Olmayacak bir durum değildir. Hatta Azerbaycanın bir çok şehirlerinde kızlar bıyığını almaz. Hem kötü olarak görürler hemde evlenince alırlar... Yobaz düşünce elbette. Peki sizin partneriniz bıyıklarını evlendiği gün alacağını söylese? Ben bakımsızlığın en kötüsü diyorum..
Bıyık alınmasına kötü bakan ve bıyıklarını almayan kadın hakkında ne düşünürdünüz?
Bende azerbaycanlıyım ama asla almamazlık etmem. Kişisel bakımda en önemli hususlardan birisi bıyık almaktır. Kendimize olan öz saygı ve hijyenimiz önemlidir. Aksi taktirde itici bir görünüme neden olur.
Bir kadında gözle bakıldığında çok belirgin bi hali varsa itici durur. Onun haricinde hijyen açısından bi sorun görmediğim için kişinin kendi tercihi olarak görürüm. Örneğin koltuk altı tüyü gibi bi kötü koku durumu söz olmaz ama görsel bi iticiliği söz konusu erkek içinde sakal trajı haricinde yüz ve cevre tüylerinin bakımını yapmasını isterim bazılarında yanak üst kısmı veya göz altı kulak vb.. yerlerdeki tüyler kötü bi görüntü yapar özellikle sakal bırakan erkeklerin bu bakımlarını aksatmaması daha önemli bence 🤷♀️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🍀🦇 Din din din diye diye önce bir zarı kutsallaştırdılar sonra kadını kadınlıktan izole ettiler. Ben almayanların toplum empozesinden kaynaklı almadığını düşünüyorum. Ancak tabi bu bir tercihtir kendi seçimi ile almayanlar da var. Ve bakım tüylerle ilgili değil.
En iyisi lazerle bütün tüylerden sonsuza dek kurtulmak 😃 heryer bebek popisi gibi olmalı. Kadınlarda bıyık itici bi durum “bıyıkları terler” çaresine bakmalı
ben hoş bulmam şahsen kendi bakımımı bile regl döneminde geciktirsem bile kendime kızıyorum saldım diye, bağnaz bi düşünce eski dönemden yerleşmiş şeylerden biri :)
Herkes kendi vücudundan kendi sorumludur. Bir başkasının kalıbına uymak zorunda değildir. Kim nasıl mutluysa öyle olmalıdır. Bize sadece saygı duymak düşer.
doğrudan mide bulandırıcı bir şeyi bıyıklı sevsek cinsel eğilimimiz farklı olurdu :) çinli kadınların da çok büyük kısmı almıyor (kültürel) inanın o kadar kötü ki midem bulandı anlatırken
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim eski bi arkadaşım böyleydi. Kız cilt bakımına çok önem verir ama o cilt kara olduktan sonra 🙂
Ben azerbaycanlıyım. Orta okul, lisedeyken zamanım yoktu bıyık alamıyordum. Universiteye başladıktan sonra almaya başladım. Çok kıllı da değilim. Bıyık bölgemde sarı sarı tüyler var. Ama yine de alıyorum. Bakımlı olmak kötü değil ki.