ERKEKLERDE TÜY SORUNSALI?

Evet, arkadaşlar her kadın gibi her erkeğinde kıl tüy problemi vardır özellikle sporcu erkeklerde bu sorun çok daha fazla görünür ve çözüm arayışları başlar artık bende spor salonuna gidiyorum ve yaz mevsimindeyiz sıcak havada şortla gidiyorum rahat spor yapmak için sporu yaparken bir süre sonra terliyorum ve kıllardan dolayı iki katı kaşıntı yapıyor özellikle bacak bölgem için söylüyorum bunu apış arası kaşınınca ve sporda o kadar insanın içinde kaşıyınca görüntü olarak hoş görünmüyor ve sizlerden çözüm önerilerizine açığım daha öncesinde philips body groom aldım istediğim etki olmadı daha sonrada tüy dökücü denemek istedim bu yüzden veet men (hassas ciltler) olanından aldım garanti olsun diye çünkü cildimi bilmiyorum ve özel bölgede kullandım tahriş oldum bir kaç gün pişik oldu özel bölgem ve apış arası ama şunu belirtmek isterim ki bacaklarıma henüz hiç bir şey yapmadım tahriş olunca korktum kestim tüy dökücüyü ama şimdi ne yapabilirim lazer ve ağda dışında tüy dökücü önerilirizi almak isterim illa ki aranızdan komple vücut kıllarından kurtulan erkekler vardır ve çözüm yolu arıyorum lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz çok çaresiz kaldım, teşekkürler şimdiden çözüm önerileriniz için.
ERKEKLERDE TÜY SORUNSALI?