Kızlaaar sorum size ve birde kullandığınız ve önerebileceğiniz ağdaları söyler misiniz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hassas cildin var ise sir ve boncuk ağda kullanabilirsin nereye uygulayacagina göre değisir
Maddi durumlardan dolayı tek bir ağda çeşidi ile tüm bölgeleri alıcam mecburen.. İzla marka ağda kullanmayı düşünüyorum doğru bi tercih mi bilmiyorum ama
Hangi bölgeye yapacaksin canim
Tüm bölgelere uygulamayı düşünüyorum bu arada siz doktor musuz
Evet kadin dogum uzmaniyim
Ayyy aradığım doktor ayağıma geldi ciddi misiz doktor musunuz birde kadın doğum doktoru size başka bir konuda bişey danışabilir miyim
Tabi buyrun
Biraz özel aslında.. Benim regllim düzensiz oluyordu önceden gecikmeler oluyordu bundan birkaç ay önce kadar regl günüme yaklaşık 15 gün kala leke oldu lavaboya her gittiğimde geliyordu sadece biraz kan onun dışında gelmedi sonra biraz düzene girdi bundan önceki regl limde de aynı sorunu yaşadım gününe 10 gün falan kala lekelenme oldu ve sonrasında yani asıl regl olacağım günde olmadım hiç 20 gün sonra falan oldu regl.. Bunu araştırdım ve yumurtalık kisti gibi kötü hastalıklar yazıyordu ve çok korkuyorum sorduğum herkes doktora git diyor ama şu an doktora gitme gibi bi şansım yok.. Bunun sebebi ne olabilir normal bişey mi yoksa kötü bişey mi birde araştırdığımda şey okumuştum yumurtlama döneminde böyle şeyler normalmiş diye okudum ama yinede korkuyorum lütfen yardımcı olur musunuz neden olabileceği konusunda şimdiden teşekkürler
Canim adet düzensizliği dönem dönem her kadında olabilir yasamina göre değişebilir normaldir ancak aşırı derece de değişen gecikmeler çok uzun süre 1 2 ay adet olmamak hastalık belirtisi olabiliyor kist cogu kadında olan bir şey bunun kesin teşhisi için muayne ve kan testi gerekiyor belirtileri - kilo alma , tüylenme , kasik bölgesinde agri , adet düzensizliği, karında dolgunluk hissidir genelde bu şekilde bir belirti var mi sende kaç yaşındasın cinsel birlikteliğin oluyor mu
19 yaşındayım ve evli değilim yani cinsel birlikteliğim olmadı hiç.. Benimki düzensizlikten çok başka bişey sanki biraz gecikmesi neyse ama 15 gün öncesi lekelenme olması beni korkutuyor
Kesin anlamamız için muayne olmayı beklemen lazım canım kist var ise de endişelenme cogu kadında olur ufak bi operasyonla alinir göğüslerinde tüylenme agri oluyor mu bir de fazla buyuk ya da fazla küçük durumu var mı
Hayır göğüslerimde ağrı gibi bi şikayetim yok büyüklüğü ve küçüklüğüne ile ilgilide sorunum yok sadece saydığım sorunlar var birde kilolu olmadığım halde karnımda sebepsiz bir şişkinlik var göbeğim yok aslında ama şişkinlik var biraz çok olmasada birde birkaç gün önce regl olmuştum o son lekelenme den sonra yeni oldum regl ve karnımın alt kısmında tuaf bi ağrı vardı ama regl olduğum için değil zaten benim karnım hiç ağrımaz regl döneminde belim ağrır ama bunda karnımda değil alt kısmında tuaf his oldu acı ve ağrı arası bişey oldu
Kist olabilir dediğim gibi en yakın zamanda hastaneye gitmeniz sizin için iyi olacaktır
Çok korkuyorum tadavi yöntemleri neler peki
Eğer kist varsa ilerde evlendiğimde hamileliği etkiler mi
Canim korkacak bisey yok genelde küçük yapılı oluyorlar bazıları ilaç tedavisi ile bile yok oluyor için rahat olsun sadece sen muayne ol
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ya biraz olsun içim rahatladı.. Son bişey sormak istiyorum eğer kist varsa ilerde hamile olmaya engel olur mu
Bunu şimdiden bilmek mümkün değil yapısına büyüklüğüne göre değişir bazı durumlar da engel oluyo hasta tedavi olunca tekrardan gebe kalabiliyor
Anladım ☺çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ve bilgilendirdiğiniz için uzman biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı sayenizde biraz olsun içim rahatladı derdimi anlatınca
Rica ederim canım sen üzme kendini korkulacak şeyler değil bunlar her kadında olabiliyor 😊
Son bişey sorup konuyu kapatmak istiyorum bu sefer başka bişey ama bilmiyorum sizin meslek alanınıza giriyor mu yinede bir sorayım bende bazı olmaması gerekn bölgelerimde tüğlenme var çene altı göbek bölgesi popo gibi yerlerde ama bu genetik diye tahmin ediyorum annemde ve anneannemde de vardı bu durum bu bunun tedavi yöntemleri nasıl oluyor bilginiz var mı acaba
Asiri şekilde ise hormonal bozukluk dan dolayı olabilir canım aile bireylerinde varsa tabi buda etkiler hastane ye gittiğinde hormon testi verebilirsin görmeden çok yorum yapmak mümkün değil bi şekilde bana görüntüsünu göstermen gerekir ki öyle bir değerlendirme yapayim böyle canım durum
Fotoğrafını atma imkanım maalesef yok ama dediğim gibi çenemde kalın kalın tüğler var almaya da korkuyorum komik gelir belki ama makasla kısaltıyorım o şekilde çözüm buldum ağda yaparsam daha çok çıkar diye korkuyorum ve göbeğimdede kalın siyah tüğler var çenemdeki gibi belimde de var ve kalçamda yani popomda da var ve aşırı fazla
Dediğim gibi en kısa sürede hastaneye gidip muayne olun bu testleri de yaptırın ki sıkıntısız kalmasın
Hormonal bozukluk varsa tedavi yöntemleri nasıl oluyor ne şekilde oluyor ve tedaviden sonra bu tüğler çıkıyor mu tekrardan azda olsa yoksa hiç çıkmıyor mu normal çıkan tüğler çıkmaya devam eder tabiki biliyorum sadece bu hormonal bozukluğa dayalı çıkan tüğleri diyorum
Pelvik Ultrasonografi kullaniliyor tanıda ve fiziki muayne oluyor , kadin dogum hapları, anti - adrojen ilaçları kullaniliyor ortalama 6 aylık süreç oluyor bazen bu süreç 1 yıla kadar da uzayabilir
Dogru tedavi sonrası azalma ve bitme noktasına gelecektir
Bu tedaviden sonra hormonal bozukluğa bağlı tüğler bitiyor mu peki nasıl oluyor
Yazdığım gibi bitme noktasına gelecektir
Peki anladım tekrardan çok teşekkür ederim gece gece birüsü soru sordum rahatsız ettim.. Gerçekten çok yardımcı oldunuz derdimi anlatınca bile daha iyi hissettim kendimi ☺
Rica ederim iyi geceler