Güzellik & Bakım Islak ruj dudakta çok mu seksi duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben kız olduğum için pek tahrik edici görmüyorum. Beyler sizi böyle ıslak dudaklar öpülesi olarak geliyor mu Islak ruj dudakta çok mu seksi duruyor? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben doğal dudağı daha seksi buluyorum. Ruj olacaksa hafif olmalı ve ıslak olmasın. 0 0 Yorumla
__Rosenrot__ Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Islak dudaklar değil ama mat veya koyu renkli dudaklar çok daha çekici ve dolgun olanlar 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mevzu dudağın nasil göründüğünden daha çok kimde olduğu aybuke. 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. Çok itici igeenc ama dolgun dogaln rujsuz dudaklar bana çekici geliyor 😉🙂 0 0 Yorumla
Cam10babyy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Benim hiç hoşuma gitmiyor. Yapış yapış bir yerlere dokunacakmışım gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Mat daha seksi bence. 0 0 Yorumla
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Benim hiç hoşuma gitmiyor mat renkleri seviyorum 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Cok degıl 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben doğal dudağı daha seksi buluyorum. Ruj olacaksa hafif olmalı ve ıslak olmasın.
Islak dudaklar değil ama mat veya koyu renkli dudaklar çok daha çekici ve dolgun olanlar
Mevzu dudağın nasil göründüğünden daha çok kimde olduğu aybuke.
Çok itici igeenc ama dolgun dogaln rujsuz dudaklar bana çekici geliyor 😉🙂
Benim hiç hoşuma gitmiyor. Yapış yapış bir yerlere dokunacakmışım gibi hissediyorum
Mat daha seksi bence.
Evet albenili oluyor biraz..
Benim hiç hoşuma gitmiyor mat renkleri seviyorum
Seksi. 😋
Cok degıl