Ne zaman güzel bir kız görsem daha 50 kilodan yukarıda olduğunu görmedim. Herkes de 50 kilo olmak istiyor aynı zamanda. Güzel kızlar 50 kilo olur önermesine katılıyor musunuz?
Bir torba çimento 50 kilodur ve güzellikle alakası yoktur. Kas kütlesine göre kilo artıp azalabilir. Yağ kütlesi çoksa kilo Ne olursa olsun sarkmalardan dolayı güzel görünmez. Kemik yoğunluğu ve kas kütlesi çok olunca boyuna göre kilosu çok fazla olsada o kadın atraktif (atraksiyonlu) görünür. Ayrıca bakan gözde önemli; kaslı sevmeyen erkeğe güzel gelmez. Şahsen kaslı kadın itici geliyor bana :) kadın dediğin çok kaslı 💪 olmaz.
Kişiye gore değişir Senin gözünle öyledir Başkasının gözü ile başkadır Boyuna gore kilosu dengeli kadınları severim Ama zayıf çok güzel. kizlarda gordum 50 kilo olup aşırı bakımsız kadınlarda var çok güzel. olanlarida Boyu 160 kilosu 65 olan çok tatlı hatunlar da var boyu 160 kilosu 45 olan bi içim sularda var Bakış açısı başka bise degil
Türk kadının boyu genelde 160. 160 boyun en ideal kilosu 50 kilo. Bu ölçü 1-2cm fazlası 1-2 cm aşağısı olabilir. Aynı şekilde kiloda 1-2 kilo az veya çok olabilir. Kadında ideal kilo boyuna endeksle son çift rakamın 10 kg altıdır. Bu yüzden 50 kilo kızlar güzeller.
50 kilo olup çirkin olan da var 55 kilo olup güzel olan da var önemli olan boy-kilo uyumu ben 172'yim kilom 52 fakat 160 olan bi kadının 52 kilo olması şişko olur gibi gibi yani bu boy-kilo uyumu önemli olan tabi herkesin zevki farklı fakat benim zevkime göre önemli olan kum saati ölçüsünde olmak.
Bir kadın güzelse geçmişi çirkindir bir kadın çirkinse geleceği berbattır. Güzel kadın geçmişini aklayacak enayiyi çirkin kadın komplekslerini unutturacak stres topunu arıyordur. İster 50 ister 150 kilo olsunlar bu gerçek hiç değişmez. Kıvrımlı belalar 50 kilo civarıdır denebilir...
Benim sevgilim oldukça kilolu kızlardan hoşlanıyormuş mesela benden önce. Bende 50li kilolardayım diye seviniyordum, moralim bozulmuştu bunu duyunca. Herkes zayıf sevmiyor. Hele bir de şimdi büyük kalça modası var:)
Hayır tatlım, güzel kızlar hep 60-70 kilodur. 50 kilo olanlar zayıflığından dolayı kendini güzel sananlardır. Malum ülkemizde güzellik anlayışıyla ince bel başa baş gidiyor. (İstisnalar da var tabii ki onlara lafım yok)
Güzelliğin dış görünüşle ilgisi yoktur ki kimileri zayıf kimileri balık etli sever ama en önemlisi her insanın kendini olduğu gibi sevip kabul etmesi 👍
Fsgsgs hayır güzellik sayılardan ibaret değildir. her yerde artik markalar bile böyle algıları kırmaya çalışırken yine bir kadin cikip bk ediyor. tebrikler seni ama çok mantıksız
Bence alakası bile yok güzellik tamamen allah vergisidir sadece 50 kg olan kızların fiziği daha yerinde olur fit durur okadar yani 50 kg olan kızlar daha güzel olacak diye bir kaide yok..
Kuzenim çok güzel bir kadın ama kilolu. Ve kilo da yakışıyor yüzüne.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Değildir. Güzellik kişiye göre değişir. 178cm boy için 80kg ağırlığındayım. Sohbetim falan iyi olsada çekici görünmediğim için şu sıralar şansım yaver gitmiyor.
Skinny girl her zaman ilgimi çekmiştir. Hafiften balık etli olursa da çok seksi oluyor vücutları. Tabii yüz güzelliği ve ten uyumu da bir faktör güzellik algısında. Yani oldukça öznel bir soru
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana göre en güzel kilo 55dir. eğer boyu 1.70se 58de güzel olur