 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Ben kırmızı rengini hem ruja hem ojeye aşırı yakıştırırım hep de kullanırım profilimdeki resimlerinden görebilirsiniz😊 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence tenden tene çok fark ediyor genel anlamda herkese yakışan ton olduğunu sanmıyorum nude diyebiliriz yine de. 0 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Nude tonları yakıştırıyorum canlı renkler özel günler dışında yakışmıyor 0 0 Yorumla
Mali3313 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Doğal gibi gözüken renkler sanırım bunada nude renkler deniyor 👍 0 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Her kadına göre değişir kiminse bordo kimine kırmızıAma kırmızı her kadına yakışır heralde 0 0 Yorumla
Obendorf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kadının ten renginden ne giydiğine göre bir çok etmene bağlı olarak değişir o 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kırmızı ve nude tonları 0 0 Yorumla
FreeZone__Genc Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Bence... TENİNİN DOĞAL RENK TONU. :) 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüz tipine göre değişir bence 0 0 Yorumla
zafertiger Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Kırmızı tabi ki. Daha ateşli yapar her zaman. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acık kırmızı 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 662 cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Nude tonları 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
😍😍Bu işte
Pembe-kırmızı arası kişiye göre değişir. Pembe daha doğal, kırmızı ise daha çekici. Ben kırmızı tercih ederim.
Yüz şekli ten rengi ve kıyafete göre değişir ama benim gözüme koyu renkler koş görünür.
Koyu kırmızı, bordo, koyu mor veya siyah gibi.
Ben kırmızı rengini hem ruja hem ojeye aşırı yakıştırırım hep de kullanırım profilimdeki resimlerinden görebilirsiniz😊
Bence tenden tene çok fark ediyor genel anlamda herkese yakışan ton olduğunu sanmıyorum nude diyebiliriz yine de.
Nude tonları yakıştırıyorum canlı renkler özel günler dışında yakışmıyor
Doğal gibi gözüken renkler sanırım bunada nude renkler deniyor 👍
Her kadına göre değişir kiminse bordo kimine kırmızı
Ama kırmızı her kadına yakışır heralde
Ablamın kullandığı vişne kırmızı çok yakışıyor etkileyici
Kadının ten renginden ne giydiğine göre bir çok etmene bağlı olarak değişir o
Dudak rengine yakın mat bir ruj
Kırmızı ve nude tonları
Bence... TENİNİN DOĞAL RENK TONU. :)
Heyooo kırmızı candır caaan
Yüz tipine göre değişir bence
Koyu tonlar esmer kadına yakışıyor
Kırmızı tabi ki. Daha ateşli yapar her zaman.
Nude tonlar ya da kırmızı 😍
Bana göre kırmızı ve şeftali
Bordo ve kirmizi
Kırmızııı ❤️
Kırmızı
Lip gloss 👌🏻
Değişir
Kırmızı bence
Bordo bence
Nude pembe
Nude bence
Kırmızı