Bunu söyleyen çok kişi duydum... Bence öyle değil. Fit olsa güzel durur.

Bence erkeksi bir görüntü ama kişonin başta kendi bedeni ile barışık olması önemlidir. Bu şekikde kendini daha iyi hisseder. Herkesin incecik beli olacak diye bir kural yok.🙂
hayır bazı insanların zayıf olsalar da genetik olarak beni kalın oluyor estetik haricinde sporla da olsa öyle ciddi bir değişim olmaz bel kalınlığında böyle insanların. ama spor ne olursa olsun önemlidir önemli olan sıkı ve fit bir vücuda sahip olmak belinin inceliği kalınlığı değil.
Selam🌺
Kalın bel fiziği erkeksi gözüktürmez.
Günümüzün güzellik algısı ince bel kalın kalça olduğundan diğer bedenlere erkeksi gözüküyor diyenler var.
Kalın beli olup omuz yapısı çok güzel olan kadınlar çok çekici olur.
Kadın, narin ve ince belli olmalı. Kum saati gibi fizik herzaman beğeniliyor.Çünkü daha kadınsı ve estetiksel görünüm sunar eğer kişinin ince beli yok ama vücut hatları idealse sıkıntı olmaz.
Cevap
36Cevap
Hayır, sadece daha az çekici..
Ciao🦇🍀
Yuvarlak kalçalar ve kıvrım daha kadınsı bel kalın olsa dahi bel kalça oranı iyiyse güzel duruyor ancak fotodaki gibi düzse hoş gelmedi bana. Erkeksi gibi evet.
Maalesef erkeksi
Ama çoğu erkek nefes alsın yeter dediği için hiç önemli değil yani belinin kalınlığı
kıvrımsız düz beli sevmiyorum
erkekte bile ince bel daha güzelken kalın bel kadına hiç uymuyor bence
Biraz evet ama en çok erkeksi gösteren kalın bilek ve düz hatlar. Bir de eller ona göre çok büyükse iri erkek bulmalarında fayda var.
Yan karın kası yaptığı için kalınsa güzel durur, güzel olmadığını düşünenin de pek bi zevki olduğunu düşünmüyom
Kıvrımlı hatlar daha kadınsıdır her zaman. Düz hatlar pek çekici ya da kadınsı durmuyor
Erkeksi değil ama bel oyumu kadını daha çekici kılar, giydiğini daha bir hoş taşır diye düşünüyorum.
Biraz öyle... ideal kadın fiziği kum saati şeklidir
Ben kalın beli erkekte de çok sevmiyorum. Eski vücutçuların beli ince olurdu, şimdikiler kapı gibi
Bence güçlü ve güzel duruyor oldukça havalı ve üstün kılıyor
erkeksi değil de çekiciliği çok düşürüyor. o bel kıvrımı gerçekten çok fazla anlam barındırıyor:)
Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse biraz erkeksi duruyor gibi.
Yani kıvrım yok dümdüz
Her fizikte kendine yakisacak seçimler yapabilirsin. Bazen süper fizikler kötü secimlerle mahvolabiliyor.
Böyle bir bele sahip olup geniş omuzlara aynı zamanda büyük göğüslere sahip olmak o kadar zor ve orantısız ki
nasıl giyindiğine bağlı fiziğini nasıl göstereceğin birazda senin elinde.
Erkeksi mi gösteriyora birşey diyemem ama ince belden daha güzel daha çekici birşey olamaz bence.
Evet kadın dediğin ince bel olacak, sırf bunun için spor yapıyorum.
O değil de benim kollarım ince değil diğer kızlar gibi. Kas var sanki. Omuzlarım geniş bir de skjksjk
Erkeksi değil de herkesin vücudun anatomisi farklıdır.
Estetik görünümü yokediyor
Her iki cinsiyet için de iticimi yoksa erkeğe yakışır kadına yakışmaz mı
Evet
Bence ince bel dha şık durur.
Fit ve ince belli kadın 🙊
Kaba duruyo bence erkeksi değilsede hoş değil
Zayıf önemli.
tahta severim.
Biraz öyle gösteriyor gibi
Hayır ama erkeksi de gösterebilir.
Erkeksi değil ama hoş da değil
Evet katılıyorum bence de oyle fit se güzel durur
Kişiye göre değişir.. görmem lazım
Biraz evet ben daha çok karton kutuya benzetiyorum
İnce bel takıntım varya Allahtan benimki ince 😃
😄😄😄😄
Ben ince belden hiç memnun değilim kıral her gün 4ekmek yiyom ciddiyim
Ama gram kilo alamıyom
çok ince belli olunca ben sevmiyorum şahsen
İncecik olsa doyum olmaz
Erkeksilikten öte görsel olarak hoş durmuyor.
alakasız gayette güzel duruyor kadınlarda
Evet erkeksi gösteriyor
Evet ya kotu
bence hyr bebiş🤗
Yok artık
ince bel çıkık kalça daha hoş gibi
Yalan gelir ama kalın bel benim çok hoşuma gidiyor
Evet
Kıvrımlı bel her zaman daha çok dikkat çeker
Yanii biraz
Seksiliği azalttığı bir gerçek.
Aynen evet