Eş ya da sevgili... Herkesin mahrem çizgisi olmalı. Şahsen ben sevgili ya da eşim olacak kişinin gözünde ağda yapan bir kız/kadın olarak kalmasını istemem. Beni her daim pürüzsüz ve sanki doğuştan pürüzsüzmüşüm gibi görmesini isterim. Ya siz? #benkendall
Sevgilinin ağda yaptığı görüntüsü senin için normal mi?
beni her halimle görsün bende onu göreyim özgür olalım istiyorum sonuçta hastalık var özel durumlar var hiç mi görmeyecek Beni sevecekse her halimle sevsin isterim tabi bunu bahane edipte k3ndini salmak olmaz bakımlı olmak şart
Bu kadar mükemmeliyetçilik kendine yabancılaşmayı getirebilir. Sen de insansın. Hepimizin kılı tüyü var. Ve bu kötü değil. Sana değer veren biri için asla itici olmazsın. Benim için tam aksine bir yakınlık göstergesidir bu. Memnun kalmadığı her şeyi benimle paylasabilir. Zaten bn onu her haliyle kabullenmek ve sevmek için varım. Onun sevgilisiyim. Ona aidim. Benim için itici değil. Ne kadar güzel olduğunu ifade eder ve sarılırım sadece hep. Benim için degerli olan onun kendisi, hisleri duyguları varlığı yaşamı ve hayatı. Her anına destek ve yakın olmak benim kanımda ruhumda canımda olan bir özellik.
Tabiki her defasinda gozunun onunde yapilmasi cok hos olmaz ama yeri geldiginde yardimci bile olmali bence. Hatta bende o istedigi taktirde kendisine bu konuda yardimci olabilirim. Ayrica hic igrenmem de.
Yaaa ben öyle iğrenecek biri değilim hatta bende yardim ederim ona yani romantik olur hem 😊☺ böyle şeylere takılmayın bence seven herşeyiyle sever kesip attığı o istenmeyen kıllarını öper koklar koynunda saklar. Ben yaparım ve yapacağımda.
Birincisi bence jilet kullan çok basit ve hızlı. İkincisi tüm ömrünü geçireceğin Bi insanın senin her halini görmesi ve seninde onun her halini görmen ve tüm bunları bilerek birbirinizi sevmeniz gerekiyor. Evlilik dediğin bu değil mi ki zaten?
Hayatın doğal anlarından bir kare sonuçta gereksiz bir duruma neden takilayim ki olması gerekeni yapıyordur sonuçta gereksiz şeylere takılmamak lazım bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Temiz bulmak istiyorsa sadece görmeyi bırak yardım edicek. Özellikle genital bölgeye, ben kendi kendime yapamam.
Bence pek de önemli değil. Mesela benim omzumda ve sırtımda hafif tüylenme oluyor yardım etsene moruk diyorum eder o da pek boyle seylere takılmam o da takılmıyor