Bir insanı çekici kılabilecek özellik kişinin kendisini sevmesi ve her haliyle barışık olmasından geçer. Ve bunun yanında kişisel bakım ve hijyene dikkat edip kendimize yakışan giysiler giyerek bunu sağlamak mümkün.
Bir bütün olduğunu düşünüyorum, bazı kızlar var ki konuşunca tüm büyü bozulur, hem fiziğe bakıma hatta duruşa ve bir saç atışa süzerek hafif tatlı göz devirmelere çok önem veririm çok gülmem ama kaşımı kaldırıp hafif gülüişle yandan Bi bakış atıp önüme dönerim, yani bir insanı hem fiziği hem karakteri çekici yapar :)
Önce karakteri, sonra tarzı ve en son görünüşü. Yani bunların üçü birbirini tamamlar. Karakter, tarz ve görünüş bir kombinasyon halinde birbiri ile uyumlu şekilde insanın kalitesini çekiciliğini ortaya koyar. Uzaktan bakınca sadece görünüşüyle karar verirsin ve bu seni yanıltır. Çekicilik bir bütündür bana göre. 🌸😎
Sorularımın hepsini düşünüp yazıyorum ve sorulmuş mu sorulmamış mı diye bakmıyorum. Soruları ya da benceleri uğraşılmamış olanları fenomen yapmıyorlar zaten. Biraz düşünüp yorum yaparsanız sevinirim.
Ön yargı ile yaklaşman cidden çok saçma emek vererek oldum ve fenomenlerden yakın olduğum biri de yoktu. 1-2 soruyu diğerlerine benzer gördün diye soru çalıyor diye suçlaman ya da yaklaşman da büyük bir meziyet değil yorum yapmayıp geçebilirsin.