Güzellik & Bakım İran'da estetik neden çok abartılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İranda estetik cok yaygin biliyorsunuzdur ama yerinde estetik olmak yerine neden bu kadar abartili yapiyorlar anlamiyorum dogal kalsalar bile daha guzel olurlar ama her gördüğüm iranli kadin hep ayni tip cirkin estetik var neden dogal kalmiyorlar ki İran'da estetik neden çok abartılıyor? Cevapla Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl O nasıl bir resim gece rüyama girecek yeminle ödüm koptu 1 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İranlı kadınlar ne yaparsa, yapsın boşa çaba. :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İranli kadinlarin cok guzel oldugunu söylüyorlar ama bi hallerine diyorlarsa ciddi goz problemleri var Yorumla Soran +1 yıl Dogal hallerini bilemem cunku hic görmedim ))) Yorumla deneme112 +1 yıl Doğal hallerinide Rey şehrinde gördüm, İsfahan, Tahran'da, bana göre güzel değiller. Yorumla Soran +1 yıl Bilemem dogal hallerini ama estetiksiz cok kotuler Yorumla Soran +1 yıl *estetikli Yorumla Giuletta +1 yıl Bence dogal olanlari güzel Yorumla Soran +1 yıl Normaller abartilacak yanlari yok ama estetikliden iyidir Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçenlerde İran daydım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Eee? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınlar çok güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama orda bişey çok ilgimi çekti Yorumla Soran +1 yıl Dogal halleri mi Yorumla Soran +1 yıl Estetikli cogu anlamadığım bir sekilde Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sokakta görsem kaldırım değiştiririm. 0 0 Yorumla
omererguven0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü para var djdjdj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Para olsa bile insan kendini bu kadar cirkinlestirmez ve ayrıca herkes zengin degil iran da ama herkesin yuzunde estetil var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O nasıl bir resim gece rüyama girecek yeminle ödüm koptu
İranlı kadınlar ne yaparsa, yapsın boşa çaba. :)
İranli kadinlarin cok guzel oldugunu söylüyorlar ama bi hallerine diyorlarsa ciddi goz problemleri var
Dogal hallerini bilemem cunku hic görmedim )))
Doğal hallerinide Rey şehrinde gördüm, İsfahan, Tahran'da, bana göre güzel değiller.
Bilemem dogal hallerini ama estetiksiz cok kotuler
*estetikli
Bence dogal olanlari güzel
Normaller abartilacak yanlari yok ama estetikliden iyidir
Aşırı kötü yapay duruyor
Geçenlerde İran daydım
Eee?
Kadınlar çok güzel
Ama orda bişey çok ilgimi çekti
Dogal halleri mi
Estetikli cogu anlamadığım bir sekilde
Sokakta görsem kaldırım değiştiririm.
Çünkü para var djdjdj
Para olsa bile insan kendini bu kadar cirkinlestirmez ve ayrıca herkes zengin degil iran da ama herkesin yuzunde estetil var
Çok itici