büyük burunlu erkek severmisiniz kızlar
burun olmasa johny depp gibi adamım
burun olmasa johny depp gibi adamım
Kızlarda büyük burun olmuyor. Estetik yapsınlar demiyorum ama erkeklere göre daha kaba gözüküyor. Kadınlarda küçük burun daha ince, daha zarif duruyor. Erkeklerde pek önemli değil, ama estetik yapanlardaki farka bakarsanız yüzü nasıl güzel olduğunu görebilirsiniz estetik sonrası. Burun en önemli organlardan biridir güzellikte. Büyük, eğri burun güzelliği kapatır.
Estetik yapın demiyorum doğal güzelliği bozmak gibi geliyor pek sıcak bakmıyorum, ama rahatsızlığın varsa bir zahmet orayı da düzeltebilirsin istersen. Veya çok büyük burnu olanlar dalga geçildiği için ya da insanlık hali biraz garip baktıkları için (hiç görmedikleri çin) rahatsız oluyorlar, üzülüyorlar ve estetik yapabilirler.
Estetik de bedava degil ama
Evet o da var
Elbette. Benim görüşüm de bunun gibi. Erkeğe biblo gibi burun, bebeksi yüz hatlarını yakıştırmıyorum. Her ne kadar günümüzde estetiklik bebişsellik gözümüze sokulmaya çalışılsada atalarımızdan gelen fiziksel özellikte bir erkekle münasebet içerisine girmek daha güven verici. 200 bin yıl önce de böyleydi. Erkek güçlü olmalıydı bu özellik yüzüne yansır.
Nedendir bilinmez karakteristik özellikleri ile uzak bir resimden değerlendirdim hep. Burnun nefes almanı zorlaştırıyorsa bilemem o zaman yaptırmalısın ancak daha doğal ve sadece nefes almaya yönelik oynamalar yapılabilir.
Ben erkekte böyle çok güzel çok muntazam yüz hatları sevmiyorum. Daha kusursuz ya da orantılı görünen yüz hatları kadınlara yakışıyor. Küçük burunlu erkekleri pek beğenmiyorum. Kenan İmirzalıoğlu da çok yakışıklı karizmatik bir adam çok beğeniyorum tabi Johnny Depp'e de çok büyük hayranım.. Ama dediğim gibi erkeğin burnu küçük olmamalı bana göre 😂 Ne demiş atalarımız "Atta karın, yiğitte burun" 😊atalarımız öyle diyorsa doğrudur 😊
krallll
😂😂
Iyi demişsin de Johnny Depp küçük burunlu. Resimlerine baktım
@İzmirdenEmre Johnny Depp'e çok hayranım. o zaten apayrı bir efsane genel anlamda. Hem çok da küçük burunlu bi adam değil Johnny 😂
Beni beğenirsin ozaman 😄😄😅
@İzmirdenEmre bi Johnny Depp olmasa da yakışıklı bi erkek arkadaşım var 😂😂 Ama eminim seni beğenen, senden hoşlanan bir sürü kız vardır 😊
Emin ol var.
Hem zaten bende gel benim kız arkadaşım ol demedim. Erkek arkadaşım var diye açıklama yapmana gerek yoktu. Benimde beğenirsin ozaman dedim. Her beğendiğinle sevgili olcak halin yok.. sevgilinle sana mutluluklar. By
@IzmirdenEmre kankam epey içerlemişsin kızın sözüne bakıyorum ahahahshshsh
kotu burunlarin guzel durdugu erkekler var acikcasi
Cevap
19Cevap
Benim sevdiğim erkeklerin burnu aynı oluyor genelde. Burada tarif edemiyorum ama büyük oluyor ve burnun on kısmı hafif dolgun oluyor. Neyse dediğim gibi tarif edemiyorum yazıyla. Bu burun genelde Türkiye'deki, Amerika'daki erkeklerde oluyor. Bayılıyorum ve çok çekici.
Erkek dedigin oyle kız güzeli gibi agzi burnu findik gibi olmaz biraz cirkin olur burnu büyük olur italyan kemik yapisina sahip olur baby face erkekler bana hic erkek gibi gelmiyor kadina yakisir orantili yüz hatlari 😊
Sen erkek misin üstüne alındın erkek fatma 😀
Özürlü insanlarla muhattap olmuyorum ben canim konusmayi bilmiyosun daha sen 😀
Büyük burunu Sevmiyorum ve itici buluyorum.
Öpüsürken gözüme mi girsin?
Johnny Depp‘i de hic ama hic begenmeyen bitek benmiyim?
Zaten herkesin begendigi seyleri sevmem 😁
Kenan imirzaloğlu nu baz alarak konuşacaksak işimiz çok zor. Erkeğe de kadına da büyük burun yakışmıyor. Fakat bazı kişilerin burnu çirkin bile olsa yüzünde oturaklı durduğu için göze batmıyor.
Kesinlikle evet. Bebek burunlu bebek yüzlü erkekler asla ilgimi çekmiyor.
Değil beğenen vardır ama hafif kemerli veya yakışıyosa eyv güzel hatta baya güzel oluyo ama gerisi ııı
Bence hiç fark etmez; yüze yakışsın, yeterli.
Ama estetikli ince burunlar çekici gelmiyor, çok feminin duruyor
İnce ve estetik burun kadınlarda aranan bir özelliktir, biz erkekler her konuda avantajlı olduğumuz için burundan da yırtıyoruz. 🤣
Erkekte burun çok kötü değilse sorun yok sevgilimin burnu çok tatlı🤭
Büyük kalpli ve beyinli erkekleri daha çekici buluyorum 😎 Keyifli günler..
Büyük ama kemersiz güzel eski sevgilimin burnu çok güzeldi 😒😒
Bende kötü durmadığını söylerler ama ben yakıştırmıyorum ve estetik düşünüyorum.
Galiba ya burun biraz büyük ve alnı geniş olunca gayet hoş oluyorlar 😁
İnce uzunsa ve kemersizse güzel olabilir ama başka türlüsü olmaz
Resim ayda görsünler nasılsın johny depp gibi misin?
Ayrıca benimde burnum uzundur. 😊
Bence erkekte abartılı derece de burun büyük değilse yakışana yakışıyor şimdi
Güzel burun her zaman avantajdır. Yüze uyumlu olması önemli daha çok.
Ne yapalım yani estetikle burnumu mu büyüteyim😀
yok be neresi çekici yaşlanınca çok daha kötü duruyor
Yüz yapısına bağlı
Kim kandırdı seni böyle?
burnum büyük ama genelde güzel kızları beni keserken görüyorum
Abi bu kadınlar da ne terstirler
burada itici diyenlerin çoğu fındık boyutunda kalkık burunlu çocuklardan hoşlanıyo ve çoğu ergen
Görmeden bişe diyemem kimine yakışıyor kimine yakışmıyor
Severim ama daha sonrasında kendini estetik operasyonda bulur. 😂😂
Çok aşırı uzun olmadiktan sonra bence sıkıntı olmaz kadinlar icin
Kim uydurdu bu yalanı 😂
Ben büyük burunluları beğenmiyorum.
Ben de diyorum burnumu neden beğeniyorlar 😄
çekicilik bir bütündür
Buruna bakmıyorum sjdjd
Kişiden kişiye değişir bence
Ben bir tek burun seviyorum o da sevgilimin burunu
😅😅bu nasıl bir soru
yüzüne orantılıysa evet yoksa sevmem