Balık etli kızlar çekici midir?

Merhabalar.
Çekici olmak kiloya veya zayıflığa asla bağlı değildir. Herkesin bir zevki ve beğentisi vardır elbette. Güzellik gerçekten göreceli bir kavramdır. Mesela biri beğeni biri beğenmez. Bu çirkinlik anlamına gelmez asla. Herkes her haliyle güzeldir. Herkesin güzel olan bir fiziksel özelliği mutlaka ki vardır. Kilolu kadınlarında çekicisi vardır zayıf kadınlarında çekici olanı vardır. Önemli olan senin kendini nasıl beğendiğindir. Bu yüzden kimin ne dediğini asla umursamayın. Hatta bu kavramı yıkmak için bisürü kilolu mankenler göz önüne getirildi.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kiloluyum ama seksiliğimi gören erkekler unutamıyor başka kıza bakamıyorlar
Değil. Kilolu olmak sağlıksız bir durum. Ayni sekilde asiri zayiflik da sagliksiz bir durum. Sagliksiz ve kilolu olmayi şirin birseymis gibi gostermeyin bence
Alakası yok
Obezse değil
Çekici olabilir ama hayatı niye zorlatırsınki, çok değil günlük 30 40 dakkalık egsersizlerle 1 ayda hatrısayılır bi kilo verilir yani, kilolu olmak sağlık sorunu sonuçda birçok hastalığı peşinden getiriyor
Kilolu kızlara bakan erkekler genellikle en alt tabakaya inmiş ya da gerçekten aşkı bulmuş kişierdir.
Belini böyle yapamadığıma kız demem
Aşırı kilo mesela boy köşe ve kilo çok fazlaysa güzelliği sönük birakabiliyor
Kilolu kızlar genç yaşta biraz daha itici oluyor ama yaş aldıkça kilolu olanlar daha seksi oluyor. Bunu annem de söylüyor zaten kilo almaya çalışıyor boşandıktan sonra ama bence pek de önemi yok kilonun
Bilmiyorum pek bana göre değil
Kilolu değil ama balık etliler çekici olabilir
Cekici degildir iticidir
benim hoşuma gidiyorlar bir kaç defa da ciktim
Karakterli olmak yeterli
O en iyisi
Bence kilolu kizlar çok çekici zayıf kizlar itici geliyo bana
Olanlar var ama az
Kilosuna baglı
Olabilir
Pp senin mi
Olabilir.