Evet, kullandığım var. Ürün güzel olduktan sonra markasının ve fiyatının bence önemi yok.

Makyaj malzemelerimi pahalı alırım. Cildim benim için çok değerli, ucuz makyaj malzemeleri çok zararlı, bir defa para öderim sağlam kullanırım. Cildim de zarar görmez.
En pahalı kullandığım marka M. A. C Çok ucuz kozmetik ürünü de kullanmam çok pahalı ürünleri de kullanmak istemem. Iyi araştırıp güzel seçim yaparım :)
Sevgilimin var sevgili eşimin ve hakkı da kullansın tabi.
Cevap
2Cevap
Tabiki gidip bı makyaj malzemesine 1.000 lira da vermem ama güzel olması önemli benim için. Gerçekten güzelse pahalı olması pek önemli değil.
Evet kullanırım. Cildime çok dikkat ederim çünkü çok hassasdır. Alerjik bir tepki göstermemesi için kaliteli ürün kullanmaya dikkat ederim
Kendi bütçemi zorlamadan alabileceğimin en iyisini alıyorum ortalamanın üstünde paralar ödesem de beni zorlamadığı için sıkıntı yok bence
Aslında kaliteli olması hele makyaj ürünlerinde önemli dandik olursa çok zarar verir yüze 😊🌼
Vegan marka tercih ediyorum pahalı ürünüm olmadı orta fiyat hep
Yoğun yapmıyorum makyaj. Olan malzemelerimide kaliteli almaya ozen gösteririm
Standart gratis ürünleri kullanıyorum sephora felan çok pahalı
Yeri geldiğinde kullanırım çünkü cildime iyi gelmesi gerekli öyle herşey kullanilmaz
Makyaj malzemeleri benim için vazgeçilmez o yüzden evet gerekirse yüksek fiyatta satın aldığım markalar çoğunlukta
Vazgeçemeyeceğim ve fiyatı ne olursa olsun alırım dediğim ürünler var
Kullanırım çünkü çok zenginim
Pahali kime gore neye gore
Makyajı kullanmam
Evet
Kullanırım
Evet kullanırım
Param olursa alacam
Tabi 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?